arkadaşlar kızacaksınız ama size birşey söyleyeyim mi...
Ben dün akşam minik kase light pudingimin(şu damla sakızlı kahveli yaptığım) üzerine madodan bir küçük kaşık vanilyalı bir küçük kaşık çikolatalı light dondurma koydum yedim
Müthişşşşşştiiiii
Evde bulundurmamak lazım bu ürünleri yeniyor walla...
Ama ben de düşündüm acaba tatlandırıcı mı var içinde şeker mi diye..daha az yağlı olduğunu hissediyorsun ama şeker konusunda emin değilim...
Bu arada algidanın filan light dondurması var mı marketlerde satılan,bilen var mı?
Ya da light dondurma tarifi bilen
Arkadaşlar kızacaksınız ama size birşey söyleyeyim mi...
ben dün akşam minik kase light pudingimin(şu damla sakızlı kahveli yaptığım) üzerine madodan bir küçük kaşık vanilyalı bir küçük kaşık çikolatalı light dondurma koydum yedim
müthişşşşşştiiiii
evde bulundurmamak lazım bu ürünleri yeniyor walla...
ama ben de düşündüm acaba tatlandırıcı mı var içinde şeker mi diye..daha az yağlı olduğunu hissediyorsun ama şeker konusunda emin değilim...
Bu arada algidanın filan light dondurması var mı marketlerde satılan,bilen var mı?
ya da light dondurma tarifi bilen
Merhabalar,
Aylardır herbirinizin yazdığı yazıları takip ediyorum. Herkesi hem kilo verme azmi, hem de yeni şeyler öğrenme azmi için tebrik etmek istiyorum.
Ben de 29 Kasım 2010'da Dukan Diyeti yapmaya başladım. Kaybedilmesi gereken neredeyse 30kg vardı ve Fransa'ya gittiğimde böyle bir diyetin varlığını öğrendim. Kitabını aldım ve seyahatim sırasında kitabı hatmettim; olur da burada bulamazsam diye de 10kg'ya yakın yulaf kepeğiyle Türkiye'ye döndüm.
18 Mayıs ve ben 21kg verdim. Gayet te mutluyum. 21kg verdim ama 30kg vermişim gibi eski kıyafetlerime girebiliyorum. Etrafımdaki herkes şaşkın; nasıl yaptığımı soranlar, benden sonra başlayanlar, başkalarına başlatanlar, vs etrafımda benimle birlikte zorlanmadan kilo verenlerin sayısı her geçen gün artıyor.
Tek sorun yulaf kepeği idi. Yulaf kepeği adı altında meşhur aktarlarda ya da internet sitelerinde satılanlar elime ulaştığında Fransa'dan getirdiğimle hiçbir alakaları olmadığını gördüm. Neyse ki stoklarım bitmeden gitti gidiyor'dan aldığım bir ürün, Fransa'dan getirdiğimin aynısı çıktı; Alman bir ürün orjinal ambalajında. Yani çok mutluyum; tüm arkadaşlarım da oradan aldılar; herkes mutlu mesut zayıflamaya devam : )
Yulaf kepeğini arayanlarınız çok; bilgi vereyim istedim : )
Bu arada yemek tarifleri için de herkese inanılmaz teşekkürler; benim menülerimde değişiklik yarattınız. 6 aydır yaptığım ve elimde Fransızca kitap olduğu için kendimi bazılarınıza göre kıdemli sayıyorum : ) Yardımcı olabileceğim birşey olursa memnuniyetle.
Somon bugulama deneyen varmı? Teflon tavada soganla yaptım ben dun.cok lezız oldu.ogluma dıye yapmıstım :78:
en azından ben kendim için bunun böyle olduğunu düşünüyorum..sizlerin metabolizması farklı olabilir...ben yemeği seviyorum ve kolay kilo alan bir bünyem var...ömür boyu bu diyet prensiplerinde devam etsem ömür boyu almam ama bunun mümkün olmadığını söylüyorum..kendi açımdan...
ya ben de dun lıght vanılyalı dondurma bıze ne kadar uygun dıye sormustum ama bılen yok mu
yok canım şuan için demiyorum zaten,şuan bırakmayı düşünmüyorum...Ama insan ömür boyu kilosunu sabitleyemiyor,ben inanmıyorum daha doğrusu...ömür boyu rejim modunda da olamazsın zaten...
Yani güçlendirmeye geçilip korumaya geçtiysen bile hem çok yeyip hem koruyabilineceğini düşünmüyorum ben...illa alırsın sonra birdaha başlar bir daha verirsin..çocuk doğurursun rejim yapamazsın alırsın vs.vs..ama en azından verebildiğimi biliyorum artık demek istedim...
Merhabalar,
Aylardır herbirinizin yazdığı yazıları takip ediyorum. Herkesi hem kilo verme azmi, hem de yeni şeyler öğrenme azmi için tebrik etmek istiyorum.
Ben de 29 Kasım 2010'da Dukan Diyeti yapmaya başladım. Kaybedilmesi gereken neredeyse 30kg vardı ve Fransa'ya gittiğimde böyle bir diyetin varlığını öğrendim. Kitabını aldım ve seyahatim sırasında kitabı hatmettim; olur da burada bulamazsam diye de 10kg'ya yakın yulaf kepeğiyle Türkiye'ye döndüm.
