Ben de dukan diyeti yaptım fakat 1 . Devreyi bitirdim diğerini de maddi yönden tamamlayamadım.her akşam 1-2 bardak diyet süt içine 2 tatlandırıcı tablet ve neskafe ekleyip içtim.hiç aç kalmadım.sadece hep aynı şeylerden sıkıldım.
1 ay sonunda 400 tl sırf bu diyetin gerektirdiği et ve diyet süt yoğurt hardal vs. Harcamışım.kısacası cüzdanım yetmedi.
Bu diyetle 68 den 63 e düştüm. şimdi yemekleri cipsleri çikolataları götürüyorum .gece de bazen yiyorum. Galiba 64-65 falan oldum
bi de kolestrolden ,sağlığımın bozulmasından korktum.ama iyiyim.
En büyük faydası hiç su içemezken bana suyu içmeyi alıştırdı.artık 1.5-2 litre içebiliyorum
balık en uygun seçenek her çeşidi sadece konserve balık mecbur kalırsan oda diyet olan.üstelik balık yenen günler bende ve takip ettiğim arkadaşlarda gördüğüme göre daha hızlı kilo verdiriyor aman ha kızartma:)
arkadaşlar cok soru soruyorum ama kusura bakmayın artık bitkicayları ormal caylar içilebilirmi şu an form cay içiyorumda
mutlu ince 30lar dilerim.bu arada 30 lar 20 lerden çok daha güzel emin ol.yaşamış biri söylüyor:))
doğum günün kutlu olsun sana incecik bir beden diliyorum ömrün boyunca:)
Günaydın kızlar bugün uyuyun çok şükür ve 50.900 olarak yansıdı
Tartıya iyiliğim.ve Bugun 30 uma girdim 20 ler geride kaldi uzgunum.
Tebrikler sağlıklı mutlu ince yaşlar diliyorum :))Günaydın kızlar bugün uyuyun çok şükür ve 50.900 olarak yansıdı
hiç moraliniz bozma bence biz bu diyeti ramazana da uyarlarız hep beraber düşünüp taşınıp :)
Teşekkür ederim ssoleil...inan kilomun oynamamasına da takılmıyorum artık...hani 5 ay sürse 5 ay yapacam önemli değil alıştım ben bu düzene...ama hem 3 tane yemekli,içkili düğün,hem 10 gün tatil hem de ramazan olunca (ki 1-2 günlük değil 30 günlük bir süreç) o zamana kadar veremiycem,tekrardan da geri alıcam diye korktum...
aslında dediğin doğru ama ne bileyim tam tersi olması gerekirken bizim millet için ramazan yemek yemek üzerine kurulu biliyorsun...tek tek saymayayım burada ramazan menüsünün olmazsa olmazlarını, hepimizin canı isteyecek...insan nasıl katlanır bilmem ki onları yemeden...ama zaten ramazanın böyle olmaması lazım di mi...aman yaa siz beni boşverin çok ağlandım walla yapcaz işte bişeyler, nasip :)
Ben de dukan diyeti yaptım fakat 1 . Devreyi bitirdim diğerini de maddi yönden tamamlayamadım.her akşam 1-2 bardak diyet süt içine 2 tatlandırıcı tablet ve neskafe ekleyip içtim.hiç aç kalmadım.sadece hep aynı şeylerden sıkıldım.
1 ay sonunda 400 tl sırf bu diyetin gerektirdiği et ve diyet süt yoğurt hardal vs. Harcamışım.kısacası cüzdanım yetmedi.
Bu diyetle 68 den 63 e düştüm. şimdi yemekleri cipsleri çikolataları götürüyorum .gece de bazen yiyorum. Galiba 64-65 falan oldum
bi de kolestrolden ,sağlığımın bozulmasından korktum.ama iyiyim.
En büyük faydası hiç su içemezken bana suyu içmeyi alıştırdı.artık 1.5-2 litre içebiliyorum
vuvucumm bana da oyle gelıyor
dun kacamak yapmıstım doner ve tadelle ama hıc O ben degılmısım gıbı yaptım ve bugun tartıda azalma yoktu da en azından artma da yoktu. zaten ben sabıtledım bugun 13. gun
arkadaşlar cok soru soruyorum ama kusura bakmayın artık bitkicayları ormal caylar içilebilirmi şu an form cay içiyorumda
oo hem iyileşmişiz hem doğum günümüz ne güzel bir gün bu böyle
doğum günün kutlu olsunbırak 20'li yaşlar geride kalsın kadın dediğin yaşlandıkça güzelleşir(miş)
tarif verebilir misin canım?
benim tarifler göz kararı oluyor genelde ama vermeye çalışayım yine de :)
3 yumurta ve 5-6 kaşık splendayı çatalla 2-3 dk çırpıyorum,sonra üzerine 3-4 kaşık yoğurt,çok az da süt koyuyorum..6 kaşık filan yulaf ezmesi ya da kepeği (ben 4 kaşık yulaf+2 kaşık buğday kepeği koyuyorum ama farketmez sizde ne varsa ondan yapın)kabartma tozu,tarçın,1 tatlı kaşığı hindistan cevizi,evde varsa vanilya aroması..(limon ve portakal aromaları da varmış,keki tarçınlı değil de meyveli seven bu aromalardan ve goji berry koyup yapabilir-bunların hiçbirisi olmazsa olmaz değil,hepsi tatlandıran şeyler) ,yine isterseniz yarım havuç rendeleyin,goji beryy isterseniz koyun bence yakışıyor...bunların hepsini 1-2 dk iyice karıştırıp yağladığım teflon kek kalıbına koyuyorum...hoop 180-200 derecede 25 dkda filan pişiyor...uzun anlattığıma bakma...kekin toplam yapma süresi 7-8 dakka...süper oluyor...bu arada benim ölçüler göz kararı ,sen kıvama dikkat et...normal kek kıvamı...ama koyu olmamasına çalış...çünkü daha sıvı olunca daha güzel oluyor kek..isteğe göre sütü ya da kepeği artırırsın...
Günaydın kızlar bugün uyuyun çok şükür ve 50.900 olarak yansıdı
Bugün çok mutluyum çünkü dün PS günüm olmasına rağmen 800 gr vermişim. 12-13 günlük beklemeden sonra çözüldü çok şükür hem de adet dönemi olmasına rağmen o yüzden arladaşlar sakın pes etmeyin. Kaçamakları minimize etmeye çalışın.1+1 metodu illaki işe yarıyor :)
yok yok yanlış anladın,sadece çiğ sebze değil,pişmiş de yiyebilirsin demek istedim ben...sebsenin her türlüsü serbest yani...(hariç olanları hepimiz biliyoruz artık)
Bugün çok mutluyum çünkü dün PS günüm olmasına rağmen 800 gr vermişim. 12-13 günlük beklemeden sonra çözüldü çok şükür hem de adet dönemi olmasına rağmen o yüzden arladaşlar sakın pes etmeyin. Kaçamakları minimize etmeye çalışın.1+1 metodu illaki işe yarıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?