Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba, seyirin 1.günündeyim.. Bugün 3 kutu light kola içtim ve 250 gr. light dondurma yedim.. Ve yulaf kepeği bulamadığım için bir kasede nesfit yemiş bulundum.. Kendimi çok suçlu hissediyorum.. B vitamini sinir sistemi için çok önemli.. Yulaf kepeğini bulamadığım için de nesfit yiyeyim dedim, B için.. Morale ihtiyacım var. Ankara'da onlarca Lokman Hekim var, baharatçı var.. Yulaf kepeği hiçbirinde yok.. Dukan'dan da haberleri yok..Ben bu işi yapıyor olsaydım ne yapar ne eder Kızılay gibi merkezi bir yerde bu ürünü satardım.. B vitamini dediğim gibi çok önemli.. En çokta sinir sistemi için.. Bunun için tahıllı beslenmek ya da vitamin desteği almak gerek.. Kötü haber.. Gnc'nin B komplex vitaminlerinin olduğu Big 50 piyasada tükenmiş..Çok iyi bir üründü. Bu konuyu siz nasıl hallediyorsunuz? Sevgiler..

selam kızlar bugün carrefoura gittim buğday unu ve yulaf unu vardı bu diyette kullanabilir miyiz?

sevgılı yazyagmuru;

Bu dıyette bugday unu ve yulaf unu yok.

Sadece yulaf kepegı kullanımı var. Ancak bugday kepegı de kısıtlı mıktarda ve ozellıkle kabızlıkla basımızın dertte oldugu gunlerde tavsıye edıılıyor sonırım.

yediklerin için kendini suçlu hissetme ama daha fazla da kaptırma bence:) spor yapma imkanın var mı bilmiyorum ama yediklerini fazla kaçırdığını hissettiğin anda kendini dışarı atıp yürü ki aldığın kaloriler yerleşmeden yak... ben atağın 3. günündeyim, henüz kaçamağım yok ama olursa ekstradan yürüyüşle halletmeyi düşünüyorum.

b vitamini içinse dediğin gibi dışarıdan takviye etmek bir çözüm ama zaten kırmızı ette, süt ürünlerinde yeterli olacak miktarda karnabahar ve brokolide de var. yani seyir evresine geçtiğimde bol karnabahar, brokoli (pek de sevmem ya neysee) yiyerek desteklemeyi düşünüyorum.. bol bol da kırmızı et yiyeceğime göre önemli ölçüde eksiklik olmaz heralde vücudumda...

Bu dıyeti hiç yulaf kepegı kullanmadan yapan arkadaslar da var; kendılerı de fıkır verırler sanırım.

Ama rossman magazısının kı sanırım arkadaslar bahsedıyordu gelmıstı ankara rossman magazasına, ınternetten hangı alısverıs merkezlerınde oldugunu bulabılırsın kı kargoyla da yardımcı oluyorlar, olmadı gebze magazasına bır ulas bakalım kargo cok pahalıya gelmezse ordan da getırtebılırsın, oraya ulasıp ordan temın edebılırsın. Bır de ankaradakı arkadaslar fıtız dıet market mı ne ondan bahsetmıslerdı ama ne nedır orıjınal mıdır fıkrım yok sadece okudugum seyler.

HERKESE İYİ AKŞAMLAR,

Çok kötü birşey yaptım, Çocuklarım için pişirdiğim pilavdan 1 porsyon yemiş bulunmaktayım. Tam ne güzel kıvama girdim derken kendime bu fenalığı yaptım. Daha önceki kaçamaklarımda hiç suçluluk duymazdım ama şuanda çok kötü hissediyorum.

teşekkür ederim tereddütte kaldım bende alsam mı almasammı diye.

canım kendini bu kadar suçlu hissetme atakta toparlarsın bende aynı havayı yaptım kuru pasta yedim korkudan tartıya çıkamıyorum

Hepinize ihanet ettim , hepinizden özür dilerim.

canım dur ya tamam o an dayanamamıs yemıssın sımdı hıc olmamıs gıbı davran bence cunku dusundukce ınsan gercekten emegı yuzunden vıcdan azabı cekıyor.

Ben de gecenlerde hem de 2 gun ust uste bır oturusta 3 er kase pudıng yedım ama bırakmadım ıste; tabıı kac gunlerdır gr oynamayor bana cezası bu oldu bunun ama yıne de olmamıs gıbı davranıyorum gayet cıddı devam edıyorum

Ya arkadaşlar benim bir sorum olacak. Biz bu seyir evresini ne kadar süre yapacağız? Benim toplamda vermek istediğim kilo 9 ama bu diyeti sadece 1 ay uygulayabileceğim. Seyir evresini kaç gün yapmalıyım?

istediğin kiloya düşene kadar seyir evresine devam edebilirsin.ama 1 aydan sonra diyete devam edememeni gerektiren sebepler varsa,1 ay sonra 9 kilo veremesen bile güçlendirmeye geçersin ki en azından verdiğin kadarını muhafaza etmiş olursun

kendine haksızlık etme bence...olabilecek şeyler bunlar neticede hepimiz insanız:)

bundan sonrasında dengelersin artık, gerekirse 3 günlük atak evresiyllee...hiç canını sıkmaaa

kahvaltim:1 bardak süt ile yarim yemek kasigi yulaf kepegi 2 yumurta Beyaz peynir
Öglen:1 ligt yogurt
aksam: haslanmis tavuk
2 litre su
birazdanda yesilcay icecegim ve süt ile 1 yemek kasigi yulaf kepegi
7 gün boyunca böyle devam edecegim
gerci yorumlarin cogunu okudum fakat yinede sormak istiyorum 1 ayda kac kilo verdiniz? cevaplarsaniz sevinirim herkese basarilar.

Son düzenleme:

1 ay sonra interrail'e gideceğim ucuza ne bulursam onu yiyeceğim artık. teşekkür ederim cevapladığın için.

Son düzenleme:

cnm sıkma canını yaa bikerecikten bişey olmaz,herzaman yaptığın bişey değil sonuçta

Kus hemen kus!

incecik yıllar dilerim sana.afiyet olsun enginar bir kerecik olur kaçamak üzülme aklına takma devam.Tanrı,dukan amca ve bizler bu kerelik affederiz canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…