herkese merhabaaaa
bugün aslında seyirin 2. gününde olmam gerekirken 2 gün atakta kaçamak yaptıgım için seyire geçmemiştim yarın baslıyorum seyire.. sonucumu söyleyeyim istedim. perşembe-salı arası atak döneminde 55ten 52 ye indim ama aç karnına sabah tartıldıgımda suanda da 52.500 üm:3
yarın itibari ile seyirde ise biraz önce hazırladıgım haşlanmış kabakları yogurt eşliğinde yemeyi düşünüyorum yanına da 5-6 ızgara köfte 2 ögünde de bunları yemeyi planlıyorum, kahvaltı ise atakta yaptıgım gibi sadece 1 katı yumurta baska birsey yok..
paylaşmak istedim kolay gelsiiiiiin
kızlar bana bişi diyin yaa bu akşam ipin ucunu iyice kaçırdım.3 yada 4 tane pişmaniye , 1 küçük parça çikolata.3-4 tane grissini yedim.ayrıca akşam yemeğinde çok az zeytinyağıyla yaptığım neredeyse 1bçuk yemek kaşığı zeytin yağıyla yarım kilo taze fasulye pişirmiştim ondan yedim 1 tabak.allahım ya nie böyle coştum ki sanki ben aslında reglim yaklaşıyor ondan da olabilir bu açlık krizleri.bilemiyorum ama biri beni durdursun lütfeen
kepek ve goji tüketmene rağmen kabızlık yaşaman şaşılası doğrusu.bugünkü listende bir sorun yok yarın da yaz.bir de su oranını biraz daha arttır istersen düzenli yürüyüş yapan arkadaşlar yürüyüşün de kabızlığı geçirdiğini söylemişlerdi.bence sen yarın önce sabah goji ye üstüne 3-4 bardak su iç yarım saat sonra da yulaf kepeğini süte karıştırıp iç(buğday kepeğini de 1 tatlı akşığı tüketebilirsin kabızlığın çok olduğu dönemlerde) sora kahvaltını yap bakalım hala kabızlık sürecek mi.hım şu da var daha önceki sayfalarda okumuştum kilo vermenin durduğu dönemlerde gojiye ara verilmeli demiş dukan.önce kabızlığı çöz de olmadı gji'yi de 3-4 gün yemezsin bakalım öyle değişiklik olacak mı
emziriyorum ama artık dışardan da beslendiği için sorun olmaz diye düşünüyorum.
bu sabah 66.800 kg ıdım.
18 mayıs saat 15:00 de basladım dıyete.seyırımın ıkıncı gunu.
Yalnız kızlar ben sut ve sut urunlerını artık lıght tuketmıyorum.yarım yaglı tercıh edıyorum.kırmızı etı ıse kuzu dana dıye ayırmıyorum.
2.aksamdır sade dondurma yıyorum.bugun aksam ıse ananas yedım.
Tansıyonumda bı oynama var.umarım dıyetden degıldır.
çok tşk.ederim ilginize aynen uygulıycam dün akşam dayanamadım artık çok ağrı yapmasına rağmen sinamekili çay içtim akşam birazda olsa iyi geldi birde bugün tempolu olmasada baya bi yol katettim belki onunda etkisi olmuştur tekrar tşklr
Ayran en sevdiğim içecek.. Ama diyete başladıktan sonra içerken iki kez düşünüyorum.. Hazır ayranları sınırsız tüketebilir miyiz? Yoksa light yoğurttan mı yapacağız ayranımızı.. Kitabı okudum ama muhakeme edemiyorum.. Ayranla ilgili de bir şey yazmamış.. Sizlere danışayım dedim.. Restoranlarda, dışarda hazır ayranları içiyor musunuz? Kilonuzu nasıl etkiliyor..Sevgiler..
kızlar atak evresinde light dondurma yiyebiliyor muyuz? yoksa seyire kadar bekleme daha mı iyi?
ataktada seyırdede light dondurma dıye bısey yok arkadaslar zaten atakta daha aklınız dondurmadaysa hıc baslamayın dıyete
bırseylerden feda etmenız lazım gercekten bır sonuca varmak ıstıyorsanız yoksa bozup bozup zaman kaybetmekten baska bı ıse yaramaz dıyetınız
selam, leslie sansone un kendi sitesi var, Walk at Home | #1 Walk Fitness by Leslie Sansone , burada ana sayfada
watch it , try it and buy it yazıyor.
