Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Teşekkür ederim ssoleil...inan kilomun oynamamasına da takılmıyorum artık...hani 5 ay sürse 5 ay yapacam önemli değil alıştım ben bu düzene...ama hem 3 tane yemekli,içkili düğün,hem 10 gün tatil hem de ramazan olunca (ki 1-2 günlük değil 30 günlük bir süreç) o zamana kadar veremiycem,tekrardan da geri alıcam diye korktum...
aslında dediğin doğru ama ne bileyim tam tersi olması gerekirken bizim millet için ramazan yemek yemek üzerine kurulu biliyorsun...tek tek saymayayım burada ramazan menüsünün olmazsa olmazlarını, hepimizin canı isteyecek...insan nasıl katlanır bilmem ki onları yemeden...ama zaten ramazanın böyle olmaması lazım di mi...aman yaa siz beni boşverin çok ağlandım walla yapcaz işte bişeyler, nasip :)

cok teşekkürler caım iyi fikirler vermişsin

Ben de dukan diyeti yaptım fakat 1 . Devreyi bitirdim diğerini de maddi yönden tamamlayamadım.her akşam 1-2 bardak diyet süt içine 2 tatlandırıcı tablet ve neskafe ekleyip içtim.hiç aç kalmadım.sadece hep aynı şeylerden sıkıldım.
1 ay sonunda 400 tl sırf bu diyetin gerektirdiği et ve diyet süt yoğurt hardal vs. Harcamışım.kısacası cüzdanım yetmedi.

Bu diyetle 68 den 63 e düştüm. şimdi yemekleri cipsleri çikolataları götürüyorum .gece de bazen yiyorum. Galiba 64-65 falan oldum

bi de kolestrolden ,sağlığımın bozulmasından korktum.ama iyiyim.
En büyük faydası hiç su içemezken bana suyu içmeyi alıştırdı.artık 1.5-2 litre içebiliyorum

Günaydın kızlar bugün uyuyun çok şükür ve 50.900 olarak yansıdı
Tartıya iyiliğim.ve Bugun 30 uma girdim 20 ler geride kaldi uzgunum.
oo hem iyileşmişiz hem doğum günümüz ne güzel bir gün bu böyle
doğum günün kutlu olsunbırak 20'li yaşlar geride kalsın kadın dediğin yaşlandıkça güzelleşir(miş)

Selam

Istanbul'dan donduk. Ama hala cok hastayim. Arkadaslarim keci gribi oldugumu dusunuyorlar.

Iyi haber sabah tartida gordugum 85.3tu. Esim bizim tarti disardaklerden farkli tartsa da kendi icinde standart oldugunu soyledi. Sonucta ben bu tartiyi hep kullandigimdan bununla biliyorum ne kadar kilo verdigimi.

3 gun sonra 1. ayim bitiyor. 1 ayda 6 kilo vermis oluyorum anlasilan.

Keske heray boyle olsa :)

hehehheeeyyy düştün elime shahdaroba seni yaramaz kız seniiii
al sana
canım neden böyle yapıyorsun bak,emeklerin heba mı olsun istiyorsun :)
ama bence geçici bi dönemdesin...e kaç aydır diyettesin arada oluyor böyle günler...çok üstünde durma...kilo artışı olmayacak diye şartlandır kendini..yediklerini unut...yediğin an unut ne yediğini...öyle olunca pek yansımıyor diye düşünüyorum..biliyorum çok biyolojik birşey değil dediğim ama bana öyle geliyor..

vuvucumm bana da oyle gelıyor

dun kacamak yapmıstım doner ve tadelle ama hıc O ben degılmısım gıbı yaptım ve bugun tartıda azalma yoktu da en azından artma da yoktu. zaten ben sabıtledım bugun 13. gun

ben sulandırarak tüketiyorum...1 ayrandan neredeyse 1,5-2 ayran çıkartıyorum yani...
normal yoğurt da yiyorum ben arada bir...

bende maddi anlamda zorlıyacağını düşünüyorum. 3 günde 1 kalıp peynir bitirdim. atak evresi geçerse daha ucuz olucağını düşünüyorum. benimde 3' ncü günüm ama çok bunaldım et yoğurttan. noramlade et yemeyi ayran içmeyi peyniri çok severim. bu diyetin bana göre olduğunu düşünmüştüm ama şimdiden bunaldım. menüyü çeşitlendiriyorum kendimce ama 1 hafta atak evresine nasıl dayanıcam bilmiyorum. karnım ağrıyo hep. sanki midem yediklerimi öğütmeye çalışıyo başaramıyo devamlı uğraşıyo gibi geliyo miğde bulantısı yaptı bu diyet bende hiç birşey yemek istemiyorum

ben 2-3 günde bir yapıyorum glss ve çok güzel oluyor...önceden kepeğim yoktu yulaf ezmesiyle yapıyordum,daha da güzel oluyordu...ben en çok tarçınlı(azcık havuçlu) olanı sevdim...ama kakaolu,goji berry li hatta damla sakızlı bile yaptım kekleri...eşim de çok severek yedi üstelik..kurabiye hiç denemedim,zaten pek sevmem...

bu arada kahverengi sanırım sen vermiştin tarifi,o ekmeklerden yaptım ve içine minik miik taze soğan ve dereotu doğradım...çok beğendim ben...tuzlu kekimden daha güzel oldu diyebilirim...çok teşekkürler...

tarif verebilir misin canım?

arkadaşlar şimdi kedime palamut balıgı yaptım ou yiyecegim uygunmudur

balık en uygun seçenek her çeşidi sadece konserve balık mecbur kalırsan oda diyet olan.üstelik balık yenen günler bende ve takip ettiğim arkadaşlarda gördüğüme göre daha hızlı kilo verdiriyor aman ha kızartma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…