Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ekmek kesinlikle yasak yulaf kepeğiyle yapılmış krep v.s şeylerle ekmek yemeyi zamanla unutuyorsun ekmek yemen diyetin mantığına ters

hangi ülkedesin bilmiyorum ama yurtdışında kepek bulmak daha kolay yulaf ezmesi kullanan arkadaşlar var ben kullanmadım hiç yulaf kepeği krep kek muffin falan yapmak içinde ideal olduğu için ekmek ihtiyacınıda bitiriyor hem diyetin içinde kullanılması gerelen bir gıda o yüzden dedim yulaf ezmesi kullanmak istersen onu birşey diyemem ama önce bir marketlere bak istersen

illa yulaf kepegimi olcak cnm normal yulafi sutle yesem olurmu peki yulaf kepegini bulabilirmiyim bilmiorum

aa olemi cnm bilmiorum italyadayim ben burda aradigimi cok zor buluorum ama dur bi aratiyim netten vardir herhalde saoll

heh buldum cnm hatta dukan dieti icin yazmislar markete bakarim bugun mutlaka saollllll

benim yaramaz 22 aylık erkek birde 8 yaşında kızım var..
sakıncası omaz düzneli besleneceksin hemde protein ağırlıklı besleneceksin.ama hamilelikte iştah değişimi çok oluyor oyüzden sakıncası olablir ..kitapta hamilelilkle ilgii bölüm varmış..
:13:hertürlü kazançlı çıkar yani..çok güzel bakış açısı..
bumu acaba kizlar yulaf kepegi:26:Eki Görüntüle 198511

snaırım bu..bende daha alamadım..antarese gitsem bakıcamda gidmedim..

bumu acaba kizlar yulaf kepegi:26:Eki Görüntüle 198511
evet gördüğüm kadarıyla bu bence kitabıda kitapçılara bakarak bulursun italyada ingilterede v.s diyet yapan çok kişi var diye biliyorum ee bu kadar yardım ettik sana sende madem türkiyeye geliyorsun burda kepek sıkıntısı olan arkadaşlara kepek getirerek yardım edebilirsin diyeceğim ama uçakla geleceksen zor iş tabi zaten bavulların dolu olur

merhaba kızlar

3 gündür nete giremiyorum bayağı birikmiş bi taraftan sayfaları okuyorum bi taraftan da vicdanımı sızlatıyorum haftasonu ben iyice sapıttım nasıl bir yemek yedim inanamazsınız

neyse ben sayfalarıma devam edeyim...buradan uzaklaşınca sapıtıyorum ben

haaaa bide şişli de bi aktarda yulaf kepeği varmış yarın eşime aldırtıcam inş. 500 gr 5 tl sonunda benim de kepeğim olacak:26:bakalım bundan sonra kendime neyi bahane edicem

nişanlım askerde olmasaydı o alırda gönderirdi

çok geçmiş olsun dr a bir görün istersen malum bahar havası çarpar belki mideni falan üşütmüşsündür

Çok kötüyüm kizlar ya sabaha kada kustum bugün kusmadım ama midem bulaniyo basım donuyo kalkamyorum 50.300 gr dusmusum ama hiç memnun değilim herseyin bası saglık gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…