salata çeşitleri abartılmadıkça serbest biliyordum yanlışmıymış?
bana kalırsa ramazanda bu şekilde beslensen hem kilonu verir hem aç hissetmezsin önemli olan ramazanda yada şimdi olayı önce kafanda bitirmen çelişkileri ortadan kaldırman eğer umutsuzluğu yok edemezsen o sana hep çelme takacak ben geçenlerde eski sayfalara falan gözattım evdede ilk zamanlar günlük kilomu yazıyordum onlara baktım 5 5.5 kilo verdikten sonra sürekli artmış inmiş yada tartı oynamamış 20 gün kadar böyle sürmüş ama diyeti hiç bırakmadım arada umutsuzlaşsamda hemen kendimi toparladım ve o günlerde 5+5 yaptığım için hiç atak yapamadım ama başardım işte gitti kilolar
kahvaltıda yumurta yağsız olmak kaydıyla her şekilde yenebilir.peynirli,sade,katı vs,vs,yağsız tussuz peynir kızartabilirsiniz tabii teflonda yağsız.füme etler(tavuk hindi)yiyebilirsiniz.lor peynirine pul biber az maydanoz katıp yenebilir.süt çay içilebilir ve sınır yok istediğin kadar.
Günaydın kızlar bugün uyuyun çok şükür ve 50.900 olarak yansıdı
Tartıya iyiliğim.ve Bugun 30 uma girdim 20 ler geride kaldi uzgunum.
arkadaşlar şimdi kedime palamut balıgı yaptım ou yiyecegim uygunmudur
oo hem iyileşmişiz hem doğum günümüz ne güzel bir gün bu böyleGünaydın kızlar bugün uyuyun çok şükür ve 50.900 olarak yansıdı
kızlar bana bişi diyin yaa bu akşam ipin ucunu iyice kaçırdım.3 yada 4 tane pişmaniye , 1 küçük parça çikolata.3-4 tane grissini yedim.ayrıca akşam yemeğinde çok az zeytinyağıyla yaptığım neredeyse 1bçuk yemek kaşığı zeytin yağıyla yarım kilo taze fasulye pişirmiştim ondan yedim 1 tabak.allahım ya nie böyle coştum ki sanki ben aslında reglim yaklaşıyor ondan da olabilir bu açlık krizleri.bilemiyorum ama biri beni durdursun lütfeen
hehehheeeyyy düştün elime shahdarobaseni yaramaz kız seniiii
al sana
canım neden böyle yapıyorsun bak,emeklerin heba mı olsun istiyorsun :)
ama bence geçici bi dönemdesin...e kaç aydır diyettesin arada oluyor böyle günler...çok üstünde durma...kilo artışı olmayacak diye şartlandır kendini..yediklerini unut...yediğin an unut ne yediğini...öyle olunca pek yansımıyor diye düşünüyorum..biliyorum çok biyolojik birşey değil dediğim ama bana öyle geliyor..
Ayran en sevdiğim içecek.. Ama diyete başladıktan sonra içerken iki kez düşünüyorum.. Hazır ayranları sınırsız tüketebilir miyiz? Yoksa light yoğurttan mı yapacağız ayranımızı.. Kitabı okudum ama muhakeme edemiyorum.. Ayranla ilgili de bir şey yazmamış.. Sizlere danışayım dedim.. Restoranlarda, dışarda hazır ayranları içiyor musunuz? Kilonuzu nasıl etkiliyor..Sevgiler..
Ben de dukan diyeti yaptım fakat 1 . Devreyi bitirdim diğerini de maddi yönden tamamlayamadım.her akşam 1-2 bardak diyet süt içine 2 tatlandırıcı tablet ve neskafe ekleyip içtim.hiç aç kalmadım.sadece hep aynı şeylerden sıkıldım.
1 ay sonunda 400 tl sırf bu diyetin gerektirdiği et ve diyet süt yoğurt hardal vs. Harcamışım.kısacası cüzdanım yetmedi.
afiyet olsun canım. takita tatlandırıcı normal çaylarda kullandığımız tablet tatlandırıcılardan mı? bende fırsat bulunca kek yapmayı deniycem. yulaf kepeği bulamadığım için yulaf ezmesi almıştım başta. ondan kek yapsam daha yenilebilir bişey olur gibi geliyo :) yulaf ezmesi ve yulaf kepeği ile kek- kurabiye yapmayı deniyen oldu mu?
mutlu ince 30lar dilerim.bu arada 30 lar 20 lerden çok daha güzel emin ol.yaşamış biri söylüyor:))Günaydın kızlar bugün uyuyun çok şükür ve 50.900 olarak yansıdı
ben 2-3 günde bir yapıyorum glss ve çok güzel oluyor...önceden kepeğim yoktu yulaf ezmesiyle yapıyordum,daha da güzel oluyordu...ben en çok tarçınlı(azcık havuçlu) olanı sevdim...ama kakaolu,goji berry li hatta damla sakızlı bile yaptım kekleri...eşim de çok severek yedi üstelik..kurabiye hiç denemedim,zaten pek sevmem...
bu arada kahverengi sanırım sen vermiştin tarifi,o ekmeklerden yaptım ve içine minik miik taze soğan ve dereotu doğradım...çok beğendim ben...tuzlu kekimden daha güzel oldu diyebilirim...çok teşekkürler...
arkadaşlar şimdi kedime palamut balıgı yaptım ou yiyecegim uygunmudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?