Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sebze gününde değilsen light ton balığı,yoğurt,cola zero vs...sebze günündeyse domates biber salatalık alırsın balığın yanına...
ya da jambon,peynir cola filan...

ton balığı aldım

iş yerinde köfte yemekyen bıktım artık ama en kolay yapılabilen şimdilik bu

Günaydın arkadaslar dün ck yedim pasta makarna bı sürü meyve yinede 200 gr vermisim bugun 50.500 um tam aslında hedef kiloma geldim ama güçlendirmeye geçmeye korkuyorum çünkü biliyorumki rahatliycam salacam kendimi 1 hafta daha devam edeyim diyorum. Hem bu kiloma rağmen biraz fazla yesem hemen karnım çıkıyor anlamadım 48 de olsam bu göbekten kurtulamiycam(

Bu kez çok kararlıyım, vallahi yeter artık kabine girip bunun bir büyüğü var mı diye sormak istemiyorum. Sokakta zayıf fit kadınları görüp hayran hayran bakmak istemiyorum. İnsanların ay ne kadar kilo almışsın demelerinde de bıktım. İstediğim şeyleri giymek istiyorum. Popomu göbeğimi gizlemek için kıyafetlerimin orasını burasını çekiştirmek istemiyorum. Bu kez başarıcam.

Elisa Day, Duygularıma tercüman olmuşsun. Ben de aynı duygulardayım) 2 sene önce bugünkü kilomdan 16 kg daha zayıftım . Diyetisyenle yapmıştım. Ama sonra bazı durumlar oldu hayatımda ve deli gibi kilo almaya başladım. Geçen pazartesi Dukan amcayla başladım. 3 kg gitti bile... Kendimi şimdiden daha hafif ve genç hissediyorum)

Kızlar çoook sevindim ikiniz adınada kırdınız sonunda direnci artık gerisi gelir

cnm belkide düzenli spor yaptığın için vücut bi taraftan yağları kasa dönüştürdüğü için sıkılaşmana rağmen tartı yavaş gidiyo görünuyodur,keşke bende yapabilsem ama koşturmacadan fırsat bulamıyorum

Valla harika bir başlangıç yapmışsın umarım hep böyle devam edersin hızla verirsin, ben daha dün başladım bugün ikinci günüm bakalım benim nasıl olacak.

Hanımlarr tekrardan merhaba;

Spora gittim geldim ve ogle yemegımı hazırladım.

Önce karıdeslerı 3 dk suda hasladım; daha sonra 5 bas sarmısak ve kekıkı karıdeslerle karıstırıp cok kısık ateste cevırdım.

Ama kızlar tavsiyem IGLO karıdes, bugun Pınar karıdes aldım cok cok ufacıktı.

Yalnız markete gıttım benı en cok cezbeden reyon ılk defa meyve reyonu oldu ama uzaklastım.

evetttttt
bugün seyide sebze günümdü...
ben ne yazıkki evde hazırlayıp getiremiyorum. ama kararlıyım bunuda yapıcam.
neyse size yediklerimi söylim sizce hatalı bişi vardı diyi verin bakalım.

4 adet tavuk köfte -ızgara
kapuska yemeği
salata-yağsız-limon ve nar ekşili(bu belki yasak olabilir)
1 kutu cola zero

sizce nasıl abartmışmıyım???*

iyi günler bayanlar
ben yeni dukancılardanım diyete başlayalı 3. hafta oluyor. şimdiden 4 kilo verdim. diyet rhat gidiyor. Ama ben biraz yavaş veriyorum sanırım. 1 hafta da 600- 700 g verebiliyorum. Acaba ileride hızlanır mı mıdiye merak ediyorum.

Son düzenleme:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

burayı incele canım

hatice; tavuk koftenın ıcınde hanı kofteye ekmek konut ya ekmek ya da un var mı?

bır de kapuska yemegı nasıl pısırılmıs; cunku yedıgımız sey kadar pısırılme tarzı ve yagsız pısırılmesı de onemlı.

benım fıkrımce nar eksısı yasaktır ama ben de cok sevdıgım ıcın salatama bır ıkı damla damlatıyorum bazen tat olsun dıye

evet tanışması lazım zira tam 25 kilo aldı
bu erkeklere gerçekten yaranılmıuyor. iki lafın biri abartma da abartma. 75 lerdeyken bu ne böle çok kilo aldın diyordu şimdi de kemik torbası oldum ay ben kendimi tamam iyi bu kadar diyinceye kadar devam onu bunu dinlicek deeliz

evet haklısın köfte konusunda bi fikrim yok :)
sonuçta dışarıda yiyoruz ama ne yapim evde yapamıyorum.
eve git kocaya başka yemek
kıza başka yemek
kendime hazırlayamıyorum. protein günlerinde bile çevirme tavuk cola zero içiyom...
ne olu olmuyo ve almaz demeyin yaaa. dışarıda yemekler çok mu fena çok mu karşı bu diyete

Arkadaşlar az önce Nişantaşında Zencefil Aktar diye bir yerden yulaf kepeği buldum adamlar dukanı falan biliyorlar gerçek yulaf kepeği olduğunu söylediler bilmiyorum

500 gramına 5,00 TL verdim. Büyük bir paket içinde GojiBerry'de satılıyordu ama o 15,00 TL'ydi kıyamadım açıkcası bu diyette gojiberrynin yeri neydi olmazsa olmaz değil onu biliyorum ama belki sonra alırım ondan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…