http://forum.bedenegitimi.gen.tr/leslie-sansone-yuru-ve-incel-programi-t9096.html?
ben bu sayfadan indirdim her çeşidi mevcut
bugün hiç giremediğim için daha yeni okumaya başladım bu konuda cvp yazıldımı bilmiyorum ama benim bukadar sayfayı okumam biraz uzun sürecek biran önce veriyim linki dedim
sızlerınde gorusunu aldıktan sonra ıtalyada rejımı 9 gun bozmus oldugum ıcın seyırle devam etmek yerıne 5 gun atak yapmaya karra verdım su anda atakta 3. gunum 99,700 a cıkmıstım 97,900 olmusum bugun super bole devam edıp 5 gunun sonunda seyıre gecıcem yıne
yalnız vucudumda kabartılar ve kasınmalar basladı once ayaklarımda v ardı ama sımdı sag elımdede oldu buna benzer seyler yasayan var mı
teşekkürler. light süt ve tatlandırıcı ile yapılıyor ya o yüzden belki yenir diye düşünmüştüm.
atak devremi 10 gün olarak yaptım. bugün itibariyle kilo kaybı 4,8 kg. iyi gidiyorum sanırım. bugün sebzeli protein gününe geçicem. yaklaşık 5 gündür wc ye çıkamıyorum. fazla bir atık çıkmıyor sanırım ondan. sebzeler bu sorunu çözer inşallah...hepinize kolay gelsin.
Haftasonu İstanbul kaçamağından sonra, Pzt diyete devam.. 80.9 oldum ve 7 li rakamlara kaldı 1 kilo. Bu arçada tarifini kim vermişti hatırlamıyorum ama dün yoğurt çorbası denedim, süper oldu yarmalı gibi.. o arkadaşa teşekkürler. Ayrıca kek denemesine giriştim. şekeri Takita tatlandırıcıyla unu yulaf kepeğiyle değiştirip deneme yaptım. yapmak isteyen olursa tatlandırıcıyı şekerden biraz fazla koymak gerekiyor. 2 tatlı kaşığı kakao ekledim ve güzel oldu. Tek yabancılanacak durum ağızda mısır ekmeği gibi dağılıuyor. onun dışında lezzet iyi. Forum bana şevk veriyor teşekkürleeer.. (Bu arada ben light puding yiyorum bir zararını görmedim-Diyete başlayalı tam 1 ay oldu)
canım ilaç işe yaradı mı peki? kilo alımını durdurdumu? bir arkadaşım kullandı yan etkisi haricinde bi etki etmedi bana demişti
akşam yemeğinde hiç protein yok,bu diyetin aslı sebzeli günlerde de sebze değil protein ağırlıklı beslenmek.bu kısmı atlamışsın herhalde hatırlatmak istedim ,sabah tartılınca sürpriz artış olmasın diye.pastalar konusunda iradeni de kutlarım.slm arkadaşlar bu konu baya hızlı ilerliyorbende 4 günlük atak evremi bir gün daha uzattım. çünkü 4. günümün sonunda akşam 10 gibi tavuk kızartıp yedim. ve sabah kalktığımda 500 gram almışım çok moralim bozuldu bende 1 gün daha ekledim
bu arada bugün bizim yıl sonu sergimiz ve gösterilerimiz vardı. bende görevliydim. ve açılış sonunda sınırsız pasta kurabiye ikram edildi. ve ben 1 tanesini bile yemedimbugün irademi koruduysam bu ş tamamdır dedim ama bakalım hayırlısı:))
yarın seyir evreme geçeceğim.
sabah domates salatalık ve lor peynirinden oluşan salata yapmayı düşünüyorum.
öğlende bol marul salatası yanında da yağsız ton balığı
akşamda taze fasulye yapmayı düşünüyorum(domates, soğan fasulye ve bir şeker kaşığı zeytin yağ) sizce uygun mu?
afiyet olsun canım. takita tatlandırıcı normal çaylarda kullandığımız tablet tatlandırıcılardan mı? bende fırsat bulunca kek yapmayı deniycem. yulaf kepeği bulamadığım için yulaf ezmesi almıştım başta. ondan kek yapsam daha yenilebilir bişey olur gibi geliyo :) yulaf ezmesi ve yulaf kepeği ile kek- kurabiye yapmayı deniyen oldu mu?
kızlar atak evresinde light dondurma yiyebiliyor muyuz? yoksa seyire kadar bekleme daha mı iyi?
arkadaşlar size birşey soracagım yulaf kepegi bulamayalar kahvaltıyı nasılyapıyorsunuz
tatlı krizlerinizde 0 yağlı sütle tarçın deneyin ama light denen şeyleri değil.bizim diyet kalori hesabı değil karbonhidrat almamaya dayalı unutmayın.
arwenz sadece senin dediğini yapabildimmm
viennacıımmmm o programı bile indiremedim canım sayfada hata var dio yada ben beceremedim
golden venusssss o sitede de sanırım yani yanlış anlamadıysam üyelik falan istedi kısacası onu da beceremedim
ilginiz için tekrar teşekkürler arkadaşlar öpüldünüz kocamaaaannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?