vicdan hesaplaşması içindeyim:))) ama bozmacağım diyeti azim azim azim aziiimmmmmm
kizlar karnim aç ama hic bisi yemek istemiorum bennn biraz once yarim fincan cay ictim yurtdisinda yasiorum bide italyan sitelerine bakim dukan tariflerine trdeki dr.oetker filan olmadigi icin bilmiorum bakim bende kek filan yiyerek zayiflamak istiorum
link vermemin bir sakıncası olmayacağını düşünerek yazıyorum; dukandiyetim.blogspot.com a bakabilirsin..çok güzel alternatifler var..ama tabii ki sınırlı yemek koşuluyla
öyle düşünme canım hele sen bir atağını yap ondan sonra 1 ya da 2 kilo verdiğinde daha azimle yaparsın bu diyeti yeterki pes etmeselamlar. İstanbul gezisinde Dukan ile hep aynı şeyleri yemiş olmamıza rağmen ben 500gr almışım ve gün boyu yürümekten yorgun düştüğümüz halde. Reglim de yeni bitti. Yani vücudun su toplaması filan gibi bir ihtimal de yok! 5 günlük atak yapacağım. son umudum bu. Ben de aranızdan ayrılacağım işe yaramazsa. Hiç kaçamak yapmamama ve sporumu aksatmamama rağmen bu sonuç beni üzüyor. İnancımı kaybettim anlayacağınız. Herkese mutlu günler.
selamlar. İstanbul gezisinde Dukan ile hep aynı şeyleri yemiş olmamıza rağmen ben 500gr almışım ve gün boyu yürümekten yorgun düştüğümüz halde. Reglim de yeni bitti. Yani vücudun su toplaması filan gibi bir ihtimal de yok! 5 günlük atak yapacağım. son umudum bu. Ben de aranızdan ayrılacağım işe yaramazsa. Hiç kaçamak yapmamama ve sporumu aksatmamama rağmen bu sonuç beni üzüyor. İnancımı kaybettim anlayacağınız. Herkese mutlu günler.
link vermemin bir sakıncası olmayacağını düşünerek yazıyorum; dukandiyetim.blogspot.com a bakabilirsin..çok güzel alternatifler var..ama tabii ki sınırlı yemek koşuluyla
kahverengi 21 gündemi 800 gr verdin eğer öyleyse dahada iyi vallahi bak neden dicen bikaç arkdşım var aynı sen gibiydiler inannnki sonra öyle büyük düşüşler olduki patır patır gitti kiloları sakın vazgeçme canım lütfen biraz inatçı olayın 5inde başladım ben. 8 gün atak yaptım. Kaçamaklaırm yok denecek kadar az. bugün 21. gün ve ben sadece 800 gr vermiş oluyorum. bu zaman kadar regl olamıyorum ondandr diyordum ama o da oldu bitti. pek umudum kalmadı açıkçası. Sizlerin durumu benmki kadar vahim değil bence. Sizler bana bakmayın. Devam edin.
kahverengi 21 gündemi 800 gr verdin eğer öyleyse dahada iyi vallahi bak neden dicen bikaç arkdşım var aynı sen gibiydiler inannnki sonra öyle büyük düşüşler olduki patır patır gitti kiloları sakın vazgeçme canım lütfen biraz inatçı ol
hehehheeeyyy düştün elime shahdarobaseni yaramaz kız seniiii
al sana
canım neden böyle yapıyorsun bak,emeklerin heba mı olsun istiyorsun :)
ama bence geçici bi dönemdesin...e kaç aydır diyettesin arada oluyor böyle günler...çok üstünde durma...kilo artışı olmayacak diye şartlandır kendini..yediklerini unut...yediğin an unut ne yediğini...öyle olunca pek yansımıyor diye düşünüyorum..biliyorum çok biyolojik birşey değil dediğim ama bana öyle geliyor..
bende 17 gün oldu bugün başlayalı 2kere kullandım alışkanlık yapar diye korkuyorum ama faydalıda oldu nihayet bugün tartıldım 1kilo vermişim 76 oldum çok şükür bugün seyirin 2.günümdü 5e tamamlayıp 1+1 yapayım ozaman olur değilmi
selamlar. İstanbul gezisinde Dukan ile hep aynı şeyleri yemiş olmamıza rağmen ben 500gr almışım ve gün boyu yürümekten yorgun düştüğümüz halde. Reglim de yeni bitti. Yani vücudun su toplaması filan gibi bir ihtimal de yok! 5 günlük atak yapacağım. son umudum bu. Ben de aranızdan ayrılacağım işe yaramazsa. Hiç kaçamak yapmamama ve sporumu aksatmamama rağmen bu sonuç beni üzüyor. İnancımı kaybettim anlayacağınız. Herkese mutlu günler.
kizlar dukanda kepek unu hakkinda ne denilio onuda kullanma imkkanimiz vardi ona gore bisi yapcamda
Kahverengicim moralini bozma. reglden hemen sonra hala vucutta su tutulabiliyor. reglden 3-4 gün sonraki sonucu ciddiye alman yararına olur. tecrübe ile sabitt.. azcık sabret
bak canım belkide hiç o kiloda olmadığın içindir. zaten sana en düşük kilon ile en yüksek kilonu da soruyor..vardır dukan amcanın bir bildiği... basenlere gelince zaten hergün yürüyüş var sen ekstradan basen hareketleri yap sporla halletmeye çalış
ehe ben anlıom canım senihep balıketinden daha hallice oldum taa ki 3 sene öncesine kadar.. lise, ünv hep göbeğimi ve popomu saklamakla geçti. 3 sene önce çalıştığım dönemde 58 e düşmüştüm ama şimdi o fotolara bakınca kendimi tanıyamıyorum..kocişle de allahtan o sene tanıştık da zayıfken kandırıverdim onuuu düğünde 60kg derken evlendikten sonrası maalum.. hele bi de koca kışı evde yatarak geçirince sonuç bu:))
sen hele bi 59 a in de tamam mı devam mı o zaman karar verirsin cicimkitapta özellikle seyir evresinde 30 dk yürüyüş tavsiye ediyor haa bi de kızlar öğünlerden sonraki 30 dk içinde yürümek kalori yakımını %30 artırıyormuş...ben dukan amcanın yalancısıyım
tebriklerrr,darısı hepimize inşallah.. dolapta bekleyen 28 beden bir kotum var benimde, kavuşacağımız günü iple çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?