Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar bende tatilimden döndüm çarşambadan beri önüme ne gelirse yedim karbonhıdrat ozellıkle pizzalar cıps cerezler. 2kılo almısım 66 lardayım cızelgemı daha degıstırmedım.bu sonucu beklıyordum göze almıstım sımdı bugun tekrar atakla basladım belkı 2 belkı 3 gun yapıp seyırle devam edıp 5 kılo vermeyı planlıyorum sonrada guclendırmeye gececegım. cok sıkılmıstım son zamanlarda artık içimde canımın çektiği yıyecek bır sey kalmadı .artık ıkıncı etaba gecıp 1 ay seyır 3 ayda guclendırme olmak uzere ıkıncı doneme gecıyorum. onemlı olan ara verdıgınde dönmek baska rejımlerde bu böyle olmuyordu.ama dukanla rahat döndüm rejıme konsantre oldum bugun cok rahat gecıyor.

kızlar gerçekten de bu insan vücudu çok enteresan ya benim bugün atakta 4. günüm ve ben dün de dahil tamamen iştahımı kaybettim ne yicemi şaşırmış durumdayım midemden sesler geliyor yinede canım hiç bişey istemiyor daha öncede çok proteğin tüketiyordum ama karbonhidratı sınırlıda olsa yinede yediğim için olsa gerek böyle iştahımı kaybetmiyordum en büyük şikayetimde ağız kuruluğu ondada tek kurtarıcım ziro oluyor valla belki çok diceksiniz ama nerdeyse günlük 1 lt içiyorum bugün bu saat olmuş sabah yediğim sadece haşlanmış 2 yumurta var başka hiççççç bişey ne yicem onuda daha bulamadım

Splenda konusunda emin misiniz? Ben dukan onu öneriyor diye onu kullanıyorum herşeyde.
Gün içinde baya tüketiyorum yani ...Aspartam daha zararlı değil mi?

ben de genelde levrek alıyorum, içini dışını tuzluyorum,sonra içine top karabiber ve bolca dilimlenmiş sarımsak koyuyorum, alüminyum folyaya sarıp fırında 25-30dk alt üst turboda pişiriyorum pek koku da olmuyor gayet de lezzetli oluyor

aynen benimde 9unda başladım diyete 5gün atak yaptım sebzemin 4.günündeyim sabah krep yedim şimdi canım hiiiiç bişey istemiyo acıkmıyorum ne yiyeceğimi bilmiyorum sebze olarak özellikle

ben erenköydeyim yulaf kepeği alabilirim , bu arada fiyat 8.25 TL mi EURO mu ?

ellerine sağlıkps günümde deniycem :)

allahımmmmmm
ben acaba bu günleri görecekmiyim
bugün 2cigünün mutsuzum başım ağrıyo sürekli bi şeyler yeme ihtiyacı duyuyorum. moralim bozuk buradan görüp aldığım yulaf unu nun yasak olduğunu aldığım splendanın iyi olmadığını duydum.

kızım iki gecedir 1 de uyuyor... uykum varrrr...
dün kocam sırf bana inat marketten gözleme, katmer aldı normalde ben alsam 2 ton laf işitiyodum..
ay bilmiyorum ben bu kilolardan tamamen kurtulmak istiyorum

bende ataktayım hala gerçi bgn 3.günüm...
yaaa size gıpta ediyorum ne güzel sürekli bşyler yapma çabası içersindesnz yeni tarifler uygulamalar filan...bn sade tavuk,yumurta,peynir bide zero arasında dönüyorum...kırmızı et dokunuyo gbi hissettgmden tüketmiyorum....balıkta yarın anneme pazardan aldırcam...
atagı 10 gün yaparım diodum ama böle olmuyo sanki...
atak için güzel tarifleriniz yok mu??

ahhhhhhhhhhh ah canım olsa tükan senin ama valla bendede yok et tavuk balık süt yoğurt haşla kavur kızart yiyorum dön dolaş aynı yani

haticem allah yardımcın olsun gerçekten bir kaç gün proteğin aldığın zaman sonraki günler canın yemek yemek istemiyor ya kocan inat yapsın sen ondan daha çok inat yap benimki 4 gündür yemediği kalmadı artık umudunu kesmeye başladı yani

Evet protein günleri daha sıkıcı haklısınız ama yine de renklendirecek şeyler bulmaya çalışın.
Etlerin yanına baharatla yoğurtla bazı otlarla soslar yapmaya çalışın..Ben domatesli biberli sosları ve taze sarımsak yedim hep protein günlerinde..Bir de acı biber turşusu ve salatalık turşusu yedim.
Ben en çok köfte ve döner yediğim günler seviyorum protein günlerini..Ben çok sevmesem de kıymalı yumurta yapabilirsiniz...Krebin içine kıyma yapıp lahmacun gibi yapabilirsiniz...sonra tavuk suyu çorbası ve yayla çorbası yapabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…