Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok üzüldüm bırakmana hesabını yanlış yapmışsın.cipsler çikolatalar da parayla alınıyor.şimdi yediklerini de bir hesapla bakalım.sağlık tarafı ayrı konu.bir kere kollestrol un çıkmaz zira yağsız ve tuzsuz yiyoruz.ve çok su içiyoruz.ben kontrollerimi yaptırdım 2 ayda 2 kez ikisi de mükemmel hayatımın hiçbir dönemi bu kadar sağlıklı olmamıştı.kitabı okuyup uygularsanız çok sağlıklı kilo verilir ve bir dahada ..alınmaz.hadi bir daha düşünün değmez mi sizce....

yok canım konserveyi sevmiyorum arkadaşımın eşi balık halinden bir kasa palamut almışpaylaştık dolabımıdoldurdum iyi oldu pişirmeşeklide taflonda hiç yagsız pişiriyorum güzelde oldu

Günaydın kızlar bugün uyuyun çok şükür ve 50.900 olarak yansıdı
Tartıya iyiliğim.ve Bugun 30 uma girdim 20 ler geride kaldi uzgunum.
Tebrikler sağlıklı mutlu ince yaşlar diliyorum :))
hiç moraliniz bozma bence biz bu diyeti ramazana da uyarlarız hep beraber düşünüp taşınıp :)

canım farkındaysan bu diyette yemediğimiz bir sürü şeyler var mesela pastane ürünleri, çikolatalar, meyva bunlarda ucuz şeyler değil bir de öyle düşün :)

vuvucumm bana da oyle gelıyor

dun kacamak yapmıstım doner ve tadelle ama hıc O ben degılmısım gıbı yaptım ve bugun tartıda azalma yoktu da en azından artma da yoktu. zaten ben sabıtledım bugun 13. gun

bak bende 12-13 gün durmuştum ama hiç yılmadım haftasonu çok ufak 1-2 kaçamak yaptım ve şu son 2 günde 1,4 kg verdim sakın yılma :)

tarif verebilir misin canım?

benim tarifler göz kararı oluyor genelde ama vermeye çalışayım yine de :)
3 yumurta ve 5-6 kaşık splendayı çatalla 2-3 dk çırpıyorum,sonra üzerine 3-4 kaşık yoğurt,çok az da süt koyuyorum..6 kaşık filan yulaf ezmesi ya da kepeği (ben 4 kaşık yulaf+2 kaşık buğday kepeği koyuyorum ama farketmez sizde ne varsa ondan yapın)kabartma tozu,tarçın,1 tatlı kaşığı hindistan cevizi,evde varsa vanilya aroması..(limon ve portakal aromaları da varmış,keki tarçınlı değil de meyveli seven bu aromalardan ve goji berry koyup yapabilir-bunların hiçbirisi olmazsa olmaz değil,hepsi tatlandıran şeyler) ,yine isterseniz yarım havuç rendeleyin,goji beryy isterseniz koyun bence yakışıyor...bunların hepsini 1-2 dk iyice karıştırıp yağladığım teflon kek kalıbına koyuyorum...hoop 180-200 derecede 25 dkda filan pişiyor...uzun anlattığıma bakma...kekin toplam yapma süresi 7-8 dakka...süper oluyor...bu arada benim ölçüler göz kararı ,sen kıvama dikkat et...normal kek kıvamı...ama koyu olmamasına çalış...çünkü daha sıvı olunca daha güzel oluyor kek..isteğe göre sütü ya da kepeği artırırsın...

dukanın sitesinde zayıflama sırları bölümünde önceki gün ipucu olarak şişkinlik falan hissederseniz yeşilçaya bir tutam kişniş ekleyerek için diyordu

birde eğer ağzınızda kötü tat varsa ve proteine bağlı olarak koku hissediyorsanız kişnişle kakuleyi diş macununa karıştırıp dişlerinizi ve dilinizi fırçalayın diyor bende kişniş var ama bu kakuleyi hiç kullanmadım kişnişide diyete başladığımdan beri dukanın önerilerinde okuduğumdan çorbalara köftelere ete falan katıyorum lazım olan varsa yazayım dedim

çok teşekkür ederim canım.bu splenda toz mu çaya konan mı? bu çaya konanı ezsem yapsam olmaz mı ki diye düşünüyorum da :)) sadece yulaf kepeği yada sadece yulaf ezmesiyle denedin mi hiç?

Bugün çok mutluyum çünkü dün PS günüm olmasına rağmen 800 gr vermişim. 12-13 günlük beklemeden sonra çözüldü çok şükür hem de adet dönemi olmasına rağmen o yüzden arladaşlar sakın pes etmeyin. Kaçamakları minimize etmeye çalışın.1+1 metodu illaki işe yarıyor :)

tebrik ediyor devamını diliyorum
benimde duraklamadan sonra 2 gün arayla tartıda önce 1 sonrada 1100 inmişti gözlerime inanamamıştım atakda bile 1 günde en çok giden 600ydü ilk başladığımda

kaç gün atak evresi uygulamıştın canım? 1+1 ve 5+5 dışında uygulanabilecek bir sistem var mı? kitabım olmadığından bilemiyorum.

tebrikleeeerrr çok sevindim senin adına gitsin kilolaaarr

herkese merhabalar :) ben de bir çok diyet demesinden sonra başarısız olanlardanım, kitabı aldım okudum , forumu da okudum ve bugün başladım dukana, hayırlısı olsun 60 kilo olmak istiyorum, aslında tek korktuğum şey yürüyüş olayını aksatmak, umarım başarabilirim bu sefer , herkese kolay gelsin diyorum sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…