Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sifayi kaptim. Bademciklerim sis, basim agriyor ve su saatte uyanmis tekrar uyuyamiyorum. Yerlerde surunuyorum dun aksamdan beri. Antibiyotik basladim. Umarim Pazartesiye kadar gecer.

Ama ne dusunuyorum. Buzluktaki dondurmayi. Uslanmak yok :)

çok geçmiş olsun dukan...biraz dondurmalara ara ver bakiiimm kendine iyi bak..bize lazımsın :)

Doğumgünün kutlu olsun canım..bugün sana serbest kırma tabii anneni...ni konu sebze nolacak..baklava yemiyorsun ya sonuçta..
yemiyorsun di mi

Fitizin yulaf kepeği harika. sütle yumurtayla çok güzel homojenleşiyor, tam hamur kıvamına geliyor. Heeer şey yapılabiliyor ve çok da lezzetli oluyor. Güzel tariflerini bekleriz:)

Canım, cevap gecikti pardon. sen şimdi çoktan güzelim sebzeleri yemeye başlamışsındır. bugün yiyeceğin sebzeler sana iskender gibi, börek gibi gelecek:) ben ilk seyir günümde kıymalı ıspanak yemiştim. Aman dikkat yediğin protein yediğin sebzeden daha fazla olacak hep. boool sabırrrrr:)

arkadaşlar merhaba, çok güzel destek oluyorsunuz birbirinize, geçmiş yazılarınızı pek okuyamadım ama 2-3 sayfa yetiyor anlamaya..

ben de dukan diyetine başladım. atak evremin 3. günündeyim, dukanın kendi sitesine göre 4 gün yapmam yeterliymiş, kitabın da siparişini verdim pztesi elimde inşallah..

gelelim kilo durumuna:)) diyete başladığımda 71.7 kg idim..3. günde 70.4 gördüm çok şükür:)) başarısız olmaktan o kadar korkuyordum ki..yani herkes şakır şakır vermiş atak evresinde ya ben veremezsem diyordum ama çok şükür ki fena durumda deilim... hedefim 60 a felan inebilmek, bakalım nasıl gidecek??

diyetle ilgili herhangi bir sıkıntım yok çok şükür, yoğurt çorbası yapıyorum, aralarda çok içim ezildiği zaman 1 kupa içiyorum, tavsiye ederim.. onun haricinde tek sıkıntım yulaf kepeği tabii ki de, temin edebileceğim bi yer yok burada, erzincanda yaşıyorum.. ama onun yerine yulaf ezmesini rondoda ufalayıp krep yapmayı denedim, fena olmadı...

neyse çoook uzun oldu bana beni de aranıza kabul ederseniz memnun olurum, birlikte kurtulalım kilolardan:)) herkese boool kilo kayıpları diliyorum:))

aramıza hoşgeldin
gördüğüm kadarıyla gayet bilinçli başlamışsın diyete..eminim istediğin kiloya kavuşacaksın...ben de hep yulaf ezmesi kullandım..sen de bulamıyorsan kullanabilirsin...kepek temin edebileceğin bir iki yer var ama..geçmişi okursan anlayabilirsin...gebze rossmanda var..bir de aynı kepekten gittigidiyor da var...kargoyla alabilirsin...ama dediğim gibi ezme de hemen hemen aynı etkiyi yapıyor...

evet epey araştırdım internette felan, yani kısa sürede kilo kaybettiren diyetleri hiç sağlıklı bulmuyorum, vakti zamanında 1-2 sefer tecrübelerim oldu ama açlıktan yerlerde sürünüyordum:)) zaten düşük tansiyon problemim var o yüzden açlık hiç yaramıyor..dukanın en güzel yanı hiç aç kalmaman ve kilonu koruyabilmen..

vuuu cum sen de epey vermişsin kilo, seyir evresindesin, ne kadar zaman oldu başlayalı??

sağol cnm :) benim pek hızlı verdiğim söylenemez...47 gün başlayalı..10 günlük atakda 2.5-3 kilo verdim..kalanı da seyirde...ama kek,krep,light puding filan yiyorum baya...daha disiplinli gitseydim 8-9 kilo olurdu herhalde şimdiye kadar...atak dışında hemen hemen haftada 1 kilo verdim.(ortalama 900 gr filan oluyor)

oo atak dönemini epey uzun tutmuşsun sen ama...nasıl dayandın 10 gün sebzesizliğe?? walla kocam gözümün önünde tatlıları, dondurmaları götürüyor da dönüp bakmıyorum ama oo salatalığın, domatesi kokusu burnumu sızlatıyor:)) atak biter bitmez ilk işim 1 kg salatalık yemek olacak sanırım:)

yok pekmenim yok bugün sabah itibarıyla iki haşlanmış yumurta bir parçacık peynir bol su ve çay neense domates salatalık bile canım istemedi şimdi öğlen oldu ne yesem delisi oldum valla eşim sabah diyorki yinemi yumurta hani sebze diye deliriyordun yesene diyor bende dedimki eeeeee alışmış kudurmuştan beterdir naparsın alıştık artık

tebrikleeeerrr...dönem dönem duraklayarak devam edicez:)) yola devam..

Doğumgünün kutlu olsun canım..bugün sana serbest kırma tabii anneni...ni konu sebze nolacak..baklava yemiyorsun ya sonuçta..
yemiyorsun di mi

ya enginarı yedim. zaten bir kaç parça idi. yağsız etle tamamen yağsız yaplmıştı :) baklava konusuna gelince evet baklava yemedim. ama yarım profiterol ve kağıt gibi ince bir dilim pasta yiyeceğim sanırım! bişey olacağını dşünmüyorum. olur o kadar ne yapalım :)

hoşgeldin kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…