Canım süpersin ya bu kiloların hepsini dukan la mı verdin??Bende 88 kiloyum ilk olrak 75 kiloaya inmek istiyorum.Dukanla 75 e inip sonra ara verilip bir daha başlanılır mı?Özel mesaj hakkım yok mesaj atıp soramıyorum:44:
evet canım yaa hepsini Dukanla verdim,hayatımın mucizesi bu,herkeslere tavsiye ediyorummm
öyle başla bırak olmaz,başladın mı sonuna kadar yapacaksın.zaten hayatın boyunca 2 kere yapabileceğin bir diyet bu.ben 2.hakkımı allah nasip ederse doğum sonrasına saklıyorum
Walla pilates yapmadım bilemiyorum değerini ama bu başka bişey. İlk 3 gün yapamadığım hareketler vardı. Bildiğin kütük kalkmıyordu bacaklarım yan yan. OO şimdi 2 set bile yapabilirim. AMa totomu yok edecek diye fazla sarmıyorum bacak hareketlerineee.
Bana adresini yaz sana kargo yapayım Türkiyedeysen tabi...
Geçmiş olsun kuzu. Ramazanda tatlı yorgunluklar bunlar.
Kilo olayı süper artık diyecek söz yok. Çok az kaldı güçlendirmeye.
Geçmişi oku canım. Benim burda ne işim var anca öle açıklanabilir buu :)
kız okudum baktım geçmişe bulamadım,noldu niye burdasın sen bakiiim.kız yoksa yeni gelen bilgi işlemci çocuğu sevgili mi yaptın kendine,o da senin sınırlarını mı kaldırdı
tatlimmmmmmmmmm süpersin yürü bee kim tutar seni yalniz birsey söylim bu davetler süper ertesi gün hooop kilondan gidiyor
evet kuzum yaaa geçen hafta da öyle olmuştu.
bir de bugün artık regl 5.gün yani bitti artıkın
yarın için izin aldım.annemlerle kuşadasına gideceğiz birazdan işten çıkıp,ohhhh bol bol yüzüceemmmmm,dönüşte hedefe ulaşmış olurum inşallah bakalım