Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım tşklerrrrrrrrr şimdi içim çok rahat yaın bişlıyorum şimdi anladımda malum proteğinden öok fena tiksindim yarın ilk günümü sebze + proteğinle başlasam olur değilmi öptüm canım çok sağol

fafafa aynıyız seninle bende yarın geçiyorum seyire başarılarrr canım

basarilar öncelikle diyetinde evet sadece sebzeler giriyor diyete meyve yok maalesef.

ne demek tatlım hep destek tam destek.
canını hiç sıkma o 200 gr dediğin gibi sebze günün plmasından kaynaklanıyordur.umarım bu sabah aldığın 200 gra 200 gr da sen ekler geri yollarsın

Çok saol canım belki beraber geceriz güçlendirmeye gerçi benim verdigim kilo sninkininyaninda hicbisy asil ben seni tebrik ederim

öyle deme canım hani hep derler ya zayıf olan daha geç verirmiş diye o yüzden seninki de çok güzel başarı.inşallah canım aslında benim planım 21 mayısta güçlendirmeye geçmekti ama sanırım 1 hafta 10 gün daha beklicem.ama benim güçlendirmede yolum çook uzun seninki ne güzel kısacık ayy özendim valla

ellerine saglik. ben de deneyim. hep tatli hep tatli... biraz tuzlu da yapmam lazim.

Ya fitizdeki yulaf kepegi iyi mi? kayinvalidem bana ordan 4 paket almis, carsamba gunu buraya gelecekler, getirecek. ama ben "sen bana rossmanndan al" dedim. Tekrar oradan da alacak.

Sifayi kaptim. Bademciklerim sis, basim agriyor ve su saatte uyanmis tekrar uyuyamiyorum. Yerlerde surunuyorum dun aksamdan beri. Antibiyotik basladim. Umarim Pazartesiye kadar gecer.

Ama ne dusunuyorum. Buzluktaki dondurmayi. Uslanmak yok :)

My Dukan Diet - Recipes and Diet Tips

2 corba kasigi bugday kepegi
2 corba kasigi misir nisastasi
3 yumurta
6 corba kasigi tatlandirici
1 tutam tuz

Tuzla yumurtanin beyazlari katilasana kadar cirpilir. Tatlandirici eklenir ve cirpilir. Yumurta sarisi da eklenir ve karistirilir. Misir nisastasi ve kepek eklenip kasikla karistirilir. Kucuk duz sekilde firin tepsisine yagli kagit uzerinde konur. 180 derecede 10 dk. pisirilir.

Ertesi gun de isitilip yenilebilir demis.

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar bu sabah 68. ları gördüm tartım hassas olmadığı için net bir şey söyleyemiyorum
Başlangıç kilom 72. lardaydı...
açıkcası ben neredeyse 9 gündür 1-2 kaçamak yaptım ve faydalarını görüyorum ne kadar az kaçamak
o kadar çok kilo kaybı birde en az iki litre su çok önemli !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…