canım vuvuucumm; 12 gündür yasadıgımı biliyorsun yok gram oynamıyor tartıda; bır taraftan sızler sabret ınecek dıyorsunuz beklıyorum beklıyorum hanı 100 gramcık oynasa moral olacak dıyorum; ama kızlar tecrubelı onları dınlemelıyım dıyorum.
Ve bak bir gunde 700 gr gitti benim. Bak yarın obursu gun de senın gıdecek. Sakın moralını bozma birlikte sabır edecegiz baska yolu yok:13:
shahdarobacım tesekkur ederim; seninle hedef kilolarımız asagı yukarı aynı, inşallah ben de senin gibi devam edebilirim de son 1 kg nın kaldıgı gunu gorurum yakında
bugün güçlendirmede 15. gün ama hala kilo veresim var heran 2. aşamaya geri dönsem düşüncesindeyim güçlendirme hernekadar kolay gibi görünsede bana zor geldi çünkü bir rahatlama içine girip sallayabiliyorsunuz allahtan çok kilo artışları yaşamıyorum
canım kaç gündür yapıyosun ve ne kadar kilo verdin? körükörüne dukana uymamak işe yarıyo mu merak ettim
oo walla süper yolanda..ne yalan söyleyeyim başka bir diyetten çıktığın için ben böyle bir performans beklemiyordum senden maşallah
sen 1-2 kilo arası vereceksin gibi duruyor atakda ama tabi hergün böyle devam etmeyebilir sakın moralini bozma:)
Günaydın herkese,
Bugün itibarı ile atak evremin 1. gününü geride bırakmış bulunuyorum. ve bir günde -800 oldum. sonunda 61 kiloyu gördüm şükürler olsun.
mide bulantısı bende de oluyor. özellikle sabah kahvaltısından sonra. az önce büyükçe bir kasede haşlanmış yumurtalar ile kahvaltı yaptım. şimdi türk kahvemi içiyorum.
normalde tüketmediim kadar süt tükettiğim için tuvalet sıkıntım olmadı. umarım yien olmaz.
dukan amca sitesinde 2 gün atak yapmamı ve bunun sonucunda 700 gr kaybedicemi sölemişti. ama ben bir günde bunu da geçtim.
3 gün atak yapmak istiyorum. ondan sonra haftasonu geliyor ve benim tehlikeli zamanlarım. haftasonları eşime uyayım diye hep kaçamak yapıyorum yapmadığım haftasonu yok gibi.
verdiklerim geri gelcek diye çok korkuyorum. umarım bu kez nefsime hakim olabilirim.
senin adına çok sevindim böyle güzel haberleri okuyunca insan daha bir motive oluyor.ama hafta sonları sen eşine uyacağına o sana uysun ama dimikendini bu düzene alıştırmalısın yoksa her misafir gelişinde her pikniğe gidişinizde alışkanlık haline gelip kaçamak yapabilirsin.
teşekkür ederim yağmurcum ama işte en büyük sorun haftasonlarım.. eşimle dışarı çıkınca hep salata da yenmiyor. ekmek arası kokoya bayılırım. hatta midye dolma hatta ve hatta bira. ama yoook 38 beden pantolona kadar dikkat etmem lazım diyorumm veee...
aman nolcak bitanecikten diyorum. ama tartı asla ve kat'a affetmiyor hiç sapmadı hep geri geldi pazartesileri
evet evet bence de güçlendirme daha zor.seyirde herşeyin bir miktarı yolu yordamı vardı da uymayınca ne olacağını da biliyorduk ama şimdi nerden ne gelir ne yaparsam nolur pek bilemiyoruz ve o yüzden insan şundan bişi olmaz falan diye diye yiyor.
ssoleilcim senin en fazla kilo artışın ne kadar oldu ama ödül ertesi günleri saymıyorum onun dışındaki kaçamaklarında.benim 6. günüm bugün ama 400 gr fazlayım yarını dört gözle bekliyorum
aynen canım bendede en fazla 400 artış var 200 le 400 arası gidip geliyor artış bir iki kez başlangıcın 100 gr altına indim o kadar ama gerçekten çok abarttım hiç yapmadıklarımı yapıyorum ya geçen hafta normalde 1 yılda bile yemediğim kadar pasta yedim önceden önüme gelmese aklıma gelmezdi
çok şımardım galiba zayıflayıncaçokk dün akşam yine oturup koca tabak mantı yedim bide çokoprens nasılsa bugün protein günü diye yine çok artmadı bu hafta kaçıncı ödül yemeği bu bilmiyorum valla hergün artık kaçamak bitti diye başlıyorum yok yani arada 1 2 birşey gidiyor allahtan protein günlerinde yapmıyorum
yaaaaa bende onlardan yemek istiyorummm
tebriklerrr
kaçgün olmuştuki senin bayağı hızlı gidiyorsun maşallah
süpeeerrrrr tebriklerrrbugün ne güzel haberler alıyoruz böle.devamını diliyorum tweettcim
aynen canım bendede en fazla 400 artış var 200 le 400 arası gidip geliyor artış bir iki kez başlangıcın 100 gr altına indim o kadar ama gerçekten çok abarttım hiç yapmadıklarımı yapıyorum ya geçen hafta normalde 1 yılda bile yemediğim kadar pasta yedim önceden önüme gelmese aklıma gelmezdi
çok şımardım galiba zayıflayıncaçokk dün akşam yine oturup koca tabak mantı yedim bide çokoprens nasılsa bugün protein günü diye yine çok artmadı bu hafta kaçıncı ödül yemeği bu bilmiyorum valla hergün artık kaçamak bitti diye başlıyorum yok yani arada 1 2 birşey gidiyor allahtan protein günlerinde yapmıyorum
dün akşam arkadaslarla dısarı çıktık onlar kumpir yediler bense tavuk köfteyanında patates,turşu ve azcık rus salatası vardı.turşu ve rus salatasından edim ama patatese dokunamadım öyle bakakaldık birbirimize yemekle konustum yerken az kaldı seni yiycem yakında diye ve herkes güldü bana ya saçmalama azcık kaçamaktan bişey olmaz dediler ama dukan amcayı anlatınca kendilerine o tabağımı elimden aldılar.herkesin seni desteklemesi çok güzel böyle dönemlerde
yok canım yeme sen tüü piss acı bunlar uyma sen bana ben arada yaramazlık yapıyorumyakında dukan beni iyi bir çarpacak ya bakalım ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?