Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

reglın falan mı yakın acep belkım ondan az vermısındır.spor yaptıgını bılıyorum zaten :26:

yok canım ya bence reglimin düzensizliğinden kaynaklanıyor çünkü dukan amca diyor kadınlarda hormon değişikliği çok etkiliyormuş bende neredeyse iki ayda bir regli oluyorum o yüzden sanırım

yok canım ya bence reglimin düzensizliğinden kaynaklanıyor çünkü dukan amca diyor kadınlarda hormon değişikliği çok etkiliyormuş bende neredeyse iki ayda bir regli oluyorum o yüzden sanırım

ay canım ya hem rejım yap zorlan sen karsına bu problem cıksın. Ama yılma yola devam verecegız kıloları ınsallah

canım ya madem stoklar dolu bana en azından 1-2-3-4 5 ne kadar gönderebilirsen çok ama çok mutlu olurum. nerdesin sana nasıl ulaşırım ödemeyi nasıl ulaştırırım bilmiyorum ama help meeee

öyle deme ama şimdi yiyemediğin şeyleri düşündükçe daha da çok canın ister
süt iç yoğurt ye omlet yap peynirli ooh mis gibi
kepek de yeterince sütün içinde bekletirsen yumuşayıp daha hoş oluyo tek yiyemiyosan da peynir kat krebine

eveeeeeeeeeeeeeeet leslie ile tamı tamına 68 dakika yürüdüm terlemeyen biriyimdir ama gerçekten de baya terledim bacaklarım tıp tıp atıyo kendimden hıncımı aldım azıcık dünkü makarnaları yerken iyiydi oooh iyi oldu bana

buldum kepeği türkiye'de satan yeri ama internetten sipariş almıyorlarmış. kendi mağazaları dışında da satışı yok. var ama vermem diyorlar yani. aslında her gün bir sürü kişi arayıp dursa belki netten sipariş için link koyarlar
Rossmann Türkiye Bleib Gesund
istanbul'da çok yakında mağaza açacaklarmış ama kesin tarih veremiyoruz dedi ): mısır çarşısında var mıdır acaba?

sen makarna mı yediiiinn
o kadar canım istiyor ki...ama şöyle kremalı filan ..offff...

gebzedeki mağazalarını mı aradın?
parayı kargoyla gönderebiliyorsun, ben arkadaşa aldırdım ama bu şekilde de yapabilirsiniz isterseniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…