Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aslında arada bende yapmayı düşünüyorum mesela dışarı çıktığımda çok midem kazında bir salatalık yanımda taşımayı düşünüyorum. sürekli olmamak koşuluyla birşey olmaz herhalde

süüüle süüle
bende seni sölerim örtmene
ya ben hep kiloluydum. ergenken dee her zaman daaa iri oldum. çok sıkıldım ben bundan annamıyonuz beni
neyse bi 59 olalım da duruma göre bakarız. ideal kilomun üstünde olmama ragmen daa verme iyisin diyenler var. bu basenler netçez onu diyen yok ama

ben de aldatmak istiyorum

hayır yaa yapmayın walla bak karışmam sonraa, dukanın intikamı fena olur zannımcaa

1 kereden bişey olmaz demeyin yahuu, sigarayı bırakanların daha doğrusu ara verenlerin yaptığı gibi.."1 tane içeyim başka içmem ki zaten bıraktım ben" der, içer ve ertesi gün paket alınır..

bak canım belkide hiç o kiloda olmadığın içindir. zaten sana en düşük kilon ile en yüksek kilonu da soruyor..vardır dukan amcanın bir bildiği... basenlere gelince zaten hergün yürüyüş var sen ekstradan basen hareketleri yap sporla halletmeye çalış

vicdan hesaplaşması içindeyim:))) ama bozmacağım diyeti azim azim azim aziiimmmmmm

ehe ben anlıom canım seni hep balıketinden daha hallice oldum taa ki 3 sene öncesine kadar.. lise, ünv hep göbeğimi ve popomu saklamakla geçti. 3 sene önce çalıştığım dönemde 58 e düşmüştüm ama şimdi o fotolara bakınca kendimi tanıyamıyorum..kocişle de allahtan o sene tanıştık da zayıfken kandırıverdim onuuu düğünde 60kg derken evlendikten sonrası maalum.. hele bi de koca kışı evde yatarak geçirince sonuç bu:))

sen hele bi 59 a in de tamam mı devam mı o zaman karar verirsin cicim kitapta özellikle seyir evresinde 30 dk yürüyüş tavsiye ediyor haa bi de kızlar öğünlerden sonraki 30 dk içinde yürümek kalori yakımını %30 artırıyormuş...ben dukan amcanın yalancısıyım

bende kitabını aldım geçen hafta tüm detayları ile okudum hazırlığımı yaptım bi diyet listesine uygun alışverişim kaldı bakalım uzun vadede kaç kilo vericem testimi yaptım sitesinde 10 ağustos ta ideal kilomda olmuş olacakmışm bakalım gelişmeleri yazarım

Kizlar bugun eski bir kotum ki 29 beden ki ben bu kotu 58 kg oldugum gunlerde giyiyordum ama bu kot cok rahat oldu, demek cidden bir kucukme yasiyoruz ki daha az kilo oldugum donemdeki kotumu giyebildim ki henuz o kiloya 3-4 kg varken.

tebriklerrr, darısı hepimize inşallah.. dolapta bekleyen 28 beden bir kotum var benimde, kavuşacağımız günü iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…