Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar,
Ben de Dukan diyetini uygulamaya karar verdim, kitabım elime ulaşır ulaşmaz başlayacağım.
Yalnız size bir şey sormak istiyorum. Ben aynı anda bebek için de çalışıyorum. Gebelikte (yani ben gebeliği fark edene kadar) uygulanması sakıncalı mı acaba? Bilgisi olan var mı?

doğru kakaolu verdiğim tarifler zaten hergün kullanmalık değil arada tatlı birşeyler yapmak için ayrıca günde 1 tatlı kaşığı süte katılmış kakaoya izin var çok tatlı birşey istediğimde yarım çay kaşığı veya 1 duruma göre süte katıp tüketiyorum ben

kakaolarınızın yağı azaltılmış olsada onlar yeteri kadar yağlıdır.mümkün olduğunca az tüketin derim.

dukanın sitesindemi okudum kitapdamı tam hatırlayamıyorum ama kepekli makarnaya izin var ben kepekli makarnadan nefret ettiğim için hiç yemiyorum
nerde okuduğumu görürsem tekrardan yazarım

bu sabah ben de kitaba baktım ama makarnadan bahsetmemiş.gıy kepekli makarnayı ben de hiç sevmem onun yerine 1 kase mercimek çorbası içerim daha iyi:)artık makarnayı da ödül yemeklerine yicez.teşkkürler canım sağol

bilgilerin için çok teşekkürler sanırım seyir döneminin mantığı karbonhidrat değeri düşük olan besinleri tüketmek. nişasta=karbonhidrat aslında yiyeceğimiz sebzelerin karbonhidrat değerlerine bakarak ta yiyebiliriz...şimdi netten besin değerlerini indirdim ve buzdolabıma yapıştıracağım:)))
bu arada bende deneyimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum. benim bugün 4. günüm aslında atak dönemimim son günü ama ben 1 gün daha yapacağım. kilom ise 72 ile başlamıştım sabah tartıda 69.7 çıktım seyir evremde ise 1+1 taktiğini kullanacağım..sanırım en uygunu bu yalnız bu evrede ben kendimi çok halsiz hissediyorum. kolumu kaldırırken bile halsizim bide tansiyon düşüklüğü vardı bende, bu diyet biraz tetikledi.. sizde de aynı sorunlar oluyor mu? peki nasıl baş ediyorsunuz.
birde seyir evresinde de istediğiniz saat yiyebiliyor musunuz, yoksa sabah öğle akşam olarak kısıtlanmış mı?
kolay gelsin

kakaolarınızın yağı azaltılmış olsada onlar yeteri kadar yağlıdır.mümkün olduğunca az tüketin derim.
evet canım haklısın ama ben 2.5 aydır hiç tatlandırıcı falan almadım eve yanlızca 2 kez light puding yedim ve içtiğim light kolayla(en fazla haftada 1 kez)ve tatlandırıcılı sakızlarla tatlı ihityacımı gidermiş oldum.hatta öyle ki evdeki kakaonun yağı azaltılmış falan benim hiç bir bilgim yok2 aydır elimi sürmemiştim geçen de paketi çöpe atarken gözüme takıldı.eşim tatlandırıcıya takık durumda eve sokturmuyor.hatta ben light kolayı bile gizlice içiyorum.kendileri sağlıksız buluyorlarmış.bu nedenle tatlandırıcısız kakaoyu napiim ben

aa onun da mı üstünde yağı azaltılmış yazıyor.demkki aynı.verdiğin linkten baktım da onda da az yağlı yazıyor.muhtemelen o da marketten bulduklarımızla aynıdır.aslında değerleri karşılaştırmak daha iyi olur

teşekkürler canm.umarım en kısa zamanda hepimiz istediğimiz kiloya ulaşır tabiki de ideal kiloda sabitlenir ve hayaımıza mutlu mesut devam ederiz.
makarna yiyemiyoruz(kepeklisinden yiyebiliyormuşuz)ve pirinci de yağsız yemek zorundayız ama ben napiim yağsız pirinci.

