Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hehe bu arada dün protein günümdü 600 gr vermişim ve de regli oldum olucam bu durumda 1 hazirana 96 ı ile girebilirim belki de bu da demektir ki 2 ayda 12 kg ve sıfır sporla

amanın amanın...walla nazar değdirmekten korkuyorum çünkü kıskandım yaw...sen başladığın günden beri süper gisiyorsun yalnız farkındasın değil mi..bir de spor yapsan hiçbirimizde neşe bırakmıycan demekki 15-20 ler olacak :)
walla maşallah,Allah devamını getirsin inşallah

zeytin hariç diğerleri serbest,ben sürekli tüketiyorum..ama peynir ve sütü eksik etmeden..

seyir evresinde 1+1 mi 5+5 mi uyguluyosun?

daha ikinci günüm ama sırf protein baydı beni :)) bugün sakarin içermeyen tatlandırıcılardan aldım. yulaf kepeği ile ondan kullanıp kekimtrak bişeyler yapmayı deniycem :)

kızlarrr bence ikinizde fıstık olmuşsunuz da farkında değilsiniz :))
çok çok tebrikler
çok sağol canım yaa.umarım herkes en kısa zamnda hedefine ulaşmış olur da hep birlikte bir de güçlendirme semalarında dolşırızbu arda seni de tebrik ederim 1 günde 600 gr harika bir sonuç.eminim adet sonrası 1-1.5 arası gider (inşallllahh)
arkadaşım valla tebrik koyuyorum2 ayda süpersin yaaaaabenim de 18 haziranda 2 ay olacak şimdilik 8.5 kg ama daha çoooook çalışmam lazım çooook:18::18::18::18::18::18:
tatlım dediğim gibi benim güçlendirmede 3.900 gittiği için o kadar çok görünüyor.aslında 2 ay seyir boyunca 7.4 gitmiş dukan ayda 4 kg diyor yaa 0.6 sapma var yani

sana da merhaba canım millet aşık olunca verir sen aldın mı:
şaka bir yana kilon bunalımın kadar fazla değil kendini bu kadar kasma aksini düşündükçe veremezsin zahten moralimizi bozmayın yaaaaaa

ağzın bal yesin violet :)
shahdaroba öyle gerçekten ,onun 60 kilosu ile benim 65 im aynı gibi..5 kilom daha var inşallahhhhhhhh:)
sen de olacaksın..sen de olacaksın...görürsün bak...

canıım vuvuum 1 aycık sabredip temmuz başı gibi 65 olacak sonra da kuruntu yapacak ay acaba 1-2 daha mı versem.şuracığımda birazcık kalmış mı ne.neyse 1 hafta da şu 100 gr için mi yapsam die. dimi ama

salata çeşitleri abartılmadıkça serbest biliyordum yanlışmıymış?

bence de çekin ne yapıyorsun sen zeynepcim normal şartlarda bile artık fazla o kadar yağ.tamam yemeğin lezzeti olmuyo yağsız ama bence yarıya bile indirsen evdekiler de ciddi kilo verir

arkadaşlar ben yanlış bişeylermi yapıyorum anlamadım mayıs 9 unda başladım 5gün atak yaptım 5gün seyir bu şekilde 5+5 devam ediyorum ilk 5 günde 3 kilo verdim bugün 16.günüm daha tık yok tartıda istediğimiz kiloya gelene kadar 5gün atak 5gün seyir bu şekilde değilmi kitabıda okudum ama burda kafam karıştı biraz

canım istersen yediklerini düzenli buraya rapor et eğer biyerlerde hata yapıyorsan birimiz farkeder.bu arad 5+5 zor olmuyor mu 1+1 daha kolay gibi en azından ben öyle yaptım

hoşgeldin aramıza ama keşke bir tahlil yaptırsaydın önce.ben yıllarca azıcık yiyerek nasıl kilolu olunacağını çözememiş biri olarak 20 yıl sonra sağolsun osman müftüoğlu sayesinde insülin direnci diye bişeyden haberdar oldumda test yaptırdım.herzaman klasik açlık tokluk şekerine ve şeker yüklemesine gidiyorum sınırda ama şeker hastasısınız diyemeyiz diyorlardı.bu kez kendim insülin direnci testi istiyorum dedim de şükür tespit edildi.hem şeker var hem de az yiyorum derken hipoglisemi oluşuyormuş krize giriyordum sersemliyordum iyice ve yıllarca kadın hastalıklarıyla boğuştum sular seller gibi regl olurdum anlıyacağın pko miyom kist ne ararsan vardı.normal yemeklerini yeyip 2 ,3 gün sonra aç karnına git ve bu testleri yaptır polikovere bu hastalarda çok rastlanıyor hatta ilk önce rastlanıyor

canım istersen yediklerini düzenli buraya rapor et eğer biyerlerde hata yapıyorsan birimiz farkeder.bu arad 5+5 zor olmuyor mu 1+1 daha kolay gibi en azından ben öyle yaptım

fazlada acıkmıyorum aslında ama yemeğe zorluyorum bugün mesela sabah 1 haşlanmış yumurta çok az peynir çeyrek domates yedim az önce 0 yağsız biraz soğan katarak yaptığım tavuk ciğerinden 2kaşık yedim akşamada daha bilmiyorum aralarda light yoğurt filan yiyorum şekersiz nescafe içiyorum akşamada ıspanak düşünebilirim yine yağsız yumurtalı

kızlar bugün en nihayetinde spora başladım leslie ile 5 mil yürüyorum 1 saat sürüyor toplamda.
indiremeyenler için şunu öneririm: ben youtube dan açıyorum ve bende youtube dan video indirme programı var ordan hemencecik indirebiliyorum programın adını da vereyim ilk önce onu indirin bilgisayarınıza.. programın adı : Free YoutubeDownload bu kadar

adet dönemin yaklaşmış olabilir mi.ya da kabızlık problemi yaşıyormusun.bunlarda çok fazla etkiliyor.bir süre daha bekle bakalım düşmeye başlayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…