alın bakalım kuzuuummmmm
Çikolatalı Kek Tarifi
3 yumurta
4 çorba kaşığı splenda
8-9 damla çikolata aroması
8 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 tatlı kaşığı yağı azaltılmış kakao ( 3 kaşık da olabilir keyfinize göre)
yarım pk. kabartma tozu
gözkararı süt
yumurta ve şekeri çırpalım...kabartma tozu hariç tüm malzemeyi katalım..biraz bekleyelim ve kabartma tozunu ekleyip karıştıralım..150 derece fırında pişirelim
afiyet olsunnnn
aliyem anladım elbette ama zaten tenarcım cevaplamış ama o beni sevdiğinden azcıcık mübalaa etmiş
boyum 1.76 doğru,kırmızı bikinim de var o da doğru hatta yakında beyaz bikini de alacağım
sonracığımaaa henüz 38 bedenim diyemem ama 40 beden pantolona gayet rahat oluyorum,bu benim için hayal bile olamazdı.
44 hatta 46 beden giyer olmuştum.resmen babane kıyafeti satan yerlere bakmam gereliyordu.geçen gün sizden birinin söylediği çok doğru bir söz vardı,beğendiğim kıyafetleri değil sadece içine girebildiklerimi alabiliyordum hem de beğenmesem de
şimdi ise çok mutluyum,40 beden pantolonu denemeden alıyorum çünkü olacağını biliyorum.
1 ay kadar önce aldığım 42 beden beyaz pantolonum var üstümde resmen düşüyor,çekişitirip duruyorum sabahtan beri şalvar gibi oldu.
çok yakın zamanda zorlayıp 38 beden de olacağım inşallah.
işin en keyifli tarafı ne biliyor musunuz,hatırlayamadığım kadar uzun zaman sonra artık mağazalarda bunun büyük bedeni var mı değil de bunun küçüğü var mı diyorum hatta o kadar havalı bişeymiş ki fısıldayarak değil gayet coşkulu sesimle sesleniyorum bunun küçük bedeni var mı diye,pek bir keyifli oluyor yahuu
90-60-90 değilim ama bu hafta sizin için doktor kontrolüme gideyim,son ölçülerimi paylaşayım sizinle de.
dukan bana 72 demedi kuzum hedef için,75.7 dedi ben hedefi aştım şu an 74.4'üm.92.7 ile başlamıştım,yuh yahuuu
ama ben hırs yaptım 17 kiloda bırakmak istemedim,toplam 20 kiloya tamamlayarak güçlendirmeye geçmek istedim,ona kasıyorum yani
bu arada benim de kötü alışkanlığım var ama senin kadar değil,günde yarım paket falan ama ben onu da içmek istemiyorum.
ne güzel kilo verdim,kendime daha da bir özgüven geldi,sporumu yapıyorum,bundan sonra sağlıklı yaşamak istiyorum ve bu illetten kurtulacağım.bazen düşünüyorum uleeen bu zıkkımı mı tercih ederdin yoksa bayıla bayıla yediğin yemekleri,tatlıları mı diyorum.tabiki yemekleri tercih ederdim.eeee diyorum bu sevdiğin yemeklerden bile vazgeçebilecek irade ve başarıyı gösterebildinse bu pis şeyden mi kurtulamazsın,sen bunu da başarırsın diyorum.ama şu an hazır hisetmiyorum sanırım.yani diyet+ diğerini bırakmak üstümde ciddi bir stres ve gerginlik yaratabilir.kilo verme sürecim bitip biraz daha rahatladığımda öbüründen de kurtulacağım Allahın izniyle inşallah
yaa bana bi koca bulmayacak mısınız siz halaaaa püfff
kuzum niye moralin bozuk senin,işe mi sıkkınsın yine.
ekimin işsel güçsel durumları var,meşguliyetleri çok bu ara.bir de oğluşunun okul kaydı falan var onlarla uğraşıp koşuşturuyor
en kısa zamanda tahmin ediyorum ki haftaya falan daha aktif şekilde aramızda olacaktır