kakaolarınızın yağı azaltılmış olsada onlar yeteri kadar yağlıdır.mümkün olduğunca az tüketin derim.
dukanın sitesindemi okudum kitapdamı tam hatırlayamıyorum ama kepekli makarnaya izin var ben kepekli makarnadan nefret ettiğim için hiç yemiyorum
nerde okuduğumu görürsem tekrardan yazarım
Merhaba.. Seyirde hangi sebzelerin yeneceğini soran arkadaş için, hangi sebzelerin yenmeyeceğini söyleyeyim.. Yalnızca nişastalı sebzeler yasak.. Patates, pirinç, mısır, bezelye, nohut, bakla,mercimek ve börülce denmiş.. Enginar da eklenmiş.. Bunlar yenmeyecek.. Havuç ve pancar türleri için her öğünde tüketmeseniz iyi olur diyor.. Bunun dışında herşey serbest.. Ama yanısıra mutlaka protein almaya devam..
Ben de seyirin 2. günündeyim. Karbonhidratsız bir türlü doymuş hissetmiyorum kendimi.. Sadece balık doygunluk hissi veriyor..Onu da her zaman tüketmek çok zor.. Günde üç öğün balık yiyebilirim ama yaprak maharet ister; hem de pahalı..
Burada yaratılan sinerji sayesinde diyeti devam ettirmek için yeterli gücü bulabiliyorum.. Herkese başarılar diliyorum..
evet canım haklısın ama ben 2.5 aydır hiç tatlandırıcı falan almadım eve yanlızca 2 kez light puding yedim ve içtiğim light kolayla(en fazla haftada 1 kez)ve tatlandırıcılı sakızlarla tatlı ihityacımı gidermiş oldum.hatta öyle ki evdeki kakaonun yağı azaltılmış falan benim hiç bir bilgim yokkakaolarınızın yağı azaltılmış olsada onlar yeteri kadar yağlıdır.mümkün olduğunca az tüketin derim.
nestlenin kakaosunu ben yazdım canım carrefourda var ordan alıyorum üstünde yağı azaltılmış yazıyor dukanın sitesinde yağsız kakao var ama bir kakao için o kadar posta ücreti ödemek istemediğim için almadım
birde linkteki kakao var bunuda alıp bakmayı düşünüyorum VALONIA TOZ KAKAO AZ YALI 1 KG
güçlendirme evresine geçmiş olmanız ne güzel.tebrikler.evet kitaba göre haftada 1 gün makarna pilav vs tabiii birini seçerek abartmadan yiyebilirsiniz.ahhhh bizede gelse ogün de bizde bu türden dertlere düşsek.kepeklisinede takla atabilirim:))
bilgilerin için çok teşekkürlersanırım seyir döneminin mantığı karbonhidrat değeri düşük olan besinleri tüketmek. nişasta=karbonhidrat aslında yiyeceğimiz sebzelerin karbonhidrat değerlerine bakarak ta yiyebiliriz...şimdi netten besin değerlerini indirdim ve buzdolabıma yapıştıracağım:)))
bu arada bende deneyimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum. benim bugün 4. günüm aslında atak dönemimim son günü ama ben 1 gün daha yapacağım. kilom ise 72 ile başlamıştım sabah tartıda 69.7 çıktımseyir evremde ise 1+1 taktiğini kullanacağım..sanırım en uygunu bu yalnız bu evrede ben kendimi çok halsiz hissediyorum. kolumu kaldırırken bile halsizim bide tansiyon düşüklüğü vardı bende, bu diyet biraz tetikledi.. sizde de aynı sorunlar oluyor mu? peki nasıl baş ediyorsunuz.
birde seyir evresinde de istediğiniz saat yiyebiliyor musunuz, yoksa sabah öğle akşam olarak kısıtlanmış mı?
kolay gelsin
bilgilerin için çok teşekkürlersanırım seyir döneminin mantığı karbonhidrat değeri düşük olan besinleri tüketmek. nişasta=karbonhidrat aslında yiyeceğimiz sebzelerin karbonhidrat değerlerine bakarak ta yiyebiliriz...şimdi netten besin değerlerini indirdim ve buzdolabıma yapıştıracağım:)))
bu arada bende deneyimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum. benim bugün 4. günüm aslında atak dönemimim son günü ama ben 1 gün daha yapacağım. kilom ise 72 ile başlamıştım sabah tartıda 69.7 çıktımseyir evremde ise 1+1 taktiğini kullanacağım..sanırım en uygunu bu yalnız bu evrede ben kendimi çok halsiz hissediyorum. kolumu kaldırırken bile halsizim bide tansiyon düşüklüğü vardı bende, bu diyet biraz tetikledi.. sizde de aynı sorunlar oluyor mu? peki nasıl baş ediyorsunuz.
birde seyir evresinde de istediğiniz saat yiyebiliyor musunuz, yoksa sabah öğle akşam olarak kısıtlanmış mı?
kolay gelsin
bilgilerin için çok teşekkürlersanırım seyir döneminin mantığı karbonhidrat değeri düşük olan besinleri tüketmek. nişasta=karbonhidrat aslında yiyeceğimiz sebzelerin karbonhidrat değerlerine bakarak ta yiyebiliriz...şimdi netten besin değerlerini indirdim ve buzdolabım
ü,
İŞ>> yapıştıracağım:)))
kolay gelsin
Canim Ssoleilcim. Verdigin tarifi yapmaya gidiyorum.
Coooook tesekkurler
ssoleil saa bir sorum olcak güçlendirmede proteinsiz sebze tüketmek gibi bir lüksümüz var mı ayrıca tüketilmesi gereken belli bir protein miktarı var mı
Gelin hayatim. Ne demek. Basimizin ustunde yeriniz var.
Arkadaslar Ssoleil'in verdigi cikolatali krema tarifini yaptim. Mukemmel oldu. Bugunden itibaren disardan puding, hazir kakaolu puding alimina son. Rengi ve parlakligi da harika oldu. Dayanamadim sicak sicak 1 kase ve tencerenin dibini de yedim.
hmmmm... Bugun mutlaka deneyin. Pisman olmayacaksiniz. Suana kadar ki en iyi tatliydi Dukan'a basladigimdan beri.
Ben disari cikiyorum arkadaslar.
Aksama gorusuruz.
tarıfı bulamadım da bırkez de senden ıstesem sorun olur mu acabaa :)
afiyet olsuunnn :)) sen ne kakao kullandın ? :))))
vitamin almalısın halsizsen bunlar geçici şeyler aslında bir süre sonra hiç olmadığın kadar enerjik hissedeceksin seyir evresindede açıktıkça yiyebilirsin yani ara ögünler falan ekleyerek
evet var kitapda 124. sayfada sayfada isterseniz tek tek isterseniz birarada tüketebilirsiniz diyor ben hala protein sebze şeklinde yiyorum çünkü sadece sebzeye yüklenmek yanlış olur kanaatindeyim sebzenin yanına et olmasada yogurt ayran mutlaka ekliyorum birde kitapta güçlendirmede 2 kaşık kepek diyor yanlış yazılmış sitesinde 2.5 diyor eğer kepek kullanıyorsan ek bilgi olsun
protein miktarını kafama göre ayarlıyorum ama kesinlikle protein yemeden günü geçirmiyorum belkide bundan ötürü bilemiycem çok kaçamağa rağmen ciddi artış yaşamadım
İnsallh öyle olur bende yarın verecem olmadı yarın olur diye bekliyorum 9 gün gecti.bakalım bı hafta daha beliyeyim.saol insalhsende biran önce güçlendirmeye geçersin bende arkandan gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?