Try it içersinde 15 dk lık ve 1 saatlik program örnekleri mevcut, aç ve birlikte yap
Ben öyle yapıyorum..
bana diaformin 1000 lik önermişti doktorum.ilk 2-3 hafta yarım yarım sabah akşam kullandım.alışırken bayağı bi sarsmıştı.hep öyle olacağını zannedip bunalıma bile girdim inan.ama alışıyorsun yavaş yavaş.insülin direnci olan kişilerde malesef yağ olarak depolanıyo.ağzımıza aldığımız her gıda çiğnendikten sonra şekere dönüşüyor.insülin inteloransı olanlarda kaslara geçiş yapamayan şeker yağ olarak depolanıyor ve kiloya dönüşüyo.üstelik vücut yakıt aldığı halde yakıp enerji elde edemediği için hep yorgun.şimdi çok acıkmaya pek fırsat tanımıyorum çünki ozaman önüne çıkanı yiyorsun oysa fazla karbonhidrat ve şeker tüketmemen gerekiyor.hatta hiç şeker alınmamalı.bu kısır döngüyü ancak böyle kırabiliyorsun glisemik indeksi düşük gıdalar tüketilmeli ve yürüyüş bu direnci kırmak için birebir.çok uzattım neyse doktorun ilaç verdiyse ilacını kullan tip 2 diyabet olmamak için önlem olarak bunları yapman gerekiyo.geçmiş olsun
evde videoyu izlerken sadece adım hareketleriyle yürüyüş etkisi yapıyo,verdiğim linkte her video hakkında uzunlukları ve yapılışlarıyla ilgili detaylar var.ben hepsini incelemedim bazılarında lastik falan kullanılıyomus sanırım
bana diaformin 1000 lik önermişti doktorum.ilk 2-3 hafta yarım yarım sabah akşam kullandım.alışırken bayağı bi sarsmıştı.hep öyle olacağını zannedip bunalıma bile girdim inan.ama alışıyorsun yavaş yavaş.
slm arkadaşlar bu konu baya hızlı ilerliyorbende 4 günlük atak evremi bir gün daha uzattım. çünkü 4. günümün sonunda akşam 10 gibi tavuk kızartıp yedim. ve sabah kalktığımda 500 gram almışım çok moralim bozuldu bende 1 gün daha ekledim
bu arada bugün bizim yıl sonu sergimiz ve gösterilerimiz vardı. bende görevliydim. ve açılış sonunda sınırsız pasta kurabiye ikram edildi. ve ben 1 tanesini bile yemedimbugün irademi koruduysam bu ş tamamdır dedim ama bakalım hayırlısı:))
yarın seyir evreme geçeceğim.
sabah domates salatalık ve lor peynirinden oluşan salata yapmayı düşünüyorum.
öğlende bol marul salatası yanında da yağsız ton balığı
akşamda taze fasulye yapmayı düşünüyorum(domates, soğan fasulye ve bir şeker kaşığı zeytin yağ) sizce uygun mu?
kızlar bugün en nihayetinde spora başladım leslie ile 5 mil yürüyorum 1 saat sürüyor toplamda.
indiremeyenler için şunu öneririm: ben youtube dan açıyorum ve bende youtube dan video indirme programı var ordan hemencecik indirebiliyorum programın adını da vereyim ilk önce onu indirin bilgisayarınıza.. programın adı : Free YoutubeDownload bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?