canım tşklerrrrrrrrr şimdi içim çok rahat yaın bişlıyorum şimdi anladımda malum proteğinden öok fena tiksindim yarın ilk günümü sebze + proteğinle başlasam olur değilmi öptüm canım çok sağolZeynepçim, seyir dönemine iki ayrı şekilde devam edebiliyorsun. Birincisi 1+1. 1+1 yaparsan bir gün saf protein tüketiyorsun, bir gün protein ve sebze tüketiyorsun ve bu şekilde 1 gün protein, 1 gün protein + sebze devam ediyorsun. 5+5 yaparsan da 5 gün üstüste saf protein tüketiyorsun, sonraki 5 gün üstüste protein ve sebze tüketiyorsun ve bu şekilde 5- 5 devam ediyorsun.
genelde 1+1 tercih ediliyor çünkü 5+5 zorluyor biraz.
Başarılaaaaaaaarrrrrr:)))
Heh iyi o zaman devam ediyim ben. Yarın seyir evresine geçiyorum o halde.Yalnız bugün canım fena halde çikolata istedi ama gene de almadım diğer günlerde böyle durabilir miyim bilmiyorum. Bu aşama sadece sebze geliyor değil mi hiç meyve yok yine?
Heh iyi o zaman devam ediyim ben. Yarın seyir evresine geçiyorum o halde.Yalnız bugün canım fena halde çikolata istedi ama gene de almadım diğer günlerde böyle durabilir miyim bilmiyorum. Bu aşama sadece sebze geliyor değil mi hiç meyve yok yine?
canım çok sağol...walla destekleriniz için teşekkürler...bu sabah da 69.8 çıktım ,200 gr geri almışım yani ama sebze günümdü normaldir diyerek moralimi bozmuyorum...umarım 70 lere veda etmiştir tartım...o bile çok sevindirici benim için...
Buarada herkese günaydın kızlarrrrr....
gözün aydın
en sonunda kirdim seytanin bacagini 400 gr vermisim 9 gün aradan sonra
tebrikler canımneyse ki atağa gerek kalnadı.senin adına çok sevindim
Çok saol canım belki beraber geceriz güçlendirmeye gerçi benim verdigim kilo sninkininyaninda hicbisy asil ben seni tebrik ederim
Arkadaşlar, az önce peynirli kek yaptım. Haaaarika oldu.
3 kaşık yulaf kepeği (diyetimin 2. ayında doğru yulaf kepeğine kavuştumankara fitiz diet marketten)
1 tepeleme kaşık light yoğurt,
1 tatlı kaşığı kabartma tozu,
beyaz peynir,
dere otu ve bir yumurta.
hepsini iyice karıştırıp 150 derecede yarım saat pişirdim. gerçekten çok lezzetli oldu. hepinize tavsiye ederim.
Bu arada ben peynirden vazgeçemiyorum. Light olmayan peynirleri tüketiyorum. seyirdeyim, kötü mü yapıyorum acaba?
Bir de 1 haftadır bir 64 bir 65 oluyorum. 64'ün altına bir türlü düşemedim. ama sizlerin motive edici yazılarını okudukça kendimi tutuyorum ve bozmuyorum. hedef 59, durmak yoooook...
herkese bol şanssss, bol sabırrrr...
bu sabah 59.2 oldum yani güne 400 gr eksik başladım çok mutluyum çoook
herkesciklerin yanaklarına melekler öpücük kondursun benim içintatlı rüyalar herkese
sevgiler
Recettes aux sons · RECETTES DUKAN
Dukan yemek tarifleri... mis gibi gozukuyor. Fransizca bilen var mi grupta? Birkac tuzlu tarifi cok iyi gelir.
sayfadaki ilk foto galiba dukan galetasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?