Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tebrik ederim canım inşllah daha çok ilerlersin çok iyi vermişsin

tweet ya; ınsanlar bana da aa nıye rejım yapıyorsun kı dıyor ama oyle degıl ıste; ben kendımı 57 kg da cok mutlu ve ıyı hıssedıyordum belkı o zamanda fazla olan kısımlar vardı ama daha az degıl o kıloda mutluydum ben; o yuzden bosverr sen hedefıne dogru yola aynen devam et.

Ben de su lıght pudıng olayından kurtulsam yanı en buyuk kacamagım o oluyor bır de hanı yaptım mı 1 kase yesem yokk hepsını sıcak sıcak bıtırecegım ıllla

Sevgılı bayanlar; goldenvenus arkadasımızın verdıgı lınkten Leslıe walk at home ındırebılen oldu mu; ben ne yazık ki beceremedım :44:

iyi insan lafın uzerıne gelırmıs; goldenvenus cugumm :) beceremedım; tıklıyorum rapıdshare sayfası cıkıyor; I want to waıt dıyorum ama dakıka sayacı cıkmıyor ki

ohhhhhh benimde canım çekti valla...yarın s+p günüm bende yapayım
bu arada kızlar soğan ve sarımsağın karbonhidrat değerleri yüksek bunlara izin var mı yoksa sınırlı mı yiyeceğiz??

teşekkür ederim
bilmiyorum ki güçlendirme de yapsam mı bırakıp başka şeye geçsem alır mıyım ki acaba?
et falan yiyemiyorum kaşınıyo her yerim

cnm çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun,diyeti bırakmak zorunda kalırsanda sağlık herşeyden daha önemli tabi,ya güçlendirme yaparsın yada başka diyetle vermeye devam edersin verdiklerin boşa gitmemiş olur

Sevgılı bayanlar; goldenvenus arkadasımızın verdıgı lınkten Leslıe walk at home ındırebılen oldu mu; ben ne yazık ki beceremedım :44:

cnm anca geldim son sayfaya verdiğim linkteki istediğiniz videonun linkine tıkladıgınızda cıkan sayfada sağ taraftaki free download tarzı bişey var ordan üyelik olmadan indirebiliyosun.Sadece 1 den fazla indirecek olursan aralarında yarım saat falan beklemen gerekiyo ama mesela atıyorum 1 mil olanı ındırırsın ona baslarsın gunde gunde dıgerlerınıde ındırırsın ılk gunden hepsını ındırınce bi işe yaramayacak nasıl olsa.belki daha kolay yolu vardır ama ben burdan indirebildim sadece:44:

iyi insan lafın uzerıne gelırmıs; goldenvenus cugumm :) beceremedım; tıklıyorum rapıdshare sayfası cıkıyor; I want to waıt dıyorum ama dakıka sayacı cıkmıyor ki

ben şimdi tekrar denedim i want to wait e tıklayınca o sırada bekleyen adamların tepesindeki sayac gerı saymaya baslıyo internet tarayıcısındanmı acaba.ben google chrome kullanıyorum

canım benimde tansiyon problemim var. yazın 8/5..8/4 değerleri hiç değişmez. hatta atak döneminde de beni baya sarstı bunu burada da paylaşmıştım. ancak bugün eşim bana pharmaton adlı bir vitamin içmemi tavsiye etti. sabah tok karnına aldım. ve şuan kendimi çok zinde hissediyorum. üstelik bugün izinliydim ve evde yatarım diye düşünürken bütün evi temizledim iki günde bir almayı düşünüyorum. sende dene istersen

ohhhhhh benimde canım çekti valla...yarın s+p günüm bende yapayım
bu arada kızlar soğan ve sarımsağın karbonhidrat değerleri yüksek bunlara izin var mı yoksa sınırlı mı yiyeceğiz??

valla ben balık yerken yanında 1 sogana yakın yıyorum ne yapayım sogansız olmuyor

bugunde mesela karıdes yaptım bolll sarımsaklı yaptım.

Umarım bır kısıtlama yoktur bu konuda??

ben şimdi tekrar denedim i want to wait e tıklayınca o sırada bekleyen adamların tepesindeki sayac gerı saymaya baslıyo internet tarayıcısındanmı acaba.ben google chrome kullanıyorum

canımm vırus programımdan kaynaklanıyormus devre dısı bıraktım ve ındırmeye basladı.

cooook tesekkur ederım

vallahi de billahi de içimden gelerek yemedim

emzırdıgım ıcın oglumun doktoru krem surmeme bıle ızın vermıyor malesef.
Cok dogalcı cokkkkkk

pharmaton süper bir vitamindir uzun süre kullanmıştım yorgunlugunu alır zındelık verır onu kullan mutlaka

günaydııın kızlarr, mehteran takımından cino_ bildiriyor;

dukan diyeti semalarındaki seyrimin 4. günündeyim, 2 ileri 1 geri formunda devam etmekteyim...dün sabah tartıdaki 69,5 sonucuna sevinemedim maalum bu sabah yeniden 7 ler bana geldi..70,2..git diyorum ben seni istemiyorum dedim ama ı ııh dinlemedi...dün sebze günümdü, sanırım vücudum sebzelerin tüm hücrelerindeki suları kendine yapıştırdı

bu ne arkadaşım +700 ne demek yahuuu..insan biraz kibar olur da +300 felan alır yani, hiç beğenmedim bu durumu bilesiniz

ben nerde yalnış yaptımm arkadaşlar yaa??hemen söyliyim;
1. yürüyüş yapmadın.
2. tuvalete çıkmayalı 4 gün oldu:26:
3. hem cacık hem salata yedin, ayrı öğünlerde bile olsa??
bunlar olsa bile +700 olur mu yaaa bu bana yapılır mı kızlarrr

hahaha ben isterim ben isterim yeterki kepek olsun bir servet yatırırım
walla haklısın çok fena oldu artık bunlar..ama geç kaldılar,biz kepek diye kıvranırken imdadımıza rossmann yetişti çok şükür,hem ce cüzii fiyatlarıyla...(bu forumu okuyup zaman yaparlarsa onlardan da almam aaaaa)

tebrikler başladımı devamı gelir merak etme yarın inşallah 1000 iner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…