Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşım kaç gün atak yaptın. 3 kilo çok iyi bir kilo..tebriker ...anırım fazla kilo vermeyeceksin...

diyet kola ya da tatlandırıcıyla süt dene meyveli activia bile daha iyi

çok tşk.ederim ilginize aynen uygulıycam dün akşam dayanamadım artık çok ağrı yapmasına rağmen sinamekili çay içtim akşam birazda olsa iyi geldi birde bugün tempolu olmasada baya bi yol katettim belki onunda etkisi olmuştur tekrar tşklr

Bu sabah 66.800 kg ıdım.
18 mayıs saat 15:00 de basladım dıyete.seyırımın ıkıncı gunu.
Yalnız kızlar ben sut ve sut urunlerını artık lıght tuketmıyorum.yarım yaglı tercıh edıyorum.kırmızı etı ıse kuzu dana dıye ayırmıyorum.
2.aksamdır sade dondurma yıyorum.bugun aksam ıse ananas yedım.
Tansıyonumda bı oynama var.umarım dıyetden degıldır.

pardon seyırın 3.gunuydu

ne demk caım hiiç önemli değil.hepimizin desteğe ihtiyacı var.benartık ne olursa olsun sinameki kullanmıyorum en son 15 gün önce içmiştim.hoş son 15 gündür de en azından 2 günde 1 rahat çıkabiliyorum tuvalete.umarım en kısa zamanda kilon düşmeye başlar.bir de sana tavsiyem diyeti 1+1 e çevirmen.kilon 15 günden fazla takılırsa 3 günlük atakla direnci kıarbilirsin.hem 2 günde bir sebze yiyebileceğin için belki bağırsakların da çalışmaya başlar.
sevgiler

Ayran en sevdiğim içecek.. Ama diyete başladıktan sonra içerken iki kez düşünüyorum.. Hazır ayranları sınırsız tüketebilir miyiz? Yoksa light yoğurttan mı yapacağız ayranımızı.. Kitabı okudum ama muhakeme edemiyorum.. Ayranla ilgili de bir şey yazmamış.. Sizlere danışayım dedim.. Restoranlarda, dışarda hazır ayranları içiyor musunuz? Kilonuzu nasıl etkiliyor..Sevgiler..

atak devremi 10 gün olarak yaptım. bugün itibariyle kilo kaybı 4,8 kg. iyi gidiyorum sanırım. bugün sebzeli protein gününe geçicem. yaklaşık 5 gündür wc ye çıkamıyorum. fazla bir atık çıkmıyor sanırım ondan. sebzeler bu sorunu çözer inşallah...hepinize kolay gelsin.

sızlerınde gorusunu aldıktan sonra ıtalyada rejımı 9 gun bozmus oldugum ıcın seyırle devam etmek yerıne 5 gun atak yapmaya karra verdım su anda atakta 3. gunum 99,700 a cıkmıstım 97,900 olmusum bugun super bole devam edıp 5 gunun sonunda seyıre gecıcem yıne
yalnız vucudumda kabartılar ve kasınmalar basladı once ayaklarımda v ardı ama sımdı sag elımdede oldu buna benzer seyler yasayan var mı

ben bolca ayran tuketıyorum
evde yarım yaglı yogurdumdan yapılmıs tuzsuz ayran ıcıyorum amahaftada 3-4 kez dısarda normal kutu ayranlarıda tukettıgım olyor ben bı zararını gormedım

kızlar atak evresinde light dondurma yiyebiliyor muyuz? yoksa seyire kadar bekleme daha mı iyi?

ataktada seyırdede light dondurma dıye bısey yok arkadaslar zaten atakta daha aklınız dondurmadaysa hıc baslamayın dıyete
bırseylerden feda etmenız lazım gercekten bır sonuca varmak ıstıyorsanız yoksa bozup bozup zaman kaybetmekten baska bı ıse yaramaz dıyetınız

teşekkürler. light süt ve tatlandırıcı ile yapılıyor ya o yüzden belki yenir diye düşünmüştüm.

teşekkürler bi de öyle deneyeyim...

bugün yürüyüşe çıkamadım çok fazla işim var dışarıda sanırım giremiyeceğim bugün

ama geçmişi okumadan çıkmaaammmm

herkese kocamaaannn günaydııınnnn

ilgilendiğin için teşekkür ederim canım. bende insülin direnci olduğunu öğrenince araştırmıştım. yasak olsada gün içinde şeker karbonhidrat tüketiyodum ister sitemez. bu diyetin bende normal bir diyete göre daha fazla işe yarıyacağını düşünüyorum o yüzden. bu arada bu üçüncü günüm. diyete başlarken 82.800 düm , sabah ölçüldüm 82 gösteriyo ama tartıda bir sorun var gibi geliyo bana. pek inanamıyorum yani

canım ilaç işe yaradı mı peki? kilo alımını durdurdumu? bir arkadaşım kullandı yan etkisi haricinde bi etki etmedi bana demişti

protein miktarının sebzeden fazla olması gerek 3 ögün sebze olmuş bu liste mesela öğlenki salatayı çıkarıp akşamki fasulyenede protein ekleyebilirsin fasulyeyi etli yada tavuklu yapabilirsin veya yanına ızgara birşeyler

ooooooo süpeeerrrr

teşekkürlerrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…