Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet ya ne o lıght sut rengı bı bozuk kırec suyuu ıcıyormusum gıbı.bende yarım yaglı alacagım bundan sonra.

arkadaslar bende zayiflamak istiyorum aslinda cuma günü elma diyete baslamak istiyordun fakat dukan diyetini okuyunca buna karar verdim ben de sizinleyim artik yarin basliyacagim ha buarada ben emziriyorum bi sakincasi varmi acaba?

ben de emzırıyorum.14 aylık oglum.ısın aslı 6 aylık oldukdan sonra cogu vıtamın vs yı kendılerı dısarıdan alıyor ve bızım sutumuz sadece bagısıklık desteklemek ıcın var dıye dusunuyorum.

ay oyle bı yazmısım kı sankı anne sutu gereksız gıbı bı anlam cıkmıs.
Yok oyle bısey 6 ay sadece anne sutu ve devamında 2 yasına kadar emzıırıyoruz heee

olur mu canım a a a o kadar vermişsin azıcık kalmış vereceğin bozulur mu?
spor yapıyo musun
atak yap bi kaç gün istersen düşer ?
Sporda yapıyorum hergüne olmasada haftada 4,5 gün yapıyorum atakta yapmak istemiyor canım bakalım bı yarın olsun vermezsem bugün protein gunüm yarında protein yaparım bu arada destegin için saol.

ne güzellllll karı koca dayanışması helal olsun size inş dahada çok verirsiniz

çok sağol canım teşekkürler valla aslında eşim de diyet yapmak istiyordu ama bir türlü başlayamamıştı ben yapınca aa ben diyetteyim demedi ama bazı şeyleri kıstı, ekmeği hep yiyordu ona rağmen nasıl verdi anlamadım.sanırım erkeklerin metabolizması bizimkine göre daha hızlı.zaten adamlar bize göre bayağı fazla yiyor ama gene de nasıl almıyor diye de düşünmüştüm hep , daha hızlı yakıyorlar yediklerini herhalde. eşim de ekstra spor falan yapmadı kaldı ki işi de masabaşı.öyle koşturmuyor da

Sporda yapıyorum hergüne olmasada haftada 4,5 gün yapıyorum atakta yapmak istemiyor canım bakalım bı yarın olsun vermezsem bugün protein gunüm yarında protein yaparım bu arada destegin için saol.

canım bence yeniden atak yapman gereksiz olur.zaten vermen gereken kilo miktarı düştükçe kilo verme oranı da düşüyor.bir hafta daha bekle eğer hala verememiş olursan o zaman atak yap.mesela ben diyordum ki mayısın 10'unda falandı sanırım 2o'sine kadar tam düz 59 olursam güçlendirmeye geçerim diye ama 9 günde 900 gr verebilmiş değilim.ancak 300 gr gitti o da bugün eksildi.bence biraz daha bekle bir süre sonra 400-500 gr biranda gidiverir

Son düzenleme:

İnsallh öyle olur bende yarın verecem olmadı yarın olur diye bekliyorum 9 gün gecti.bakalım bı hafta daha beliyeyim.saol insalhsende biran önce güçlendirmeye geçersin bende arkandan gelirim.

bende bugün yulaf kepeğini aldim yarin dukan diyetine baslayacagim insallah ama atak günlerde gün boyu ne yiyecegimi bilmiyorum izin verilen yiyecekleri gün boyu istedgimiz gibi tüketebilir miyiz acaba?
Ben balik tavuk yumurtayi tercih ediyorum ilk günler icin ama neyi ne kadar cok yemeliyim bunun icin bir sinirlama var mi yada belirli bir saati varmi bunlari yememiz icin anlamiyorum bide sabahlari ben hep elma sirkesi icerim icmeye devam edebilir miyim veya limon suyu ????????????
Bana bu konuda yardimci olursaniz cok SEVINIRIM....

