bu aradaaaaaaa bugünn 400 gr daha vermişim yani bu hafta 4-5 günde 1,7 kg vermiş oldum :)))
sakın yılmayın arkadaşlar oluyor valla, yani Mayısın 8 inden 22 sine kadar hiç kaçamak yapmama rağmen hiç kilo vermemiştim.
sebze gününde değilsen light ton balığı,yoğurt,cola zero vs...sebze günündeyse domates biber salatalık alırsın balığın yanına...
ya da jambon,peynir cola filan...
Teşekkürler :) İnşallah kırmışımdır şu duraklama evresini. 76yı görmek için çok sabırsızlanıyorum :)
Bu kez çok kararlıyım, vallahi yeter artık kabine girip bunun bir büyüğü var mı diye sormak istemiyorum. Sokakta zayıf fit kadınları görüp hayran hayran bakmak istemiyorum. İnsanların ay ne kadar kilo almışsın demelerinde de bıktım. İstediğim şeyleri giymek istiyorum. Popomu göbeğimi gizlemek için kıyafetlerimin orasını burasını çekiştirmek istemiyorum. Bu kez başarıcam.
Herkese günaydın hanımlar
Dun dahil yaklaşık 12 gundur yasadıgım durgunlugumu biliyorsunuz.
Dun 1 paket puding kacamagım oldugunu onu bılmıyordunuz ama onu da sımdı bılıyorsunuz
Ama dun o pudıngı yedıkten sonra 2 kere tuvalete cıkabıldım belki 10 gündür çıkamamıştım.
Veee kızlar sabah kalktıgımda; tartıda ne goreyım gunlerdır durgunlugun sonucu yaptıgım kacamaga ragmen 700 gr gitmiş
Cok moral oldu valla; iyi ki varsınız da duragan doneme gırınce bırakmamısım ıyı kı; saolun kızlarr
Herkes ticker'ıma baksın!dün 78.2yi gördükten sonra diyeti bırakmaya karar vermiştim. ama bugün ne göreyim! 77.2! dün 2kere tuvalete çıktım :) bırakma der gibi 1 günde 1 kilo gitmiş :) atak yapıyorum 3.günü bugün :) yaşasın o zamansa!
ben de 4 nisanda başladım goldenvenüs,neredeyse aynı verdiğimiz kilolar...sen benden daha iyisin benden daha az fazlalığın olmasına rağmen...walla ben geç veriyorum yaw....spor da yapıyorum üstelik...sanırım bu kepeği azaltmam gerekecek benim de...
Elisa Day, Duygularıma tercüman olmuşsun. Ben de aynı duygulardayım) 2 sene önce bugünkü kilomdan 16 kg daha zayıftım . Diyetisyenle yapmıştım. Ama sonra bazı durumlar oldu hayatımda ve deli gibi kilo almaya başladım. Geçen pazartesi Dukan amcayla başladım. 3 kg gitti bile... Kendimi şimdiden daha hafif ve genç hissediyorum )
iyi günler bayanlar
ben yeni dukancılardanım diyete başlayalı 3. hafta oluyor. şimdiden 4 kilo verdim. diyet rhat gidiyor. Ama ben biraz yavaş veriyorum sanırım. 1 hafta da 600- 700 g verebiliyorum. Acaba ileride hızlanır mı mıdiye merak ediyorum.
bu arada imzalarınızdaki kilo cetvellerine bayıldım. Bende yapmak istiyorum. Nerden yapabilirim bilgi veri misiniz?
evetttttt
bugün seyide sebze günümdü...
ben ne yazıkki evde hazırlayıp getiremiyorum. ama kararlıyım bunuda yapıcam.
neyse size yediklerimi söylim sizce hatalı bişi vardı diyi verin bakalım.
4 adet tavuk köfte -ızgara
kapuska yemeği
salata-yağsız-limon ve nar ekşili(bu belki yasak olabilir)
1 kutu cola zero
sizce nasıl abartmışmıyım???*
zaten bu erkekler ne istediğini bilmiyolar ki.abimde yengeme kilo ver diyo kilo verince bu ne böyle çok zayıfladın ben sana kilo ver dediysem abartmadan zayıfla dedim diyo
eşinle dukan amcamızı tanıştırsaydın o da faydalansın
hatice; tavuk koftenın ıcınde hanı kofteye ekmek konut ya ekmek ya da un var mı?
bır de kapuska yemegı nasıl pısırılmıs; cunku yedıgımız sey kadar pısırılme tarzı ve yagsız pısırılmesı de onemlı.
benım fıkrımce nar eksısı yasaktır ama ben de cok sevdıgım ıcın salatama bır ıkı damla damlatıyorum bazen tat olsun dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?