Merhaba hanımlar,
16/05 pazaertesi 83 kg. olarak rejime başladım. Boyum 168 cm. Hamileliğim dışında hiç bu kiloya varmamıştım. Zor bir kış geçirdim ve yaklaşık 10 kg aldım. Geçen hafta protein diyetini yaptım, aslında 1 akşam kaçamağım da oldu. Buna rağmen 3 kg verdim. Bugün 23/05 pazartesi, limonla pişmiş yavuk göğsünün yanına yine sadece limonla tatlandıdığım salatamı yedim. Tuz kesinlikle kullanmıyorum. Bakalım nasıl gidecek. Dukan olmam gereken kilonun 64 olduğunu eylül sonu 20 kg. kaybedebileceğimi söylüyor. Haydi hayırlısı )) Herkese kolay gelsin)

eğer düşük tansiyon varsa sana tavsiyem tuzu çok fazla azaltmaman.ayrıca proteini istediğin miktarda tüketebiliyorsun.ama s+p gününde sebzeyi çok fazla tüketmemeye dikkat etmen gerekiyor.yani protein miktarı sebze miktarından fazla olmalı ve hiçbir öğünde protein tüketmeden saf sebze tüketmemlisin

tebrik ederiiim,ben de 72 ile başladım sayılır dün atakta son günümdü 69.9 u görmüştüm ama irademe yenik düşüp çiğköfte yedim( bugunde atak yapmaya karar verdim yarın inş. seyire başlıyorum:)

düşük tansiyon problemim benim de var, 9-5,5 gibi tansiyonum hep..daha önce denediğim diyetlerde hep sorun olmuştu çünkü aç hissediyordum kendimi, ama bu sefer öyle olmadım..türk kahvesini şiddetle tavsiye edebilirm, günde 1 fincan tansiyonu süper dengeliyor.. hem de keyifli:))

kitap bugun elimde olacak,orada ne yazıyor bilmiyorum ama nette okuduklarıma göre seyir evresinde de listedeki besinler için saat sınırlaması yok..tabii kitap en doğru referans, okuyunca kesinleştiririz...

vitamin almalısın halsizsen bunlar geçici şeyler aslında bir süre sonra hiç olmadığın kadar enerjik hissedeceksin seyir evresindede açıktıkça yiyebilirsin yani ara ögünler falan ekleyerek

Merhaba,
Ben geçen pazartesi 83 kg. de başladım. 7 gün protein yaptım . Bu sabah 80 KG)) Arada bi akşam kaçamağım oldu ( hem de kepapçıda :-(() Ama buna rağmen memnunum.
Dukan eylül sonuna kadar 20 kg verip ideal kilom olan 64 e varabileceğimi söylüyor.. Hayırlısı)
Herkese kolay gelsin)

evet var kitapda 124. sayfada sayfada isterseniz tek tek isterseniz birarada tüketebilirsiniz diyor ben hala protein sebze şeklinde yiyorum çünkü sadece sebzeye yüklenmek yanlış olur kanaatindeyim sebzenin yanına et olmasada yogurt ayran mutlaka ekliyorum birde kitapta güçlendirmede 2 kaşık kepek diyor yanlış yazılmış sitesinde 2.5 diyor eğer kepek kullanıyorsan ek bilgi olsun
protein miktarını kafama göre ayarlıyorum ama kesinlikle protein yemeden günü geçirmiyorum belkide bundan ötürü bilemiycem çok kaçamağa rağmen ciddi artış yaşamadım
ssoleil saa bir sorum olcak güçlendirmede proteinsiz sebze tüketmek gibi bir lüksümüz var mı ayrıca tüketilmesi gereken belli bir protein miktarı var mı

nezaman bu kadar ilerlemiş bu syfalar haftasonu olunca hiç oturmuyorum pc başına valla haftasonları sokak kızı irmayım ben neyse sosellicim arkandan geliyorum 3. aşamaya nasıl gidiyor senin kilo kaybetmeye devam ediyormusun ben 60 da başlıcam 3. aşamaya 58 di hedefim ama pek bir çirkin olcak yüzüm o yüzdan 60da başlıyım nasılsa güçlendirmede veririm diye düşünüyorum sen nedersin ????

vitamin almalısın halsizsen bunlar geçici şeyler aslında bir süre sonra hiç olmadığın kadar enerjik hissedeceksin seyir evresindede açıktıkça yiyebilirsin yani ara ögünler falan ekleyerek

çok teşekkürler...vitamin olarak evde bemiks c ve pharmaton var. ikisinde kullanabilir miyim acaba. bide vitamin aklıma gelmşti ama diyeti bozar diye korktum((

ben zaten sütü yoğurdu çok seven biriyim hatta kahvaltıda bile süzme yoğurt yediğim oluyorama etten bıktım artık gerçi bu güçlendirmede 3. günüm hergün et süt yumurta yedim tıpkı seyirdeki gibi ama şu kepek işi kötü benim için.ben diyete başladığımdan beri hep ezme kullandım ama pek de düzenli kullnadığım söylenemez.son 1 hafta 10 gündür ezmeye buğday kepeği ekleyip yiyorum ama hergün değil 2 günde 1 , 3 günde 1 bile oluyor.ve hala kepeğim yok malesef. gene aynı tempoyla mı devam etsem yoksa günde 2.5 kaşık bu karışımı mutlaka kullansam mı napsam ki bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…