the beauty çok çok geçmiş olsun anneciğine, ben de acil şifalar diliyorum inşallah.
boyum 1.69 kilom da 58 olabilir ancak ben kendimi bildiğim için hedef olarak 50 dedim.
50 kilo olan biriydim ben, okul sınavlar yurt derken sürekli yemek yedim ve hareketsiz kaldım sonuç 58
bu durum beni açıkcası rahatsız etti çünkü orantılı kilo almadım basen bölgem özellikle cok fazla bel kısımda aynı sekilde
ve kemik yapısı ince bir insanım. burada bu konuyu gördüm yardımlaşmalarda olunca hoşuma gitti böyle bu şekilde burasının anoreksiya nervoza yeri olmadıgı gibi bir tepki alacagımı bilseydim yazmazdım.
alınmayalım birbirimize, burada kötü niyet olmaz, alıp satamadığımız bir şey yok gerçekten ama bazen sinirlerimiz gevşemiş ya da algılarımız sertleşmiş olabiliyor kızlar.
zaten bu durumlarda da öpüşüp barışcaz hemnececik
buyukaskcım şimdi sen bize idol gibi birşey geliyorsun yani, içimizde 100 leri devirdikten sonra bugünlere gelenler var tabii böyle olunca biz 25-30-40 kiloları verme çabasındaki arkadaşlarımıza haksılık ediyor oluyoruz, gibi duruyor.
unutmayalım, mutlu olmak için buradayız (en azından çoğunlukla
)
ben de böyle olmak istiyorum ühühühühü
gerçekten bişi yemiyorum yaa
yiycem he
ne güzel anlatmışsın. aynı durumdayım. canım istiyor ama yiyince geberiyorum. küçücük 1 tabak yemek ve 1 kutu kolayla dünayaları yemiş gibiyim. yerimden kalkamıyorum. ha canım istiyor mu , istiyor yapacak bişey yok. nefsimize hakim olma işini de dukana bırakamıyoruz ne yazık ki
cıx var bende bişi, reglden sonra hele hiç iştahım kalmadı, şirketin hergün belli sayıda personele iftarı var
biz yönetim katı hep katılıyoruz ama daha bi tatlı yemedim üstelik sınırsız açık büfe
meyveler o şekil
ben ne yaptım 4 gün yumruk
işe de yamadı
bu akşam söz vermiyorum kızlar valla yiyebilirim hepsinden ahanda yazdım buraya fena halde niyetimi bozdum
bari yedim aldım derim
selam arkadaşlar dukana başlayalı 1 gün olmasına ragmen 1 kilo vermişim çok mutluyum :)
atak döneminde ne yiyeceğimi bilemiyorum ama salatalık serbest mi?
atakta salatalık daha doğrusu sebze tüketemiyoruz
hoş geldin aramıza
Ben de aranıza katıldım kızlar
1 hafta oluyor ve 2 kilo verdim
Yalnız tatlının t sini bile sevmeyen biri olarak tatlı krizine girdim resmen bu diyetle beraber; umarım yalnız benim başıma gelmemiştir bu durum :) Neyse ki bir yerlerde goji berry buldum da huzura kavuştum az da olsa
vaay canına ilk günden gojjy sefasını sürmen güzel olmuştur
hoş geldin aramıza
tatlı konusunda sııkıntı çekmezsin tabii evde yapacak fırsatın ve gayretin olursa. zaten pek zaman almıyorlar. çok güzel tarifler var
kuzucum bak dukanın bölgesel zayıflama için önerdiği 2+0 formülü var. haftanın 2 günü saf protein, diğer günler her zamanki gibi besleniyorsun ve en azından yürüyüş şart (çok durağan olmamak lazım).
dukan diyor ki: "2/7 nin farlı bir uygulanışı da 2/0 dır. yani haftada 2 gün, pazartesi ve perşembe saf protein diyetiyle geri kalan 5 gün hiçbir diyet uygulamadan, fazla da yemeden, tamamen normal beslenme. bu cins diyet ritmi özellikle vücutlarının üst kısmında kilo fazlası olmayıp fazla kiloları daha çok kalça ve baldırlarında birikmiş olan, selülitli bayanların tercihidir."
ama ben herşeye rağmen 50 kiloyu tavsiye etmiyorum (daha önce 50 kilo olsan bile). neden diyecek olursan bmi hesabına göre 50 kilo olduğunda senin bmi=17.5 oluyo ki 18.5 un altı normalden zayıf kategorisine giriyor. mesela 53 olsan zayıflık sınırında oluyosun
hmmm bu 2/0 ı biri denemişti
Aliyecim sen mi denemiştin canım?
belki bunu mu yapsamben de, enazından abarmamış olurum.
ne dersiniz kızlar, cidden çabamın ters tepmesine çok bozuldum, saklamıyorum da inanın yemedim bişey.
yaa kuzum açıktan diyemim 57-58 ne diye lazlığa bağlıyım dedim ama sen herşeyimiz şeffaf istiyorsun
seni mi kırıcam
57
günaydın kızlar nasılsınız
ay ben güçlendirmede verdiğim gramları geri almaya başladım ilk kez protein perşembem işe yaramadı dün sabah ki kilom ile bu sabah ki kilom aynı 58.8 oldum kızlar , 59 ile güçlendirmeye girmiştim 58.2 ye inmiştim son 15 günde aldım yine tabiki aldığım miktar çok az ama güçlendirmede olduğum için acabalar yaşadım güçlenemiyormuyum ben acaba yaww
ekinim hoş geldin
ben de güçlenemedim araftayım canım ama bence sen iyi gidiyorsun, o kadar normaldir zira seyire geçerken bile kilo değişimlerimiz olmuştu
olacak o kadar canım