Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba hoşgeldin aramıza:79: umarım sende en kısa sürede fazlalıklarından kurtulursun.herkes senin gibi böyle araştırıp bilinçli başlasa keske ama ne yazık ki google a ''dukan diyeti nedir,nasıl uygulanır'' yazmaya bile üşenen bi toplumda yaşıyoruz :44: senin aracılığınla sitemimide yapıyım dedim

Benim yağlarımı cocuklarım yaptı valla :)).ben önceden 45in üstüne çıkmak için uğraşırken şimdi 50 ye raziyim.belki kilom cok gibi görünmüyor ama göbegim yokmu o beni deli ediyo.

teşekkür ederimmmm :) ben de önce internetten baktım fakat gerçekten kitabı okunması gerekiyor bu diyetin.. açıklayıcı ve detaylı bir sekilde anlatılmış.. haydi bakalım o zaman aşamaları bekleyeliiim görelimmm :) teşekkür ederim tekrarrr:)

cocuk herseyden onemlı elbette canım benım.ama en onemlısı cocugun saglıklı bır anneye sahıp olması.ozellıkle zıhın acısından.
Arkadasın bebegı kac aylık acaba ? ılk 6 aylık donemdeyse elbette ve kesınlıkle herhangı bır dıyet yapılmamalı.

benim yağlarımı cocuklarım yaptı valla :)).ben önceden 45in üstüne çıkmak için uğraşırken şimdi 50 ye raziyim.belki kilom cok gibi görünmüyor ama göbegim yokmu o beni deli ediyo.

Senın cocuklar benım cocuk yaptı.gobegımden nefret edıyorum neredeyse

atakta giden su ve ödem oluyor buyuk cogunlugu dukanda oyle dıyor yanı atakta kac kılo verıldıgı basarıyı degıl vucttakı odemı suyu ıfade edıyor asıl yagdan verıs ve vucuda yansıması seyırde oluyor.bende 10 gun atak yapmıstım ama 6.gunden sonra cokta fark etmemıstı. kac kılo fazlan var gun atak yapacaksın bılmıyorum ama eger 7 ıse seyıre gecmekten korkma ve vazgecme.bendede oyle oldu. ben 1+1 yaptıgım ıcın seyırın 20 gunundeokadar yag gıtmıs vucudumdaki etkisi ortaya cıkmıstı. bırde arkadasların dedıgı gıbı tavuk balıkla daha cok verılıyor.kırmızı et kullanma bı süre hemen vermek ıstıyorsan. ben yulaf kepegıde kullanmadım zaten proteın ıstahımı kapatıyordu gerek kalmıyordu mıdmeı sısırmesıne.ara sıra haftada bır degısık tarıf yapmak ıstedıgımde yulaf ezmesi kullandım. bu arada bende tıckerımı yenıledım 86lardan dustum gorupte motıve olayım dıye tıckerda bunu gosterıyordum ama dukanla 70lerde baslamıstım. oyle yaptım.hedef kılomda 58 dı ama 63lere ındıgımde yagdan verdıgım ıcın bayagı zayıf durdugumdna sımdılık 60 hedefledım. deıgım gıbı asıl kılo verılısı seyırde sıkma canını

tabii ki süt içiliyor ama sadece light ben sek 0 yağlı kullanıyorum

geçmişi okumaktan canım çıktı walla..cevap veremediğim mesajlar olduysa kusura bakmayın arkadaşlar...

bu mendilleri niye sallıyorum senceeeeeeeeee...
bu sabah kilom 69.6 çıktı arkadaşlarrrr......
hadi benim için de halaya haydeee
çok mutluyum yaa 60 ları gördüm sonunda...
canım shahdaroba walla verin cezaları razıyım...iyiki varsınız kızlar...ve bir de aziz DUKAN:124::124:

tebrikler 69-66 arası vucudunda okadar farkedecekkı sakın gevşeme hızlıca ver ve daha fazla motıve ol bende oyle oldu etap gıbı kabul et 69-65 arası etap. ben sımdı 65-60 etabındayım senıde beklıyorum

kızlar dün sebze günümdü ve ben çook yemiştim.hani bugün gene 60.4 falan olucam die ödüm kopuyordu ki sabah 59.6 çııktıım300 gr daha eksik başladım güne çok mutluyum

o zaman çifte düğün var bugün....süperrrr...sen 50 lerde olduğun için halay az kalır ,sana kupa kaldırıyorum
maşallah herkese

