Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yağ oranı azaltılmış kakao tozları var ama yağsız kakao daha önce hiç duymamıştım.
Bu konuda bilgisi olanlar bizlerle paylaşırsa ben de çok sevinirim :)

30 dk dan fazla egzersiz yapmamızın bir sakıncası var mı?
30 dk dan fazla egzersiz yapmak zor oluyor aslında, ben tükendiğimi hissediyorum ama biraz daha zorlayabilirim kendimi.

3 günlük zaman süresinde 2,6 kg verebilmişsin, çok güzel bir başarı, tebrik ederim

Zorda olsa muhakak siklikla birseyler atistirin,metabolizma siz yedikce calisiyor..yemeyince kilo gitmiyor.

ben erenköydeyim yulaf kepeği alabilirim , bu arada fiyat 8.25 TL mi EURO mu ?
euro da olur:82:ama Turk lirasi fiyati benim yazdigim

canım ben ümraniyede oturuyorum yulaf kepeginden 4tane alsam çok gelir mı acaba.diğerleri Ne ise yapıyor?
Valla krep.kek v.s yapacaksan cok gelmez ama siz bilirsiniz..gojiberry Dukan'in tavsiye ettigi bir cesit uzum Turkiye de kurt uzumu deniliyor ama kilosu 60 liraymis burada kilosu 32 lira mi ne ..tatli istediginiz zamanlar bu uzumu yiyorsunuz..L-carnitin de spor yapanlar icin ama gercekten spor yapanlar icin yag yakici.umarim yardimci olabilmisimdir.

size tavsiyem carnitin kullanin ben kullaniyorum spor yapmadan yarim saat once iciyorum bir saat deli gibi spor yapiyorum sonra eve kosarak geliyorumEger spor salonuna gidiyorsaniz orada satiliyordur ya da egitmenlerden bilgi alabilirsiniz.

Uzun zaman aralıklarında yavaş bir şekilde kilo vermişsin, yani en ideali :)
Sana imrendim, çok tebrik ederim
Şu an diyetin nasıl gidiyor?

size tavsiyem carnitin kullanin ben kullaniyorum spor yapmadan yarim saat once iciyorum bir saat deli gibi spor yapiyorum sonra eve kosarak geliyorumEger spor salonuna gidiyorsaniz orada satiliyordur ya da egitmenlerden bilgi alabilirsiniz.

Güzel tavsiyen için çok teşekkür ederim :)
Bana da genelde L-carnitine kullanmam tavsiye edildi, enerji vereceği söylendi ama güvenemedim.
Normalde de kullanmaktan çekinirdim, bir de dukan diyeti gibi bir diyet yapınca daha çok tereddüt ettim.
Ne kadar zamandan beri kullanıyorsun, günde ne kadar alıyorsun?

selamlar herkese.bugün bütün günümü okulda geçirdim ve çok yorgunum eve geldim bişiler atıştırırken yazdıklarınızı okuyordum.nihayet biticanım çok sıkkın çünkü 6 gün oldu tartım hala 59.9'u gösteriyoroff puff ben de diyordum ki 10 günde 1 kg gitse yeter bana die ama olmuyor işte olmuyor.hersabah bir hevesle çıkıyorum o tartıya amatık yok gerçi dukanın sitesinde benim ideal kilom 59.4 çıkmıştı dukan hocamız bişi biliyorda konuşuyor sanırım.ama bakalım ben düz 59'u görmeden güçlendirmeye geçmicem 58'i isteyip istemediğime ise daha sonra karar vericem.haydi hayırlısı .
bu arada kızlar belim iyice inceldi ama göbeğim hala var.ondan nasıl kurtulurum bilemiyorum.

kesinlikle zayıflama hapı kullanmadım, arkadaşlarımda çok güzel zayıfladı ama hepimizde hemen hemen aynı sıkıntılar oluştu.. siz başarımlı olursunuz insallah..

yemeklerdeki protein sebzelerden çok olmalı.yani ağırlık protein olacak dukan amcanın deyişi bu valla ben uydurmuyorum.sebze ağırlıkta olunca kilolar daha zor gidiyor yada duraklama oluyor..

kesinlikle zayıflama hapı kullanmadım, arkadaşlarımda çok güzel zayıfladı ama hepimizde hemen hemen aynı sıkıntılar oluştu.. siz başarımlı olursunuz insallah..

peki gojy berry ya da vitamin takviyesi yapmışmıydınız? ve ne kadar süre devam ettiniz diyete? daha önce doktor beslenme bozukluğu tarzı bişey dedi demiştiniz diye hatırlıyorum.açıkçası kendi adıma beslenmem düzene bile girdi,kan tahlillerimi bu hafta yaptrıcam bakalım,yaptıran bi çok arkadaşlrda olumlu sonuçlar almış,buradaki bukadar insan kötü sonuc almazken siz grup olarak olumsuz sonuc almanız hepiniz birden biyerlerde yanlıslıkmı yaptınız diye düşündürüyo insanı.herne sebeple olursa olsun tabi ki geçmiş olsun umarım sağlığınıza kavusmussunuzdur.

özür dilerim ya cevabım çok gecikti ama göz kararı koyuyorum yani ölçü yok asla olsa söylerdim ölçüyü de yarın yaparken ölçüyle yaparım söylerim

l carnitin hangi marka kullanıyodunuz acaba bi de kapsül mü çiğneme tableti mi ?
ben carnitin istiyorum ama buradaki markaları pek önermiyolar o yüzden soruyorum çiğneme tableti almayı düşünüyorum gerçi ben
cnm çok sevindimm kırdın sonunda duraklamayı gerisi gelir artık

ay inşallah ama bugün makarna yedim ahaha verdikçe hırslanacağıma salıyorum kendimi bakalım

ay inşallah ama bugün makarna yedim ahaha verdikçe hırslanacağıma salıyorum kendimi bakalım

aynı sorun bende de var kilo düşünce bi rehavete kapılıyorum,kaçamak olmasa da biraz salıyorum ondan sonra duruncada gaza gelip sıkıyorum bu şekilde kısır döngü içinde bi ileri bi geri kurtulucaz fazlalıklardan

yaz gelmiş her tarafta dondurma rengarenk meyveler falan otur habire et ye zor geliyo bana ama kilolardan da artık kurtulmam lazım bi şekilde
carnitine kullanmaya karar verdim ama onu da ya internet üzerinden almam lazım ya da içime sinmeyen bi markadan bilemiyorum nasıl yapacağımı

evet dondurma konusu beni de mahvediyo,markete gidince özelliklede magnumun küçük boyları birarada bi kutuda olanından gözümü alamıyorum ama neyse biraz daha sabır l-carnitine de GNC mağazalarında satılanı güvenilir değilmidirki,ben pek araştırmadım ama güvenilirdir gibime geliyo:44:

gnc deme bana ya
bugün kadıköy bahariyedeki gnc ye gittim erkek arkadaşımla
carnitin sormaya kapsül ve sıvı varmış
ama kadının bakışlar bi garip bi bana bakıyo bi erkek arkadaşıma
kaç tane almak lazım dedim
1 saatten fazla yapıyosanız 2 tane 1 saatten azsa 1 tane dedi pis bi gülümsemeyle
ya anlamadım carnitin ne amaçla kullanılıyo sanki sinir oldum çıktık ordan kadın sapık mıdır manyak mıdır nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…