tebrik ederim canım inşllah daha çok ilerlersin çok iyi vermişsinSevgili Zeynep, Hayatının belli bölümlerini diette geçirmiş biri olarak, öncelikle hergün tartılmamayı ilke edindim. Zira o 100 gr. cıklar vücut için değil ama diyet yapamım motivasyonu için çok önemli. Ben 7 gün atak da 3 kg verdim. 4 gün sonra tekrar tartılacağım.
benımde zaten sıkılaşma problemı var kollar daha sıkı dursa 63 tede bırakırımda.hatta cevremdekılerın yuzde 90 ı 63te bırak artık yeter dıye ısrar edıyordu. ama oyle bırseykı guclendırmeye gecıp bır odul ogunu yesen hemen fırlıyorsun 65lerde kötü duruyor.valla vücudum ılgınc tam sınır noktası var orda bır kılo cok farkettırıyor. o yuzden 61-62de guclendırmeye gecıyımkı sıskınlıgım olursa 63lerde goruneyım dıye.tabı bu evdekı hesap bakalım uycakmı. ben sıkılaşma olsun dıye pasıf jımnastıge başlayacağım. ee 86ya kadar vucudu açınca anca toparlarım. yoksa 63 gayet zayıf duruyorda dedıgın gıbı bazı kıyafetlerde vücut salıyor kendını. artık standart şeylere rahatça olmak istiyorum. ama bugün sıkıldım bak az once lıght pudıngımı yedım.sımdıye kadar kılomu etkılemedı gercı ama ıkı gund ebır yemeye basladım
Sevgılı bayanlar; goldenvenus arkadasımızın verdıgı lınkten Leslıe walk at home ındırebılen oldu mu; ben ne yazık ki beceremedım :44:
yarın aksam ıcın de mesela cok basıt bır tarıf var kı gecen gun dukanın sıtesınde okumustum; patlıcan yıyınce vucuttakı yagların atılımında yardımı oluyormus ya da ona benzer bırseyler hatırlayamadım tamama patlıcanı onerıyordu.
yarın aksam patlıcanı kozle ateste sonra tabagın altına kucuk kucuk kes; uzerıne yogurtlu sarmısak onun uzerıne de kofte ya da et parcacıklarını koy; kebap gıbı oluyor
ya da taze fasulye yapabılırsın boyle soganlı domateslı mısss
teşekkür ederim
bilmiyorum ki güçlendirme de yapsam mı bırakıp başka şeye geçsem alır mıyım ki acaba?
et falan yiyemiyorum kaşınıyo her yerim
Sevgılı bayanlar; goldenvenus arkadasımızın verdıgı lınkten Leslıe walk at home ındırebılen oldu mu; ben ne yazık ki beceremedım :44:
iyi insan lafın uzerıne gelırmıs; goldenvenus cugumm :) beceremedım; tıklıyorum rapıdshare sayfası cıkıyor; I want to waıt dıyorum ama dakıka sayacı cıkmıyor ki
canım benimde tansiyon problemim var. yazın 8/5..8/4 değerleri hiç değişmez. hatta atak döneminde de beni baya sarstı bunu burada da paylaşmıştım. ancak bugün eşim bana pharmaton adlı bir vitamin içmemi tavsiye etti. sabah tok karnına aldım. ve şuan kendimi çok zinde hissediyorum. üstelik bugün izinliydim ve evde yatarım diye düşünürken bütün evi temizledimbugun daha iyiydi tansiyonum.sicaklardan sanirim.birde oglan cok hareketli nefes aldirmiyor resmen.
simdi ben dukani birakip kb ye mi devam etsem diye dusunuyorum.
hemen hemen ayni diyet bunlar fakat surec yok.daha once kb diyeti yapmistim ve 16 kilo vermistim.
ekmek tatli tuzlu yemiyorum zaten.bi meyve (getirip ikram etmedikleri surece aramam) sebze sikintisi var.sebze tuketmeyi severim.bugunde zaten sebze gunuydu.
yok yok ben devam edeyim diyetime degil mi ?
cilek yememide kacamak diye nitelendireyim ne kadar zorunlu olsada.
ohhhhhh benimde canım çekti valla...yarın s+p günüm bende yapayım
bu arada kızlar soğan ve sarımsağın karbonhidrat değerleri yüksek bunlara izin var mı yoksa sınırlı mı yiyeceğiz??
ben şimdi tekrar denedim i want to wait e tıklayınca o sırada bekleyen adamların tepesindeki sayac gerı saymaya baslıyo internet tarayıcısındanmı acaba.ben google chrome kullanıyorum
canımm vırus programımdan kaynaklanıyormus devre dısı bıraktım ve ındırmeye basladı.
cooook tesekkur ederım
sevgılı ocd ınsallah tansıyonun dusmez bır daha.
Bence saglıgını etkılemezse; yarın da bır durumunu degerlendır ıstersen devam edebılırsın ama baktın kı tansıyon oynadı ıyı hıssetmıyorsun muhım olan saglık o zaman hemen bırak.
Cilek yedın kacamak oldu ama olmadı aslında, unut sımdı sen onu
canım benimde tansiyon problemim var. Yazın 8/5..8/4 değerleri hiç değişmez. Hatta atak döneminde de beni baya sarstı bunu burada da paylaşmıştım. Ancak bugün eşim bana pharmaton adlı bir vitamin içmemi tavsiye etti. Sabah tok karnına aldım. Ve şuan kendimi çok zinde hissediyorum. üstelik bugün izinliydim ve evde yatarım diye düşünürken bütün evi temizledimIki günde bir almayı düşünüyorum. Sende dene istersen
canım benimde tansiyon problemim var. yazın 8/5..8/4 değerleri hiç değişmez. hatta atak döneminde de beni baya sarstı bunu burada da paylaşmıştım. ancak bugün eşim bana pharmaton adlı bir vitamin içmemi tavsiye etti. sabah tok karnına aldım. ve şuan kendimi çok zinde hissediyorum. üstelik bugün izinliydim ve evde yatarım diye düşünürken bütün evi temizledimiki günde bir almayı düşünüyorum. sende dene istersen
dukanda paketlendikten sonra sadece benim elim değmiş olup mutfağın başköşesinde camlı dolapta süzüle süzüle duran her gün itinayla microfiber bezle tozu alınmış en ufak bir çiziği olmayan dukandan gelen son paketimi açık artırmaya sunmuş bulunmaktayım talep durmunda alıcıların aralarında anlaşarak karara varmasıyla herbir taneyi tek tek satabilirim ama kutu bende kalacak o şartla :) elimde ayrıca cam kavonozda özenle sakladığım 2 gün önce açtığım ve içinden sadece 5 kaşık kullandığım yine dukana ait kepek var isterseniz onada açık artırma açabilirim
iyi düşünün bu fırsatı kaçırmayın yatırımlık bu kepekle hayatınızı garanti altına alabilirsiniz malum fiyatlar ortada yakında milyondolara falan çıkar bu gidişle
açık artırma fiyatı 1000.00 tl olup artırmaya katılmadan önce kepekbanka teminat yatırmanız gerekmektedir herkese bol şans
arkadaşlar hadi eller havaya yine halay var
çok şükür 300 gr vermişim
gerçi 10 gündür durmuştu ben şöyle gitti mi en az 500 gidecek herhalde diyordum,maalesef 300 gitti..ama napalım buna da şükür yarebbiiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?