sana katılıyorum dukan...bence de çok güzeldi...boşuna tırım tırım puding aramıycaz...bende yağı azaltılmış kakao var...yağsız değil ama napalım bulamadım onu...birdahakine yulaf kepeğiyle deniycem pudingi o zaman daha da bizlik olacak..
bu arada şimdiden hoşgeldiniz istanbula :)

bayanlar yardimci olabilir misiniz rica etsem
ben kitabi aldim fakat gunde 2 sayfadan fazla okuyamiyorum.oglum sanki elimde buyulu kitap varmis gibi odaklanip saldirip okumaya calisiyor kendince
2,5 gunluk atak yapiyorum ben.cok da memnunum su anda.Allah utandirmasin.
Velhasil kelam cumartesi gunu seyire geciyorum. 1P 1PS yapacagim.
Anlamadigim nokta hangisini once yapiyorum.Atakdan ciktigim icin PS mi yapmam lazim ?

arkadaşlar neden forumu oku muyorsunuz.tüm sorularınızın cevabı var.yemek miktarında ve saatinde bir sınırlama yok sana başarılar

Teşekkürler, Renginar, Prenses07, Barro.. Ben de bugün üye oldum; özellikle süt konusunda bilgi edinmek için..Renginar'a süt konusunda katılıyorum.. Tekrar teşekkürler.. Sabahları limonlu yada sirkeli su içen arkadaşımız için şunu söyleyebilirim.. Özellikle atak evresinde limonun meyve suyu olarak tüketilmesi istenmiyor.. Yemeklerde 4 tat belirgin olmalı diyor kitap.. Bunun içinde illa ki ekşi, acı, tatlı, tuzlu kullanılacak.. Limon serbest ama bardak bardak içilmeyecek.. Hele sirkeyi özellikle tavsiye ediyor kitap.. Heşeye katabilirsiniz diyor.. Yani sabahları sirkeli su içebilirsiniz.. Keşke benim de böyle güzel alışkanlıklarım olsa..

peh dün o kadar kan ter içinde kaldım yürüdüm öldüm bittim 60 kilo çıktım!
adi makarna verdiğim 600 gramı çaldı benden

üzülme barro 2 gün veriyorum sana altına bile inersin...
bu arada yumurtasız krep tarifini yaptım bu sabah...bir tuzlu bir tatlı yaptım..
dediğiniz gibi yumurtalısından daha iyi oldu...
özellikl tatlısı daha da güzel oldu...böyle irmikli gibi bir tat verdi yulaf kepeği...
bol tarçın ve splenda koymuştum..teşekkürler...

yaşın boyun kaç bilmiyorum ama kilo vermek saplantı haline gelmemeli.vücudunu yok yere üzeceksen eğer gerçekten ihtiyacın olduğunda cevap vermesi zor olur diye düşünüyorum.illaki vericem diyorsan başarılar diliyorum.

aa yok hayır ben ilk defa diyet yapacagım hayatımda 20 yasındayım 164 boyunda 55 kiloyum işte.. ama bence biraz tombişlik var gibi.. takıntı degil kesinlikle bu konuda çok bilinçliyimdir ama bu yaza ince girmek istedim.. bir de vakıf üniversitesinde okumaktayım ve kızlar gerçekten çok zayıf ve düzgün vücutlular ben de gayet düzgün duruyorum ama herkesin bi incecik olmak istediği dönem vardır ya suan o dönemdeyim sanırım :) teşekkürler... :)

aynen zeynep ben de barro gibi yarım yağlıya döndüm..çok daha ucuz ve lezzetli..
birtek danone light sütü sevdim...
b uarad arkadaşlar süt,yoğurt,peynir hepsi serbest..ancak tabii ki de herkesin bünyesi farklı...muhakkak ben de bunları yemeyip sadece haşlanmış et yeseydim daha fazla verebilirdim..herkes kendisinde bazı şeyleri deneyip karar verebiliyor...
o kadar ufak şeyleri sormayın derim ben yeni arkadaşlara...ben az az da olsa kilo veriyorum diye kısmıyorum bunlardan...light pudingten vs..ama veremeyenler taktik değiştirebilirler..

PS ile başlayacaksın canım yani ben öyle anladım ve öyle yaptım..

bugün doğumgünüm bisürü misafir ağırladım yemekli falan ama diyetimi bozmadım inatla.pastamın görüntüsü çok güzeldi üstelik çok severim ama tadına bile bakmadım.kilolar gitsin acısını çıkarırım nasılsa.yemeyin şu pudingleri arkadaşlar yazık emeklere.hadi kızlar gayret birazzz.

oooo süper cnm giden ve gidecek olan kiloların şerefine haydeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…