Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevapveriyorum b şıkkı :) Dukanın kendi sitesinde sorulan sorulara verilen cevaplarda bir çay kaşığı izinli diyor.
Cevapveriyorum b şıkkı :) Dukanın kendi sitesinde sorulan sorulara verilen cevaplarda bir çay kaşığı izinli diyor.
hımmm okuduğum yerde salataya katın diyordu katayım bari...Cevapveriyorum b şıkkı :) Dukanın kendi sitesinde sorulan sorulara verilen cevaplarda bir çay kaşığı izinli diyor.
aynen yaaa onu yemem bunu yemem ac birakmak lazim seni akillanman icinkuzum ton balığını yağsız yiyemediğim için normal balık alıcam (aman amma nazlıyım yaa onu yiyemem bunu yiyemem aç kal o zaman )
Bu ne yaman çelişki anne....
Eğer 1 çay kaşığı yağ izinli olsaydı krep yaparken neden tavaya 1 damla damlat ve peçeteyle sil diyor.
Ayrıca ne gerek var.
1 çay kaşığı zaten yemeğe ne yapacak.
Malum bazen herkesin yediğini yemek durumda kalıyorsunuz . (ıyhhh alt sınıfın yemeği. bizim gibi dukan tikilerini nelere mecbur bırakıyorlar inanamıyorumm). Ne diyor dukan. Eğer öle yemek zorunda kalıyorsanız suyunu ayırıp tanelerini yiyebilirsiniz. Yani zaten arasıra o yağı alıyor bünye. Yediğimiz peynirde izinli olan hazır gıdada yağ zaten mevcut.
Yani benim fikrim 1 çay kaşığıda olsa extra almamak.
kuzum ton balığını yağsız yiyemediğim için normal balık alıcam (aman amma nazlıyım yaa onu yiyemem bunu yiyemem aç kal o zaman )
merhaba arkadaşlar,
5 günlük atak evresi sonucunda 91 kg den,88 kg ye düştüm...daha fazla bekliyordum ama olsun önemli değil.. bugün sebze-protein günüm, çok mutluyum sebze yiyebildğm için
ben de 1 cay ve bir corba kasigi arasinda spekulasyonlu oldugunu duymustum.
bence diyeti N surdurulebilirligi konusunda katkisi olacaksa yemek lazim.
1 cay, tatli, corba kasigi 50 kalori falan farkeder anca.
Ben bazen salatama koyuyorum.
Veya salca pul biber ile bir sos yapiyorum etin yaninda yemek icin ona da koyuyorum.
Et pisirirken tavaya da koyuyorum.
Taze fasulye yemegine de koyuyorum.
Domates salca konusunda da cok kasik hesabi yapmiyorum.
Sutu bazen cok iciyorum, degil bir bardak yarim liteden fazla oluyor.
Benim kitabim sut ve domatesi sinirlamiyor mesela.
Bence tum bunlara ragmen dukani bozdugum soylenemez :)
ekmek pilav tatli seker ve coook fazla yag (kavurma falan) yemedigimiz surece bence superiz.
aynen yaaa onu yemem bunu yemem ac birakmak lazim seni akillanman icin
kiiiiiiiz ipekkkkkböcügü iyyh alt sinifin yemegi bayildim buna ben simdi
Facedeki grupta öncesi sonrası resimlere baktımm. ve bir kere daha ne kadar doğru bir kaar alıp dukana başlamışım dedim. Keşke daha önce başlasaydık. Şimdiye bi gr yağ kalmazdııı :)
Canim devamli su anki kilomu kabul etmiyor
arkadaşım ve ablası yapmıştı bu diyeti. kilosu daha fazla olan daha çok ve çabuk kilo veriyor gördüğüm kadarıyla ve en çok belden inceldier
delycim öncelikle geçmiş olsun, biraz geç oldu ama kusura bakma girememiştim çok fazla nete bu aralar
sempatika doğum günün kutlu olsun canım gönderebilseydik sana dukan usulu pasta yollardık doyasıya yerdin
Bu arada kızlar 4 saatlik uykuyla duruyorum dünden beri ama hala cin gibiyim uyumam lazım benim yaa
allahımmmm yumurta ve peynirin yanında domates salatalık biber yemek, meğerr ne büyük özgürlükmüşşşş
merhaba arkadaşlar,
5 günlük atak evresi sonucunda 91 kg den,88 kg ye düştüm...daha fazla bekliyordum ama olsun önemli değil.. bugün sebze-protein günüm, çok mutluyum sebze yiyebildğm için
ben de 1 cay ve bir corba kasigi arasinda spekulasyonlu oldugunu duymustum.
bence diyeti N surdurulebilirligi konusunda katkisi olacaksa yemek lazim.
1 cay, tatli, corba kasigi 50 kalori falan farkeder anca.
Ben bazen salatama koyuyorum.
Veya salca pul biber ile bir sos yapiyorum etin yaninda yemek icin ona da koyuyorum.
Et pisirirken tavaya da koyuyorum.
Taze fasulye yemegine de koyuyorum.
Domates salca konusunda da cok kasik hesabi yapmiyorum.
Sutu bazen cok iciyorum, degil bir bardak yarim liteden fazla oluyor.
Benim kitabim sut ve domatesi sinirlamiyor mesela.
Bence tum bunlara ragmen dukani bozdugum soylenemez :)
ekmek pilav tatli seker ve coook fazla yag (kavurma falan) yemedigimiz surece bence superiz.
tenarrrcım tulumba tatlısı var yer misin
tenarrrcım tulumba tatlısı var yer misin
Ben bugun 97.3 ile artik bki'mi 35 ten asagi dusurdum :)
yani 3.sınıf degil, 2. Sınıf degil, 1. Sınıf bir obezim artik. 83 olunca "kilolu" olucam.