sanırım 3 atak gününde verdim şekerim
sanırım 3 atak gününde verdim şekerim
reglın falan mı yakın acep belkım ondan az vermısındır.spor yaptıgını bılıyorum zaten :26:
yok canım ya bence reglimin düzensizliğinden kaynaklanıyor çünkü dukan amca diyor kadınlarda hormon değişikliği çok etkiliyormuş bende neredeyse iki ayda bir regli oluyorum o yüzden sanırım
tebrikler deneyimlerini bizimle paylaşmaya devam edersen seviniriz bahsetmiş olduğun ürün rossmanda satılan organik olmayan kepeklerden gördüğüm kadarıyla bundan 1 paket almıştım rossmandan bunun rossmandaki fiyatı 4.25 gittigidiyordaki satıcı 3 katından fazla fiyat koymuş ama bulunmayınca veriliyor benim stoklar dolu isteyen arkadaşlara yarayabilir rossmanda kalmamışsa
arkadaşım içim almıyor yani iştahım çekmiyorki tavuk köfte balık hep tiksindim yani daha iki gün var napcam bilmiyorum paso süt içiyorum bu gün napim yoksa midem bulanıyor ama canım kıymalı taze fasülye çekiyor mesela ali nazik olabilir karnıyarık olabilir offffffffff offffffffffffffffffffff
öyle deme ama şimdi yiyemediğin şeyleri düşündükçe daha da çok canın ister
süt iç yoğurt ye omlet yap peynirli ooh mis gibi
kepek de yeterince sütün içinde bekletirsen yumuşayıp daha hoş oluyo tek yiyemiyosan da peynir kat krebine
eveeeeeeeeeeeeeeet leslie ile tamı tamına 68 dakika yürüdüm terlemeyen biriyimdir ama gerçekten de baya terledim bacaklarım tıp tıp atıyo kendimden hıncımı aldım azıcık dünkü makarnaları yerken iyiydi oooh iyi oldu bana
buldum kepeği türkiye'de satan yeri ama internetten sipariş almıyorlarmış. kendi mağazaları dışında da satışı yok. var ama vermem diyorlar yani. aslında her gün bir sürü kişi arayıp dursa belki netten sipariş için link koyarlar
Rossmann Türkiye Bleib Gesund
istanbul'da çok yakında mağaza açacaklarmış ama kesin tarih veremiyoruz dedi ): mısır çarşısında var mıdır acaba?
gebzedeki mağazalarını mı aradın?
parayı kargoyla gönderebiliyorsun, ben arkadaşa aldırdım ama bu şekilde de yapabilirsiniz isterseniz..
sen makarna mı yediiiinn
o kadar canım istiyor ki...ama şöyle kremalı filan ..offff...
hop hop burda canımız çekiyorrranlatmayın şunları
yok ben sitedeki numarayı arayıp sordum. netten telefonla filan sipariş almıyoruz dedi
zaten kremalı diye geçiştirdim farkındaysan yok sa sayacaktım içinde neler olacağını
arıyorum hemen. çok teşekkürler :)rossmann ın gebze center avm de mağazası var.orayı ara istersen..orada var yulaf kepeği ve kargoyla parayı yollarsan gönderiyorlar..yani geçen hafta öyleydi..
aman sayma arkadaşım mümkünse uzun bir süre :96:
sen 69u gördün değil mi ?
inatla göstermiyor tartı...dün sabah 70.0 bu sabah 70.2 yi gördüm.
69 u görsem yiyeyim mi :)
e bi tabak ye bari hatrı kalmasın
ben ilk defa bugün kaçamak yaptım bir küçük tatlı yedim iki lokmalık bir şeydi
ama sonradan çok vicdanım sızladı :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?