:97::97::97::97::97::97::97::97::97:

az önce tarçınlı muffin yaptım şimdi de afiyetle yiyiorum çok güzel oldular yaaa tıka basa doyduğumu hissediyorum bir de bugün marketten light dondurma aldım 1 tanesi 30 kalori o kadar sevindm ki anlatamam. içindekilere baktım yağsız sütten yapılmış ve tatlandırıcı kullanılmış

hangi marka dondurmaa :)

arkadaslar bende zayiflamak istiyorum aslinda cuma günü elma diyete baslamak istiyordun fakat dukan diyetini okuyunca buna karar verdim ben de sizinleyim artik yarin basliyacagim ha buarada ben emziriyorum bi sakincasi varmi acaba?

canım sanırım az önce yazdığını atlamışım görmedim yazdıklarını ve az önce baktığımda gördüm ve senin için kitabın emziren kadınlar için yazılı bölümüne tekrar baktım.ve dukan hocamız diyor ki emzirme döneminde her ne miktarda fazla kilosu olursa olsun hiçbir kadına diyeti önermiyorum 3 koşul eklemiş
-günde 1 değil 2 porsiyon meyve
-kesinlikle light değil az yağlı sütve süt ürünleri tüketmek
-protein perşembelerini uygulamamak
ama bana kalırsa çocuğun herşeyden önemli olduğu için onun sağlığı da herşeyden önemli o yüzden ben kesinlikle diyet önermiyorum. bebekler bunca savunmasız oldukları için onların sağlıklı veya sağlıksız olmaları da bizim elimizde.onları biz korumalıyız.yani benim çocuğum olsaydı ve emziriyor olsaydım 40 kilo fazlam dahi olsa yine de çocuğumu emzirir diyet yapmazdım.hatta dukan'ın dediği 3 şartı yerine getirsen ve bunun sağlıklı olduğunu söylesen de benim aklımda binde bir de olsa bir soru işareti kalırdı ve ben çocuğum için bu riski bile alamazdım.bence sen de 1 yıl kadar ertele diyeti yada herşeyden ye ama azar azar ye çünkü onun alacağı tüm besinler sana bağlı
sevgiler

İnsallh öyle olur bende yarın verecem olmadı yarın olur diye bekliyorum 9 gün gecti.bakalım bı hafta daha beliyeyim.saol insalhsende biran önce güçlendirmeye geçersin bende arkandan gelirim.
inşallah hepimiz biran önce güçlendirmeye geçeriz.inşallah ama zaten aramızda pek bir fark yok o yüzden direnelim beraberce emin ol biz yağlarımızdan daha güçlüyüz ve onları yenebiliriz.çünkü onları biz yarattık ve onları biz yok edeceğiz
aslında kilo veremeyince benim de aklıma hemen atak geliyor ama yakında güçlendirmeye geçeceğimi düşününce diyorum ki nasıl ki seyirin ilk günlerinde sebzelerle tekrar su tutumaya başladı ve kilom 300-400 fazla çıktıysa güçlendirmeden hemen önce atak yaparsam vücudumun sebzeye karşı direncini kırmış olurum ve güçlendirmede tekrar kilo alırım.ama oysa ki 2 aydır vücudum sebzeyi tanıyor ve ben buna 2 dilim de ekmek ekleyerek yeni birşeye alıştırıyorum kendimi.hani dukan diyor ya bunların hepsi iyi bir planın parçaları o nedenle seyir evresindeki sebzeler de bu planın güçlü bir parçası ve aksatmamk gerektiğini düşünüyorum.

herkese merhabaaaa.. ben foruma bugün üye oldum ve sırf dukan macerasını birlikte paylaşıp devam ettirmek için. Çok degil 55kiloyum ama herkes gibi ben de zayıf olmak istiyorum. Hedef kilo da 50 ve bugün dukanın ilk günündeyim. Kitabını okudum bilinçli sekilde 3 gün atak ve 16 gün seyir dönemi izleyerek devam edecegim. İlk gün olarak kahvaltıda bir katı yumurta yedim sadece.. Öğlen yemegi olarak da 5 küçük ızgara köfte ve ayran.. Akşam yemegi yemedim, aç da degilim ama sırf ögü atlamamak için küçük bir parça haşlama et yemeyi düşünüyorum. Bakalım 3 gün sonunda neler olacak.. Bilgilendirmemi yapacagım ve sizleri takip ediyor olacagım :)

Herkese merhaba yeniden :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…