Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arwenz sadece senin dediğini yapabildimmm

viennacıımmmm o programı bile indiremedim canım sayfada hata var dio yada ben beceremedim

golden venusssss o sitede de sanırım yani yanlış anlamadıysam üyelik falan istedi kısacası onu da beceremedim

ilginiz için tekrar teşekkürler arkadaşlar öpüldünüz kocamaaaannnn

günaydın kızlar,
bu sabah itibarı ile atak dönemine girmiş bulunuyorum..
sabah kahvaltıda 1 çay bardağı süt, 1 k kutusu peynir iki yumurta yarım çay kaşıı tereyag ( çok az oldu koymasam da olurmuş ) çok az yeşilsoğan dogradığım omleti yedim. yeşilsogan kokulu otlara girer diye düşündüm ama şimdi keşke katmasaydım diyorum. çay içemedim yanında o yüzden nedense bir tuhaf oldu içim. sanki midem bulanıyor. şimdi ofiste bir fincan sade türk kahvesi içiyorum. 400 ml de su içmiştim öncesinde. bugün suyu her günkinden 500 ml fazla içeceğim yani 2,5 lt olacak.

yanımda bir sürü haşlanmış tavuk, köfte ve haşlanmış yumurta, süt yoort getirdim ofise. sabah -akşam yemeklerim burada olacağı için tedarikli gelmek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

yumurta alerjin olabilir. ben ne zaman abartı yumurta yesem mesela günde 2 yada fazla bide özellikle yaz mevsimi ise çok kabartı kaşıntı oluyor bende de . çok yumurta yiyorsam azaltarak deneyebilirsin

teşekkürler. light süt ve tatlandırıcı ile yapılıyor ya o yüzden belki yenir diye düşünmüştüm.

massepain'e katılyorum. bence de dondurma vazgeçilmezimiz ise bu işe baş koymicaktık. canın çok çekerse yogurdu tatlandırıcı ile tatlandırıp içinde az kakao da ekleyip yiyebilirsin. yada kakaolu - tarçınlı süt tatlı krizlerine birebir. ben sadece kakao ekliyorum. içinde magnezyum var buda vucudun ihtiyacı olan bişey. bir arkadaşımın diyetisyeni önermiş. kakao içilebilir olması lazım byük marketlerde nestleninki var tavsiye olunur

Haftasonu İstanbul kaçamağından sonra, Pzt diyete devam.. 80.9 oldum ve 7 li rakamlara kaldı 1 kilo. Bu arçada tarifini kim vermişti hatırlamıyorum ama dün yoğurt çorbası denedim, süper oldu yarmalı gibi.. o arkadaşa teşekkürler. Ayrıca kek denemesine giriştim. şekeri Takita tatlandırıcıyla unu yulaf kepeğiyle değiştirip deneme yaptım. yapmak isteyen olursa tatlandırıcıyı şekerden biraz fazla koymak gerekiyor. 2 tatlı kaşığı kakao ekledim ve güzel oldu. Tek yabancılanacak durum ağızda mısır ekmeği gibi dağılıuyor. onun dışında lezzet iyi. Forum bana şevk veriyor teşekkürleeer.. (Bu arada ben light puding yiyorum bir zararını görmedim-Diyete başlayalı tam 1 ay oldu)

merhaba tuvalete çıkamaman atık olmadığından değil.sebzeyi kestiğin için sebzelerin içerdiği sudan da mahrum kaldın.bol su iç hareket et:90::90::90::90:

afiyet olsun canım. takita tatlandırıcı normal çaylarda kullandığımız tablet tatlandırıcılardan mı? bende fırsat bulunca kek yapmayı deniycem. yulaf kepeği bulamadığım için yulaf ezmesi almıştım başta. ondan kek yapsam daha yenilebilir bişey olur gibi geliyo :) yulaf ezmesi ve yulaf kepeği ile kek- kurabiye yapmayı deniyen oldu mu?

