Slm kızlar bugün 100 gr daha vererek 51.100 oldum mutluyum ama dünden beri aksam yediklerimi kusuyorum ve bide ishal oldum anlayacaginiz hiç iyi değilim insllh diyetle bı alakası yoktur zayifliycam diye saglgimdan olmak istemem.
kızlaaaar 2gün önce almış olduğum 700gr yüzünden tartıya çıkmıyordum az önce 59.8den 58.8e inmişim çok mutluyum
çok geçmiş olsun.bence bu diyetten kaynaklı değildir.tabi eğer dün çok yediysen ve karıştırdıysan belki o yüzden olabilir ama belki.veya mideni üşütmüş olabilirsin ama dediğim gibi ben yaklaşık 2.5 aydır bu diyeti yapıyorum ve sebze günlerimde de cırcır olduğum olmuştu ama hiç böyle olmadım.umarım en kısa zamanda toparlarsın
gözün aydın.senin adına çok sevindim tebrikler
amannnn
sakın balayı ıcın gıtme bızım grupta bı balayı cıftı vardı yorgunluktan olduler dugun telası sonrası ıyı olmuyo ve ıtalya cok sıcak.ben hazıran temmuzda gıtmeyın derım kultur turu cok yorucu her sabah 7,5 kalk otele donus 8 yada 10 perısan olursunuz daha sonraya sakla ıtalya turunu bence cunku o cıft pısman oldu
kızlaaaar 2gün önce almış olduğum 700gr yüzünden tartıya çıkmıyordum az önce 59.8den 58.8e inmişim çok mutluyum
Merhaba sekerler...
Gunaydin...
Ben cooooooooook hastayim. Grip oldum. Ustelik asim da vardi. Benim kiz anaokulundan getirdi. Once o, ardindan ben yatakta hastayiz.
Iyi haber 85,8 kg ciktim bu sabah. Ama tamamen hastaliktan diye dusunuyorum. Ya da yine IKEA balik ve salata menusu yaptim dun. Ondan da olabilir.
Kizlar bilgisayari acacak gucum yok. Yarin da Istanbul'a yolcuyum. 2 gun yokum. Hasta da oldugumdan bilgisayari evde birakmaya karar verdim. Bana Carsamba'ya kadar musade...
Guzel bir hafta, aynada yuzunuzu guldurecek kilo dususleri ve saglik - mutluluk dilerim......
geç oldu ama doğum günün kutlu olsun sana istediğin kiloya biran önce ineceğin ve çok mutlu oalacağın bir yaş diliyorum
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eve dondum sonunda İtaya gezısı cook guzle ama cooook yorucuydu
bir daha kültür turu mu dusunmem lazım
vücudumdaki tüm kemikler agrıyor
malesef rejım yapamaıdm malum domuz heryerde etı ayırt edıp yıyemıyosunuz bende margarita pizza ve spagetti tiramisu derken...
korka korka cıktım tartıya bu sabah 99.200 gosteryo cok sevındım korktugum kadar kotu deıl ve hıc su ıcemıyodum sularının tadı bı garıp cunku wc dersen 3 gunde 1 kez buna ragmen cok sevınclıyım
sımdı soruyorum sıze yarından ıtıbaren baslıorum yıne sıfırdan mı baslayayım atak ve devamı gıbı yok sa 1+1 devam mı etsem yogun sporada baslıcam ve 3 gun sonra regl var bu ayı bos gecırmek ıstemıorum 95 lere ınmek ıstıorum ne yapayım?
DIP NOT: collesıo yanı gladyator arenasına gderken metroyla bı bayan ınıyordu durakta bılın bakalım elınde ne vardı ? dukanın kıtabı guzel bı andı
sımdı sız yorumları yazın bende ben yokken ne olmus bı forumu okuyayım bırzdan gorusme uzere
kahverengı dogum gunun kutlu olsun karıstırdım kusura bakma nıce senelere...............................
Teşekkürlerr :)
vuuu kacamak yaptim bi suru.misafirim gelecegi icin yaptigim yemeklerin hepsini tattim ve esimin yaptigi mangaldaki etleri yagli yagsiz ayirmadan yedim.ayrica yagli salata yedim az bisi ama.
fakat p+s gunumde oldugumdan cok etkileyecegini sanmam.
bu arada 4 gundur tuvalete cikamiyorum.hergun yulaf kepegi tukettigim halde.ilac alamiyorum cunku emziriyorum.sinameki kaynatsam ise yarami ki ?
canım burada bir arkadaş yulaf kepegini süte katmanın işe yaradağını suyemişti dene istersen
klavyemin bazı tuşarı bamıyr
merhaba arkadaşlar, bende 3 gün önce bu diyete başladım. resmi siteden ölçümde yaptım atak evrem 4 gün sürecekmiş. ancak benim elimde kitap yok,şimdi ben seyir evresine geçeceğim ve bu evrede ne yiyeceğim ne yemeyeceğim bilmiyorum 28 adet sebzeye izin varmış bunlar nelerdir? yazarsanız çok sevinirim. bir de yeme düzeni nasıl olacak? yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler..
vuuu kacamak yaptim bi suru.misafirim gelecegi icin yaptigim yemeklerin hepsini tattim ve esimin yaptigi mangaldaki etleri yagli yagsiz ayirmadan yedim.ayrica yagli salata yedim az bisi ama.
bu arada 4 gundur tuvalete cikamiyorum.hergun yulaf kepegi tukettigim halde.ilac alamiyorum cunku emziriyorum.sinameki kaynatsam ise yarami ki ?
pöfffffffff şuan acayip vicdan azabı çekiyorum.. 4 günlük atak sürem yarın seyirle son bulacakken ve üstüne üstlük 4 günlük atakta 2 kilo vermişkennnn (55 ten 53e inmiştim) akşam 9 gibi dayanamayıp 2 çay kaşığı krem çikolata kaşıkladımm.. hatta ve hatta 6 pötibör bisküvinin arasına sürüp sandviç gibi yaparak 3 krem çikolatalı bisküvili sandviç yedim((((( 1 saattir tepiniyorum, zıplıyorum,hareketler yapıyorum umarım yarın sabah 53 le uyanırım ((( yarın da seyire başlamayacagım 1 gün daha atak yapmayı düşünüyorum.. bu da bana ceza olsun
bekunis tablet al bir tane bu gidişle herkes hemoroid olacak.
sinamekide çok karın ağrısı ve ishal yapıyor içtiğinde wc çıkıyorsun ama sonra yine aynı yani bana öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?