Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım selam ben özelden mesaj atamıyorum nasıl yapsak (( mecidiyeköyde cevahirin yanında çalışıyorum ben.

işte yulaf kepeği zaten dukanın izin verdiği en sağlıklı tek karbonhidrat..olmazsa olmaz değil zaten...ama o olmasaydı ben diyetten sıkılır ya da aç kalırdım ve bırakırdım...yararı bu zaten..bir de bağırsakları çalıştırabilmesi..yoksa zayıflatıcı bir etkisi yok..hatta karbonhidrat neticede,fazla yendiğinde verdirmiyordur bile..

ayy ne güzel shahdaroba yaaa güçlendirmede o kadar şey yerken bile verebiliyorsun,ben 10 gündür 69,8
walla son 3 gündür kaçamak da yapmıyorum...neden neden neden....
neyse cnm sana maşallah kutlarım

canım vuvuucumm; 12 gündür yasadıgımı biliyorsun yok gram oynamıyor tartıda; bır taraftan sızler sabret ınecek dıyorsunuz beklıyorum beklıyorum hanı 100 gramcık oynasa moral olacak dıyorum; ama kızlar tecrubelı onları dınlemelıyım dıyorum.

Ve bak bir gunde 700 gr gitti benim. Bak yarın obursu gun de senın gıdecek. Sakın moralını bozma birlikte sabır edecegiz baska yolu yok:13:

ooh ne güzel haberler alıyoruz bugün.
tebrik ederim gözün aydın .. demek ki sabrın sonu selamet

helal sana açık gizli pudingleri yiye yiye zayıflıyorsun :)bende kaçamak yapa yapa az artışlarla 3. aşamayı götürüyorum protein günlerinde gidiyor artan bugünde protein günü bakalım yarın ne olacak

ama kaçamak yaptımda verdim diye çok güvenme durgunluktan sonra tartı tıkır tıkır iniyor o yüzden özellikle bu hafta bence çok dikkatli olki eğer vücudun birden çözülme noktasına gelmişse bundan en iyi şekilde faydalanabilesin

bugün güçlendirmede 15. gün ama hala kilo veresim var heran 2. aşamaya geri dönsem düşüncesindeyim güçlendirme hernekadar kolay gibi görünsede bana zor geldi çünkü bir rahatlama içine girip sallayabiliyorsunuz allahtan çok kilo artışları yaşamıyorum

ayy ne güzel shahdaroba yaaa güçlendirmede o kadar şey yerken bile verebiliyorsun,ben 10 gündür 69,8
walla son 3 gündür kaçamak da yapmıyorum...neden neden neden....
neyse cnm sana maşallah kutlarım
valla artık -lerden +lara geçtim eğer böyle devam edersem sonuç benim için çok kötü olabilir.
sana gelince bikaç gün içinde tıpkı atak döneminde olduğu gibi günde 400-500 gidecek eminim bak bundan yeter ki bikaç gün bekle ve sonuçları beraberce görelim
tam da dediğin gibi oldu tweett ben 3 gündür üst üste kaçamak yapıyorum ve diyet öncesinde de biraz dikkat edeyim artık derdim kendi kendime sonra da aman şundan ne çıkar,şu kadarcıktan ne çıkar die yerdim habire.anca dukanla disiplin göründü bana ama onu da kırıyorum sanırım.gene aynı psikolojiyle şundan bişi olmaz diyip duruyorum

eveeet dün yemeğimi yedim uyudum üstüne.sonra uyandım vee gene 4 tane pişmaniye yi götürdüm.vee 3tane de çikolata ama çok kçk boylarada ve gene uyudum ve bugün kilom 59.4 çıktı çok canım sıkıldı
ama neyseki bugün protein perşembesi.belki yarına o 400 gr gitmiş olur(mu acaba)

:26:0:26:0QUOTE=glss;19372659]benimde atak evremin 3 cü günüydü dün ama akşam fenalaşınca eşim bozdurdu rejimi. domates yedim bitek.yediklerim çok midemi bulandırıyodu. atak evresinin içine sadece domates salatalık ekleyip eşime belli etmeden devam etsem diyorum. kendimi iyi hissedersem 1+1 uygularım. en kötüsü rejimi bozsamda yağı, karbonhidratı, şekeri, nişastayı sıfırlıycam hayatımda.

devam eden arkadaşlara başarılar[/QUOTE]

BUYUK BIR AZIMLE DEVAM EDIYORUM.SEVIYORUM SAGLIKLI BESLENMEYI.AMA NEDEN BOYLE OLDU ANLAMADIM.BU DIYETIDE SEVIYORUM.SABAH TARTILDIGIMDA 1 KILO ALMIS GORDUM.BU NASIL IS ANLAMADIM.REGLIM YAKLASIYOR ONDAN OLABILIR MI ACABA?

canım kaç gündür yapıyosun ve ne kadar kilo verdin? körükörüne dukana uymamak işe yarıyo mu merak ettim

ben de 4 nisanda başladım goldenvenüs,neredeyse aynı verdiğimiz kilolar...sen benden daha iyisin benden daha az fazlalığın olmasına rağmen...walla ben geç veriyorum yaw....spor da yapıyorum üstelik...sanırım bu kepeği azaltmam gerekecek benim de...

canım tebrik ederim yaa 700 gr çook güzelltebrik ederim devamı gelir inşallah

65.2 den 64.5 a düştüm yine 63lerime yaklaştım.neyse ucuz atlattım yıne kendımı frenleyıp kılo vermelerıme başladım. haslanmış tavuk güzel kurtarıcı onu yemeyı arttırdıgımda kılolar guzelce ınıyor.arkadaslar kacamkalra ara vermeler sonucu alınan kılolar hemen ınıyormuş bızzat test ettim.o yuzden benım gıbı bır hafta bozduysanız kı uzun bır sure sız bu kadar yapmayın sakın eskı dıyetleırmızde oldugumzu gıbı uzatmayın umutsuzluga kapılmayın.ben kacamka sonucu alınan kıloları hızlı verdım dıyete devam edin mutlaka iyi diyetlerrrrr

süpeeerrrrr tebriklerrrbugün ne güzel haberler alıyoruz böle.devamını diliyorum tweettcim

sevgili ssoleil cim o kadar haklısın ki; birden tepetaklak donuverir valla ki bundan oncekı puding kacamagımda oyle olmustu 61,1 e inmişken puding yuzunden 61,5 civarına cıktım ve 12 gun orda kaldım..

Kacamak yokk hatta cok dikkatli olacagım ve sımdı spora gideceğim bu moralle baya spor yaparım artık

oo walla süper yolanda..ne yalan söyleyeyim başka bir diyetten çıktığın için ben böyle bir performans beklemiyordum senden maşallah
sen 1-2 kilo arası vereceksin gibi duruyor atakda ama tabi hergün böyle devam etmeyebilir sakın moralini bozma:)

süper süper süper kutlarım...
walla sevindim...senin verememenin sebebi tualet problemiymiş bence...onu çözmeye çalış derim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…