canım ilaç işe yaradı mı peki? kilo alımını durdurdumu? bir arkadaşım kullandı yan etkisi haricinde bi etki etmedi bana demişti

evet.ama 6 öğün yemek yiyerek kullanmıştım.3 ana 3ara öğün.zahten metformin içeren bu tür ilaçlar hem metebolizmayı hızlandırıyor hem şekerin kas içerisine girerek enerjiye dönüşmesini sağlıyor.6 öğün derken her önüme geleni yemedim tabiiki.diyetisyenimin hazırladığı listeye göre yiyordum.çocuklar hastalandı kar yağdı derken biraz savsakladım gitmedim diyetisyene.eeee biri bizi kontrol etmeyince gevşediğimiz için almaya başladım.almamın sebebi yine yemek yemeyi kesmem olmuştu.bi sabah bi akşamla olmuyo diyet sürekli ve düzenli yiyip metabolizmayı çalıştırmak gerekiyo.böylece şekerin de düşmüyo.üstelik diyetisyenim çok abartmamak kaydıyla kaçamak bile yapabilirsin ama asla daha azını yeme demiş olmasına rağmen bana asıl lıste bile çok geliyordu.anlıyacağın ben çok ve sık yemekten sıkılmıştım.ama en sağlıklı olanın bu olduğunu bie bile savsaklıyoruz.iflah olmayız dimi

akşam yemeğinde hiç protein yok,bu diyetin aslı sebzeli günlerde de sebze değil protein ağırlıklı beslenmek.bu kısmı atlamışsın herhalde hatırlatmak istedim ,sabah tartılınca sürpriz artış olmasın diye.pastalar konusunda iradeni de kutlarım.

herkes yaptım harika falan deyip duruyo ben de mi bi anormallik var bilemedim sünger gibi bişi oldu.baktım yiyemiycem sütle ıslattım.ıııııyyy.ponza taşına dönüştü mübarek üstelik o taş yedikten uzunca bir müddet daha midemdeydi.nasıl zor hazmettim anlatamam.bi daha denememeye karar verdi.yulaf ezmesini rondodan geçirip kullanmıştım belki ondan.tatlandırıcıların tablet olanları pişirip kaynatmaya uygun değil ben canderal almıştım toz haldekinden migrostan

arkadaşlar size birşey soracagım yulaf kepegi bulamayalar kahvaltıyı nasılyapıyorsunuz

kahvaltıda yumurta yağsız olmak kaydıyla her şekilde yenebilir.peynirli,sade,katı vs,vs,yağsız tussuz peynir kızartabilirsiniz tabii teflonda yağsız.füme etler(tavuk hindi)yiyebilirsiniz.lor peynirine pul biber az maydanoz katıp yenebilir.süt çay içilebilir ve sınır yok istediğin kadar.

merhaba arkadaşlar ben de bugün itibariyle dukan diyetine başladım, eşimle birlikte yapıyoruz.
kitabı okudum bütün malzemeleri hazır ettim, motivasyonumu da tamam ettim başladım şu anda 60 kiloyum evlendiğimdeki kiloma dönmek istiyorum yaklaşık 9 kilo fazlam var.
Hep kilolarından şikayet eden sürekli diyet yapan ama istediği sonucu bir türlü alamayan bir arkadaşım bu diyetle istediği kiloya çok kısa bir sürede indi onun bu değişimini görünce bende yapmaya karar verdim. Umarım bana eşime ve uygulayan herkesin işine yarar bu diyet.

güzel bir noktaya değindin pasta çikolata v.s yasak olan şeyleri yeyip yürümek yada spor olayı değiştirmez kalori hesabı yapmadığımız için eğer yasak olanlar yenmesse sporsuz zaten kilo gidiyor

tatlı krizlerinizde 0 yağlı sütle tarçın deneyin ama light denen şeyleri değil.bizim diyet kalori hesabı değil karbonhidrat almamaya dayalı unutmayın.

Çok çok sevindim kolay gelsin....
Bende itiraf ediyorum artık 1 haftadır geli gibi yedim ve alkol içtim ... sonuçta muhtemelen bıraz aldım ama ısrarla tartılmıyorum moralim bozulmasın diye... yeniden yarın itibarıyla atak yapıyorum 3 günlük sonrasında devam ediyor olacağım...
Herkese sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…