Günaydın ssoleil.-)) Ne kadar sürede kaç kg verdiğini sorabilir miyim?
kesinlikle öyle. eşim hem destek hem köstek. bazen diyo ne güzel oldun aynen devam bazende suratn kemik torbası gibi olduoysaki öyle çökme flan yok. zayfılamamı kıskanıyor çünkü ben hep şişmandım. o şimdi kilo aldı ben zayıfladım.
eşim izmirde çalışıyo haftasonu da yemek yiyek zaman geçirek diyorum o zaman da yeniyor bişiler ister istemez ama eskisi kadar yiyemiyorum zaten
ama kaçamak yapmayım diyorum ama burda herkes şunu yedim yarın pp yaparım düzenlerim diyo bende acaba bende yapsam nolur diye düşünmüyo değilim hani
hayıııırrr onların hepsi güçlendirmede,istedikleri kiloları verdiler bile...sen de dayanamıyorsan 1 lokmalık kaçamaklar yap...ama abartmadan...
merhaba kizlar bugun 3. gunum sabah tartildim 63.0 geldim 63.6yla baslamistim 2 gunde 600gr gitmis super benceee
gel güçlendirme geeell geeellll
bugün aç kaldım zaten öğle yemeğinde yiyebileceğim birşey yok.marketten alabileceğim bana önerileriniz var mı peki?
gel güçlendirme geeell geeellll
bugün aç kaldım zaten öğle yemeğinde yiyebileceğim birşey yok.marketten alabileceğim bana önerileriniz var mı peki?
bende diyetimin ilk 15 günü kepek bulamamıştım,daha sonra orjinal dukan kepeği buldum aldım ama onuda her gün kullanmıyorum haftada 1-2 kere falan anca,kilo vermem üzerinde bi etkisi yok diye düşünüyorum. ama k.hidrat ihtiyacı için alınması iyi olur tabi ama napıyım çok fazla tüketemiyorum
kızlar sizce kırmızı et yemeyi kesmeli miyim? bence kilo azalmasını engelliyor.tavuk ve balık tuketmek daha iyi sanırım.
aynen canım bendede en fazla 400 artış var 200 le 400 arası gidip geliyor artış bir iki kez başlangıcın 100 gr altına indim o kadar ama gerçekten çok abarttım hiç yapmadıklarımı yapıyorum ya geçen hafta normalde 1 yılda bile yemediğim kadar pasta yedim önceden önüme gelmese aklıma gelmezdi
çok şımardım galiba zayıflayıncaçokk dün akşam yine oturup koca tabak mantı yedim bide çokoprens nasılsa bugün protein günü diye yine çok artmadı bu hafta kaçıncı ödül yemeği bu bilmiyorum valla hergün artık kaçamak bitti diye başlıyorum yok yani arada 1 2 birşey gidiyor allahtan protein günlerinde yapmıyorum
teşekkürler ee senin takipçinizınsallah bugunü seyırle gecırecegım. 4 -4.5 kılom kaldı hazıran ayı son dönemeç temmuzda denız dönemi hemmen vermelıyım:))
Herkes ticker'ıma baksın!dün 78.2yi gördükten sonra diyeti bırakmaya karar vermiştim. ama bugün ne göreyim! 77.2! dün 2kere tuvalete çıktım :) bırakma der gibi 1 günde 1 kilo gitmiş :) atak yapıyorum 3.günü bugün :) yaşasın o zamansa!
Herkes ticker'ıma baksın!dün 78.2yi gördükten sonra diyeti bırakmaya karar vermiştim. ama bugün ne göreyim! 77.2! dün 2kere tuvalete çıktım :) bırakma der gibi 1 günde 1 kilo gitmiş :) atak yapıyorum 3.günü bugün :) yaşasın o zamansa!
Selam arkadaşlar.
Atağın 3. günündeyim, ilk gün 1 kg ve ikinci gün 800 gr. olmak üzere toplamda 1,8 kg verdim iki günde.
Çok mutluyum ve moralliyim
kendim vermiş gibi sevindim inan ki.ne güzel bundan sonrada aramızda olacaksın.çok sevindim.tebrikleeer
ohhhh çok şükür...77.7 değişmeyecek sanmıştım bende...inşallah böyle devam eder de sen de motivasyonunu kazanırsın tekrar..tebrikler..
bu aradaaaaaaa bugünn 400 gr daha vermişim yani bu hafta 4-5 günde 1,7 kg vermiş oldum :)))
sakın yılmayın arkadaşlar oluyor valla, yani Mayısın 8 inden 22 sine kadar hiç kaçamak yapmama rağmen hiç kilo vermemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?