18 Mayıs ve ben 21kg verdim. Gayet te mutluyum. 21kg verdim ama 30kg vermişim gibi eski kıyafetlerime girebiliyorum. Etrafımdaki herkes şaşkın; nasıl yaptığımı soranlar, benden sonra başlayanlar, başkalarına başlatanlar, vs etrafımda benimle birlikte zorlanmadan kilo verenlerin sayısı her geçen gün artıyor.
Tek sorun yulaf kepeği idi. Yulaf kepeği adı altında meşhur aktarlarda ya da internet sitelerinde satılanlar elime ulaştığında Fransa'dan getirdiğimle hiçbir alakaları olmadığını gördüm. Neyse ki stoklarım bitmeden gitti gidiyor'dan aldığım bir ürün, Fransa'dan getirdiğimin aynısı çıktı; Alman bir ürün orjinal ambalajında. Yani çok mutluyum; tüm arkadaşlarım da oradan aldılar; herkes mutlu mesut zayıflamaya devam : )
Bu arada yemek tarifleri için de herkese inanılmaz teşekkürler; benim menülerimde değişiklik yarattınız. 6 aydır yaptığım ve elimde Fransızca kitap olduğu için kendimi bazılarınıza göre kıdemli sayıyorum : ) Yardımcı olabileceğim birşey olursa memnuniyetle.
ben dün akşam minik kase light pudingimin(şu damla sakızlı kahveli yaptığım) üzerine madodan bir küçük kaşık vanilyalı bir küçük kaşık çikolatalı light dondurma koydum yedim
müthişşşşşştiiiii
ama ben de düşündüm acaba tatlandırıcı mı var içinde şeker mi diye..daha az yağlı olduğunu hissediyorsun ama şeker konusunda emin değilim...
ben korkumdan light puding bile yapmıyorum :d çünkü temmuz başında düğünüm varYumurta kapıya dayandı anlayacağınız Tatlı ihtiyacımı nescafeye koydugum splenda ve cok cok dayanamadıgımda yedıgım ufak parca bitterle gideriorum,kış boyu yer yer oturursam böle olurum tabi :78:
müthişşşşşştiiiii
ben korkumdan light puding bile yapmıyorumçünkü temmuz başında düğünüm var yumurta kapıya dayandı anlayacağınız tatlı ihtiyacımı nescafeye koydugum splenda ve cok cok dayanamadıgımda yedıgım ufak parca bitterle gideriorum,kış boyu yer yer oturursam böle olurum tabi :78:
ben korkumdan light puding bile yapmıyorumçünkü temmuz başında düğünüm var yumurta kapıya dayandı anlayacağınız tatlı ihtiyacımı nescafeye koydugum splenda ve cok cok dayanamadıgımda yedıgım ufak parca bitterle gideriorum,kış boyu yer yer oturursam böle olurum tabi :78:
senin kulaklarını çekmek lazımaslında kaçamak yapanlara cezamı versek
senin kulaklarını çekmek lazımaslında kaçamak yapanlara cezamı versek
Merhabalar,
aman aman sen yeme tabiiiyasak sana
sen bakma bize...emin ol o gelinlikte kuğu gibi olmanın hazıı dünya üzerindeki hiçbir tatlıda yok :)
ahh ahhh ben 60 kiloydum düğünümde,hemde sadece 3 sene önce :97::97:
canım sen bırde 3 4 kılo kesın dusun telasından verırsın haberın olaGelınlık provalarında anlayacaksın bunu
canım ınsallah cok guzel bır gelın olacaksın kı cok az kaldı zaten ıstedıgın kılona ulasmaya.
Bız de bu yaz evlenecektık(
a a a a sen dukancı gelin olacaksın olmaaaaaaaaaaaaaaz yemeee bizi temsil edeceksin sen prenses gibi oluup yeme sen hepimizden daha kolay çabuk kilo verirsin inşallaah
ceza mı a a a vermeyelim vermeyin yok yok yanarım vallahi
kaçamasksız günüm geçmiyo benim
uuuuuuuu 22 okuyucu var
ben yanlıs ıfade etmıs olabılırım canım.yakmakdan kastım spor yapmak.yanı sporu hayat tarzı benımsemek.
Yemeyı bende severım ama baskası yaparsa
Hatta esım bana okuzu yersın sen der.tek basıma bı kuzunun yarısını yemıslıgım var.dıger yarısınıda ayıp olmasın dıgerlerıı yesın dıye bırakmıstım
a a a a sen dukancı gelin olacaksın olmaaaaaaaaaaaaaaz yemeee bizi temsil edeceksin sen prenses gibi oluup yeme sen hepimizden daha kolay çabuk kilo verirsin inşallaahr
aynen barro benim de...yoksa çok pis sıkılırım walla...bak ısrar etmeyin bırakır giderim aaa
evet cnmmm inşallah dukan sayesinde kuğu gibi bi gelin olucamçok teşekkür ederim hepinize desteğiniz için
evet cnmmm inşallah dukan sayesinde kuğu gibi bi gelin olucamçok teşekkür ederim hepinize desteğiniz için
ya ben de dun lıght vanılyalı dondurma bıze ne kadar uygun dıye sormustum ama bılen yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?