anladım cnm ozaman bende zaten sabaları 1 saat yürüorum akşamda egzersiz yapıorum inş faydasını görürüm birde bişi sorucam önceki sayfalarda sucukdan kıymadan filan bahsedilmiş onlardandamı yenilio uff kitabım olsaydı ne güzel bende okurdum yaa
ve şuan düğündeki kilona geri döndün ne kadar güzel yaaa...
ben de 61 kilo filandım düğünümde...o kadar da gözüm bile yok dediğin gibi 65 olsam yeter...
bu arada aynı yaşlarda evlenmişiz ve aynen ben de ilk 6 ayı 8 kilo aldım zaten,ve hep öyle zannediyordum kendimi 2 sene sonra tartıya çıkana kadar..sen önlemini erken almışsın aferin...ben bende 2 sene yerleşmesine izin verdim kiloların..belki de ondan çok veremiyorum..ne bileyim...baksana sen süper 2 ayda 11 kilo...benim de düşüncem oydu aslında işte başlarken...tamam senin kadar disiplinli değilim ama ben de iyi spor yapıyorum diyorum ya...e bir de önceden öküz gibi yerdim nasıl 100 kilo olmamışım ona hayret ediyorum şuan...eskiden yediğimin 10 da birini yiyorum ve 100 gram verebilsem seviniyorum ne garip di mi...
bir de ramazanda geri gelmesinden korkar oldum kiloların...amaaannn bugün affedin beni kızlar hepinizin kafasını şişirdim walla...
adet dönemin yaklaşmış olabilir mi.ya da kabızlık problemi yaşıyormusun.bunlarda çok fazla etkiliyor.bir süre daha bekle bakalım düşmeye başlayacaktır
bende şu fasulyeyi nasıl tüketmem gerektiğini kavrayamadım
peki bu yediklerimizin bir limiti varmi acaba
http://forum.bedenegitimi.gen.tr/leslie-sansone-yuru-ve-incel-programi-t9096.html?yardııımmmmm :84::84::84:
ya arkadaşlar 1 saattir leslie indirmeye çalışıyorum ama beceremedim nasıl yapıcam :44::44:
bazen yürüyüş için dışarı çıkamıyorum ve ben bana yürüyüşün çok iyi geldiğine inanıyorum çıkamadığım zamanlar bunu yaparım die düşünmüştümsiteden yapıım dedim zirt pırt takılıo gıcık oldum:95::95:
ben birazdan dışarı çıkıcam öğleden sonra 2 saat kursum var hergün ama öğleden sonra burdayım öpüyorum şekerler
dukaaaaaannnn bu akşam geliyodun yanlış hatırlamıyosammmmbaşka yapan arkadaşlar varmı bilmiyorum ama dukan yapıodu bunu yardımmmm şekeriiimmmm çabuk geelllll :84:
oku oku ancak bitti birkaç saat dışarı çıktım çoşmuşsunuz :) ya burada hastalık oldu eski sayfalarıda okumadan devam edemiyorum allahtan okumayı seven bir insanım
adet bitti sorun yok ama kabızlık müthiş durumda ama diyeti doğru uyguluyorum değilmi ondan değildir yani hiç su içmeyi sevmeyen biri olarak 1,5lt tüketiyorum bazen daha fazla kepekte tüketiyorum gebzeden aldım goji berry de aldım ne gerekiyorsa yapıyorum
http://forum.bedenegitimi.gen.tr/leslie-sansone-yuru-ve-incel-programi-t9096.html?
ben bu sayfadan indirdim her çeşidi mevcut
bugün hiç giremediğim için daha yeni okumaya başladım bu konuda cvp yazıldımı bilmiyorum ama benim bukadar sayfayı okumam biraz uzun sürecek biran önce veriyim linki dedim
kepek ve goji tüketmene rağmen kabızlık yaşaman şaşılası doğrusu.bugünkü listende bir sorun yok yarın da yaz.bir de su oranını biraz daha arttır istersen düzenli yürüyüş yapan arkadaşlar yürüyüşün de kabızlığı geçirdiğini söylemişlerdi.bence sen yarın önce sabah goji ye üstüne 3-4 bardak su iç yarım saat sonra da yulaf kepeğini süte karıştırıp iç(buğday kepeğini de 1 tatlı akşığı tüketebilirsin kabızlığın çok olduğu dönemlerde) sora kahvaltını yap bakalım hala kabızlık sürecek mi.hım şu da var daha önceki sayfalarda okumuştum kilo vermenin durduğu dönemlerde gojiye ara verilmeli demiş dukan.önce kabızlığı çöz de olmadı gji'yi de 3-4 gün yemezsin bakalım öyle değişiklik olacak mı
bu nasıl bir program indirmeden önce bilgi almak istedim özel bir alet gerekiormu ??
hoşgeldin aramıza ama keşke bir tahlil yaptırsaydın önce.ben yıllarca azıcık yiyerek nasıl kilolu olunacağını çözememiş biri olarak 20 yıl sonra sağolsun osman müftüoğlu sayesinde insülin direnci diye bişeyden haberdar oldumda test yaptırdım.herzaman klasik açlık tokluk şekerine ve şeker yüklemesine gidiyorum sınırda ama şeker hastasısınız diyemeyiz diyorlardı.bu kez kendim insülin direnci testi istiyorum dedim de şükür tespit edildi.hem şeker var hem de az yiyorum derken hipoglisemi oluşuyormuş krize giriyordum sersemliyordum iyice ve yıllarca kadın hastalıklarıyla boğuştum sular seller gibi regl olurdum anlıyacağın pko miyom kist ne ararsan vardı.normal yemeklerini yeyip 2 ,3 gün sonra aç karnına git ve bu testleri yaptır polikovere bu hastalarda çok rastlanıyor hatta ilk önce rastlanıyor
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
Kitabı okuyorum ama tam manasıyla yorumlayamadım, atak evresinde de yulaf kepeği yeniyor mu?
Bir de örnek menülerde mayonezli yumurta var, mayonez yağlı değil mi yasak değil mi atak evresinde?
mayonez,bizim bildiğimiz yağdan yapılan değil kitaba iyi bakın ,farklı bir tarif o aman sakın hazır mayonez denemeyin yazık olur emeklere.zaten bunca uğraşıyoruz mayonezimiz eksik kalabilir bence:))
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
Kitabı okuyorum ama tam manasıyla yorumlayamadım, atak evresinde de yulaf kepeği yeniyor mu?
Bir de örnek menülerde mayonezli yumurta var, mayonez yağlı değil mi yasak değil mi atak evresinde?
kitap yumruk hareketi demiş ,duraklama dönemlerinde2-3gün atak ve yürüyüşü2-3 günlüğüne arttırmayı öneriyor.yani vücudu şaşırtmalıymış .yulaf kepeksiz kalmayın çok önemli bvitamini deposu aynı zamanda.kolay gelsin arkadaşlar.incelin incelelim,incelsinler dünya incecik olsun.:))
kızlar annem beni deli etmeye basladı. yok bu diyet sağlıksızmış, karbonhidrat almassam beynim çalışmazmış tv de duymuş falan filan en son bozim diye para teklif ettiBende sussun diye gittim yulaf ezmesi aldım peynirli kek yaptım arada onu yiyorum. bugün rossman a gittim kepek kalmamış deli oldum. sizce de sağlıksız mı bu diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?