Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım dukancım; sımdı orda 2,5 bardak dıyor ya ben 2 bardaktan cok az fazla yapıyorum o zaman kıvamı guzel oluyor yanı cok koyu degıl cok sıvı da degıl benım sevdıgım gıbı oluyor

Sekersiz limonata da alayim. Ben de zero, maden suyu ve light ice tea iciyorum.

Zaten herseyi soguk icmeyi severim. Bir de kitapta soguk icecek ve yiyecek oneriyor. Daha da sogutmaya basladim :)

bu soğuk sıcak olayını da hala çözebilmiş değilim ben
kimi diyor ki soğuk içilen şeyler vücudun sıcaklığından farklı olduğu için vücuttan direk atılır faydası görülmez o yüzden
kimi de diyor ki soğuk içilenleri vücut kendi sıcaklığına getirmek için ısıtır bu da enerji harcatır
hangisine göre hareket edeyim ki ben şimdi

nerede bu aktar canım ?

benim bildiğim ise soğuk içilenle mideyi rahatlattığıydı.

Selam. Arkadaslar tartiya guvenemedigimden Wee'ye ciktim. Kayitli eski verilere de baktim yaptigi tablodan. Durum su:

16 Ocak'ta BKI: 36.73, agirlik: 95.2 kg

28 Nisan'da Dukan diyetine baslamistim.

2 Mayis'ta wee'ye cikmisim

2 Mayis'ta BKI: 35.38 agirlik: 91.7 kg

Bugun 16 Mayis'ta BKI: 34.68 agirlik: 89.9 kg

Sevinmeli miyim, uzulmeli mi bilmiyorum. Tartida 87 gorunce mutlu oluyordum. Hatta bugun iste 86.5 bile gostermisti. Wee garanti. Tek sorun aksamlari tartiliyorum. Uzerimdeki kiyafet farkli olabiliyor.

Dukanin kitabinda soguk tuketim diyor. Senin de dedigin gibi sogugu vucut kendi sicakligina getirmek icin kalori harciyormus. sayfa 240.

Hatta buz emmeyi oneriyor gunde 6 adet.

Sayfa 242'de su tablo var:

10 derecede 2 lt su icmek ........... 60 kalori
6 tane buz emmek...................... 60 kalori
25 derecede 2 dk dus..................100 kalori
oda sicakligini 3 derece dusurmek...100 kalori
hafif giyinmek.............................100 kalori
-------------------------------------------------
bunlari yaparsak gunde 420 kalori harcarmisiz

ve sunu eklemis:

sogutma tek basina bir zayiflama metodu degildir, ancak zayiflamakta oldukca etkili bir silahlardan biridir.

a a a ben hiç görmedim bu kısmııı
soğuk su içince de susuzluğum hiç geçmez benim içtikçe içerim ama buz ememem kusura bakmasın hiç
soğuk duşu da vücudumu şoklamak için yaparım hep ama dediği gibi zayıflamayı tek başına sağlaması imkansız teşekkür ettim bunları yazdığınız için benim gözümden kaçmış

bi kere balık yaptım onda da evdekiler söylendi durdu kokuyo diye balıkla daha kolay verildiği için yapmak istiyorum oysa ki :44:

cnm bende somon yada alabalığı yaglı kagıdın içinde fırında yapıyorum ama çeşni değilde soğan biber domates sarımsak falan dograyıp koyuyorum neredeyse hiç koku olmuyo.evde balık piştiği hiç belli olmuyo.

soğan biber onları bende koymuştum ayrıca yanına yani sanırım soğan koymamış da olabilirim hafızam da takdire şayan gerçekten de neyse
alabalık deneyeyim o vakit ya da somon

canım dukancım; sımdı orda 2,5 bardak dıyor ya ben 2 bardaktan cok az fazla yapıyorum o zaman kıvamı guzel oluyor yanı cok koyu degıl cok sıvı da degıl benım sevdıgım gıbı oluyor

Tesekkur ederim. Tekrar yapacagim. Zaten anormallik bende oldu. Firma duysa sok olur. Tek beceremeyen benimdir herhalde.

amannnnnn bende bu koca oldukdann sonra diyet yapmama hiç gerek yok vallahi.sinirden kendimi yedim mi doyuyorum diğer yemediklerim yanıma kar kalıyor böylece zayıflıyorum yarın sabah tartıda kesin - 500 gr görürüm

hahaha ayy ne güldüm canım ya napıyor kız benimki gibi karşında sürekli tıkınıyormu yoksa

hahaha ayy ne güldüm canım ya napıyor kız benimki gibi karşında sürekli tıkınıyormu yoksa

o Allah"ın emri zaten.sürekli bir yeme faaliyeti var.
Abbooovvv herifimi kaç gündür görmemişim hemen gelir gelmez azarladı beni çocuk gibi
neyse efenim küstü bana şimdi.iyi bari banada gün doğdu oturup dukan kitabını okuyayım

aaa çok şaşırdım..ben de bu akşam yaptım içine damla sakızlı nescafe koydum hatta çok güzel oldu...1 lt süt 2 poşet için gayet normal..tarifteki gibi ayrı bardakta karıştırıp yaptın değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…