- 29 Nisan 2011
- 2.062
- 15
- 36
Güzelim kaçamak yapmadım hiç. Ha tatlı krizleri geldiğinde light meyveli yoğurda sardırdım mesela. Öyle tatlandırıcı filan da almadım kek, kurabiye filan yapmadım hiç. Meyveli yoğurttan günde 2 taneye izin veriyor aslında ama duraksama yapabilir diye pek fazla tüketmemek gerekirken ben bazen günde 3 paket yediğimi bilirim. Onun dışında canımın çektiği şeyleri koklayarak yemiş gibi hissetme egzersizleri yaptım kendi kendime cidden işe yaradı galiba. Kokulara karşı çok duyarlıyım ben. Lezzetin büyük bir bölümünü sanki koku yoluyla alıyormuşum gibi geldi hep. Başka kaçamaklarım olmadı. Bir kez ağzıma tek bir fındık attım, hepsi bu Ama ek bir bilgi olarak şunu belirtmem lazım sanırım bu önemli bir husus. Daha önce hayatımda hiç diyet uygulamadım. Vücudun diyete direnç geliştirecek deneyimi olmadı. Hatırlarsan sitedeki testte bile daha önce herhangi bir diyet uygulayıp uygulamadığımızı soran bir soru da vardı.
canimmmmmm süpersin verdigin her kiloyu gramina kadar haketmissin
simdi senin bu hesaplamalarindan yola cikarak bende kilomun muhasebesini yaptim: Bakin bi
Dukancim Sitesinde ki Testinde bana
vermem gereken Kilo olarak 11,3kg hesapladi 2 gün atak ve 79 gün seyir olmak üzere toplamda ilk iki asama icin 81 gün öngördü!!!
11,3KG / 81 güne böldügümde günlük ortalama 140gr cikiyor
bugün benim 59. günüm verilen Kilo 5,8KG/140gr böldügümde 42 gün cikiyor
aslinda vermis olmam gereken 8 KG
bundan su sonucu cikariyorum 59-42= 17
17 gün ben kacmaak yapmisim veya tam uyamamisim diyete....
8 gün tatile gittim uyamadim 4 gün kokteyl vardi diyete uygun yedim ama dukana uygun hazirlanmamisti sonucta 12 gün ediyor 5 gün de kim bilir yedigim hurmalar veya ara sira yedigim light dondurma dan
yani hemen hemen hesaplama dogru ama uyarsan kacamaksiz!!!
17 gün geriye atti beni bu disiplinsizlik güclendirmeye 07 Eylül yerine an itibariyle harfiyen uyarsam 24 Eylülde geciyorum yani 39 gün seyire devamm edersem :44:
Son düzenleme: