merhaba kizlar bu dukan diyetinde ilk baslarda hic ekmek yenilmio demi sadece protein yenilio ama ben ekmek yemessem kotu oluorum mutlaka bir dilim yemem lazim tansiyonum dusuo bide soya fasulyesi cok protein icerioya onu seyir bolumunde sebze olarak yiyebilirmiyim:26:
ekmek kesinlikle yasak yulaf kepeğiyle yapılmış krep v.s şeylerle ekmek yemeyi zamanla unutuyorsun ekmek yemen diyetin mantığına ters
illa yulaf kepegimi olcak cnm normal yulafi sutle yesem olurmu peki yulaf kepegini bulabilirmiyim bilmiorum
hangi ülkedesin bilmiyorum ama yurtdışında kepek bulmak daha kolay yulaf ezmesi kullanan arkadaşlar var ben kullanmadım hiç yulaf kepeği krep kek muffin falan yapmak içinde ideal olduğu için ekmek ihtiyacınıda bitiriyor hem diyetin içinde kullanılması gerelen bir gıda o yüzden dedim yulaf ezmesi kullanmak istersen onu birşey diyemem ama önce bir marketlere bak istersen
hangi ülkedesin bilmiyorum ama yurtdışında kepek bulmak daha kolay yulaf ezmesi kullanan arkadaşlar var ben kullanmadım hiç yulaf kepeği krep kek muffin falan yapmak içinde ideal olduğu için ekmek ihtiyacınıda bitiriyor hem diyetin içinde kullanılması gerelen bir gıda o yüzden dedim yulaf ezmesi kullanmak istersen onu birşey diyemem ama önce bir marketlere bak istersen
kaçamaklarla benimde başım dertteonlar olmasydı belkide coktan ınmiştim 60 ın altına neyse sevgilimde cok zayıf ıstemıyo ztaen 60 kafi tabi önce o rakama inmem lazım
benim yaramaz 22 aylık erkek2 haziranda oglusun muayenesı var.doktoruna sorarım ama sımdılık yulaf kepegı ve sut ıyı geldı.
en ıyısı sabah ac karnına yulaf kepegıyle sut tuketmek.1 saate etkısını gosterıyor.
senınkı kız mı erkek mı ?
yawrı ozelden sana mesaj atıyorum.konuyla alakasız oldugu ıcın dıger arkadasları rahatsız etmeyeyım.
sakıncası omaz düzneli besleneceksin hemde protein ağırlıklı besleneceksin.ama hamilelikte iştah değişimi çok oluyor oyüzden sakıncası olablir ..kitapta hamilelilkle ilgii bölüm varmış..Merhaba arkadaşlar,
Ben de Dukan diyetini uygulamaya karar verdim, kitabım elime ulaşır ulaşmaz başlayacağım.
Yalnız size bir şey sormak istiyorum. Ben aynı anda bebek için de çalışıyorum. Gebelikte (yani ben gebeliği fark edene kadar) uygulanması sakıncalı mı acaba? Bilgisi olan var mı?
:13:pes etmekte devam etmekte sana kazandırır
pes edersen vermiş olduğun kiloyu geri kazanırsın
devam edersen sabırlı olup yağlarını kaybederek istediğin kilyoya ulaşma hakkı kazanırsın seçim senin
her durumda kazançlısın yani
bumu acaba kizlar yulaf kepegi:26:Eki Görüntüle 198511
Slm ben Almanya'da yasıyorum kitabı ebayden aldim sende alabilirsin ama 1 hafta suruyo yindekizlar bende bu dukan kitabini okumak istiorum ama yurtdisindayim nasil temin edebilirimki uff getirtmeye kalksam 1 haftadan fazla surer ama benim zamanim yokkki son 38 gunum kaldi zayiflamak icin
Slm ben Almanya'da yasıyorum kitabı ebayden aldim sende alabilirsin ama 1 hafta suruyo yinde
trnin ebayindan yani gittigidiyordanmı aldın cnm yoksa almanyanınkindenmi:26:
Almanyaninkinden aldım ebayden tikla 24.de dn
evet gördüğüm kadarıyla bu bence kitabıda kitapçılara bakarak bulursun italyada ingilterede v.s diyet yapan çok kişi var diye biliyorum ee bu kadar yardım ettik sanabumu acaba kizlar yulaf kepegi:26:Eki Görüntüle 198511
dili türkçemiydi cnm ve fiyatı toplam nekadar tuttu acaba yardımcı olurmusun bende kitabı okumak ve herşeyi düzgün yapmak istiorum
evet gördüğüm kadarıyla bu bence kitabıda kitapçılara bakarak bulursun italyada ingilterede v.s diyet yapan çok kişi var diye biliyorum ee bu kadar yardım ettik sanasende madem türkiyeye geliyorsun burda kepek sıkıntısı olan arkadaşlara kepek getirerek yardım edebilirsin diyeceğim ama uçakla geleceksen zor iş tabi zaten bavulların dolu olur
Çok kötüyüm kizlar ya sabaha kada kustum bugün kusmadım ama midem bulaniyo basım donuyo kalkamyorum 50.300 gr dusmusum ama hiç memnun değilim herseyin bası saglık gercekten.
çok geçmiş olsun dr a bir görün istersen malum bahar havası çarpar belki mideni falan üşütmüşsündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?