Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

vicdan hesaplaşması içindeyim:))) ama bozmacağım diyeti azim azim azim aziiimmmmmm

ööle bir his geldiğinde ortamdan hemen uzaklaş..walla bak çok işe yarıyor..ben mesela yemeğin hemen üstüne tatlı bişiler yemeye çok alışmıştım kış boyunca.. şimdi yemeğimi yer yemez mutfaktan çıkıyorum hemen,masayı felan bırakıyorum olduğu gibi.ne zaaman ki krizim geçiyor ondan sonra topluyorum mutfağı..naapalım canım azcık da dağınık kalsın ama deil mi

selamlar. İstanbul gezisinde Dukan ile hep aynı şeyleri yemiş olmamıza rağmen ben 500gr almışım ve gün boyu yürümekten yorgun düştüğümüz halde. Reglim de yeni bitti. Yani vücudun su toplaması filan gibi bir ihtimal de yok! 5 günlük atak yapacağım. son umudum bu. Ben de aranızdan ayrılacağım işe yaramazsa. Hiç kaçamak yapmamama ve sporumu aksatmamama rağmen bu sonuç beni üzüyor. İnancımı kaybettim anlayacağınız. Herkese mutlu günler.

link vermemin bir sakıncası olmayacağını düşünerek yazıyorum; dukandiyetim.blogspot.com a bakabilirsin..çok güzel alternatifler var..ama tabii ki sınırlı yemek koşuluyla

öyle düşünme canım hele sen bir atağını yap ondan sonra 1 ya da 2 kilo verdiğinde daha azimle yaparsın bu diyeti yeterki pes etme
hem bak sen öyle konuşunca bizde veremiyecek miyiz diye düşünüyorum... ama pes etmek yok çünkü hayallerim var onaları öldüremem

sakın vazgeçmee, atakla çözersin bence...

ayın 5inde başladım ben. 8 gün atak yaptım. Kaçamaklaırm yok denecek kadar az. bugün 21. gün ve ben sadece 800 gr vermiş oluyorum. bu zaman kadar regl olamıyorum ondandr diyordum ama o da oldu bitti. pek umudum kalmadı açıkçası. Sizlerin durumu benmki kadar vahim değil bence. Sizler bana bakmayın. Devam edin.

kahverengi 21 gündemi 800 gr verdin eğer öyleyse dahada iyi vallahi bak neden dicen bikaç arkdşım var aynı sen gibiydiler inannnki sonra öyle büyük düşüşler olduki patır patır gitti kiloları sakın vazgeçme canım lütfen biraz inatçı ol

peki. Şu atağı da yapayım da... Desteğiniz için teşekkürler.

ay yakalandım dün öyle bir yedim ki artık sana nie yiyorsun vuvuu diyecek yüzüm yok ne desen haklısın vallaama işin ilginci sabah 59.1 çıktım önceki gün 59.0dım e o kadar da olur dedim hatta olsun ki ben bidaha yapmiim dedim ki bugün zeytinyağlı fasulyemden gene 1-2 kaşık aldım yemekte.ama öle pişmaniyeymiş çikolataymış yok artık.hatta gidip marketten kendime light kola ve şekersiz sakız aldım.bunlarla idare ederim artık

kızlar ligt süt hakkında bişey söylemek istiyorumben önceleri sek marka ligt süt alıyordum sonra bozuldum normal sütten daha pahalıydı diye 2 gün yarım yağlı aldım sonra bir baktım şok marketkerde ligt süt 1.65 bu bana çok uygun geldi bayadır alıyorum evett herşeyin ligt olanı daha pahalıdır ama bu şok market çok uygun veriyor bence yani normal sütler bile iki liradan başlıyor hemde şoktaki sek sütün belki sizinde işinize yarar

aah çok sevindim.hadi gözün aydın.evet canım 5'e tamamla istersen ama ben de 5+5'i deneyip başaramayınca hemen geçmiştim1+1'ehadi bakalım görelim seni direnci kırdın gerisi gelir artık

Kahverengicim moralini bozma. reglden hemen sonra hala vucutta su tutulabiliyor. reglden 3-4 gün sonraki sonucu ciddiye alman yararına olur. tecrübe ile sabitt.. azcık sabret

ben aylardır spor yapıyorum zaten. sadece son bi kaç gündür ara vermiştim. eliptik bisikletim var. şubattan beri çalışıyorum onunla. sonra start it up yapıyorum .. sonra 8 dk lık karın hareketleri yapıyorum haftada 2-3 kez çok faydasını gördüm. dansözler gibi gobeemi oynatıyorum artık çok komik yani yag yakmak için lazım olan şey ne kardiyo da kardiyoo

neyseki yalnız değilim..
evet ben hatırladığım kadarı ile yani kiloları takmaya başladıım zamanlarda en az 62 oldum ki bu şu andaki kilom zaten. şimdi vermem gereken kilolar nerden baksanız 15-20 senelik. eee kolay değil tabe yoksa ben kilo veriyordum saglıklı beslenme ve spor ile ama dukan amca ile eccük hızlansın şok olsun metocuk diye düşündüm 59 a ineyim de o zaman düşünürük .

tebriklerrr, darısı hepimize inşallah.. dolapta bekleyen 28 beden bir kotum var benimde, kavuşacağımız günü iple çekiyorum

ben geçen kot denedim düşük belmiş 30 beden bile olmadı. byük beden sordum en büyüü bu dediler
tıpkı eski zamanlarımdaki gibi.. canım çok sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…