Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar

bugün diyete başlaalı 6.günüm ilk dörtgün atak yaptım 2.gün tartıldığımda tartıda 1,2 kg eksik görünce çok mutlu oldum :) dün4. günüü sonunda sabah tekrar tartıldığımda gene 1,2 kg eksik görünce 5.gün itibariyle seir dönemine geçtim sanırım vucudum ilk günden sonra tepki vermedi (doğrum düşündüm ?? ) ama yılmaacağım bu hafta seirle birlikte spor aktivitesini artırmaı düşünüorum
şimdilik bu kadar rapor vermee devam edeceğim :)) herkese başarılar ve tebrikler ...

hoşgeldin madem uzun ara verdin 3 günlük falan bir atakla başla istersen

günaydın.bu gün dukan diyetine başladım..3 gün atak yapacağım siteisnd eöyle yapmam uygun olarak verildi..gazamız mübarek ola..:13:
menümü yazayım..
sabah
ilk işim 2 bardak su içmek oldu.
kahvaltı
2 adet yumurta
2 dilim yağsız beyaz peynir..
1 bardak yağsız süt..
öğle
haşlama tavuk göğsü
ve yoğurt yiyeceğim..pul biberli tabi.3 adette kornişon turşu
akşama
2 adet haşalam tavuk burger
ve yoğurt..
su 3 litre sporum henüz belli, değil.ya koşu bandında yürürüm yada lesliee 3 mil yapacağım..

kesinlikle sana katılıyorum doğru dürüst yapmak lazım ben nisan başlarında hedefe ulaşıp kaçamaklarla diyete devam ettiğim için sanırım vücut alıştı çok tepki vermedi direk güçlendirmeye geçseydim daha fazla olurdu diye düşünüyorum yani hiç kaçamak yapmaya alıştırmadan bu kadar çok yapmış olsaydım diyeti uzatıp biraz daha veriyim derken vücudu alıştırmışım anlaşılan bir nevi güçlendirme olmuş benim için

deneyeceğim tşklr ıght süt bende beğenmedim ilk defa denedim bu diyet için sumu sütmü belli değil bende yarım yağlı alıyorum
bend esevmiyorum yy yağlı alacağım..sumu sütmü belli değil.
saol canım sanada başarılar..
süte yulaf kepegı ıse yarıyormus ama yarım yaglı sut kullandım.lıght sut cok kotu yaaaaaaa.ıcmeyecegım lıght sut
:13:
emziriyorum canım ılac alamam ((
aile hekimen sorsan belki yardımcı olur..
bekunis tablet al bir tane bu gidişle herkes hemoroid olacak.

bi deneyem bakem.
Basmaz tabı sende eymen bende doguhan pc canavarları :))))

bri cp canavarıda bende var geçen klavyeye su döktü..:84:

2 haziranda oglusun muayenesı var.doktoruna sorarım ama sımdılık yulaf kepegı ve sut ıyı geldı.
en ıyısı sabah ac karnına yulaf kepegıyle sut tuketmek.1 saate etkısını gosterıyor.
senınkı kız mı erkek mı ?
bende geçen hafta kullandım ve devam ettim bir etki grmedim

yawrı ozelden sana mesaj atıyorum.konuyla alakasız oldugu ıcın dıger arkadasları rahatsız etmeyeyım.

sonuç tartıya nasıl yansıdı acaba merak ediyorum...aynı durumdayız çünkü..benimde atağımın son günüydü dün, 71.7 den 69.99 u görmüştüm ki akşam 8 de dayanamayı 3 adet çiğköfte yedim::26:
yanında lavaş felan da yemediğim halde bugun tartıya +400 gr olarak yansıdı

kızlar sizce bugun seyire mi başlayayım yoksa bi gün daha atak mı yapayım??

maden kilon artmış bana kalırsa 1 gün daha atak yap 400 gr gider yarına muhtemelen seyire geçersin başlangıç aşamasında olduğun için sanada moral olur biraz daha ilerlemiş olsaydı diyetin akışında devam et derdim

teşekkür ederim..bu kadar erken liste dışına çıkmaya başladığım için kendimi çok kötü hissesiyorum

günaydın herkese...
benim bir sorum olcakhani güçlendirmenin ilk evresinde haftada 1 gün nişastalı ürün tüketebiliyoruz ya bu nişasta makarna olabilir mi.dukancım kuskusu bile saymış ama makarna dememiş.ben haftada 1 gün makarna yesem olur mu ki ne dersiniz

Son düzenleme:

kakao olarak ne kullandın ben hala yağsız kakao bulamadımda

kakao olarak ne kullandın ben hala yağsız kakao bulamadımda

canım ben çok önceden eve kakao almıştım.geçen misafirim geldiğinde browni yapmak için çıkardım dr.oetker'in kakaosu ve arkasında yağı azaltılmış kakao yazıyordu.ben tansaştan almıştım.ama arkadaşların kullandığı da bundan mı bilemiyorum.biri nestle'nin var demişti ama ben bulamadım ondan

dukanın sitesindemi okudum kitapdamı tam hatırlayamıyorum ama kepekli makarnaya izin var ben kepekli makarnadan nefret ettiğim için hiç yemiyorum
nerde okuduğumu görürsem tekrardan yazarım

kakaolarınızın yağı azaltılmış olsada onlar yeteri kadar yağlıdır.mümkün olduğunca az tüketin derim.

nestlenin kakaosunu ben yazdım canım carrefourda var ordan alıyorum üstünde yağı azaltılmış yazıyor dukanın sitesinde yağsız kakao var ama bir kakao için o kadar posta ücreti ödemek istemediğim için almadım

birde linkteki kakao var bunuda alıp bakmayı düşünüyorum

http://www.gurmenet.com.tr/pinfo.asp?pid=2468

Son düzenleme:

güçlendirme evresine geçmiş olmanız ne güzel.tebrikler.evet kitaba göre haftada 1 gün makarna pilav vs tabiii birini seçerek abartmadan yiyebilirsiniz.ahhhh bizede gelse ogün de bizde bu türden dertlere düşsek.kepeklisinede takla atabilirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…