Arkadaslar bu aksam Dr. Oetker light puding yaptim. Evdekiler de istedi ben de 2 poseti de kullandim 1 litre sute. Ama kaynayinca da kivami koyulasmadi. Dokmek zorunda kaldim.
Cok komik ya. Hazir bir urun. Tarifi var ustunde. Ve ben beceremedim. Evdekilere alay konusu oldum.
Sekersiz limonata da alayim. Ben de zero, maden suyu ve light ice tea iciyorum.
Zaten herseyi soguk icmeyi severim. Bir de kitapta soguk icecek ve yiyecek oneriyor. Daha da sogutmaya basladim :)
sadece baget yediysen derisiz sorun olmaz bence
krem peynir beyaz peynir ya da lor süt ve süt ürünleri yağsız olmalı...
meyve suyu içemezsin zira bu diyette meyve bile yokken bir bardak meyve suyunda en az iki üç meyve vardır ! meyve güçlendirme evresinde günde bir porsiyon yeniyor
ben bugün kendimi kötü hissediyorum boğazlarım ve başım çok ağrıyor
bugün bozmadıysam hiç bir zaman bozmam herhalde
az sonra küçükyalı da ki aktarcıdan yulaf kepeği almaya gideceğim umarım bulabilirim
bu soğuk sıcak olayını da hala çözebilmiş değilim ben
kimi diyor ki soğuk içilen şeyler vücudun sıcaklığından farklı olduğu için vücuttan direk atılır faydası görülmez o yüzden
kimi de diyor ki soğuk içilenleri vücut kendi sıcaklığına getirmek için ısıtır bu da enerji harcatır
hangisine göre hareket edeyim ki ben şimdi
nerede bu aktar canım ?
benim bildiğim ise soğuk içilenle mideyi rahatlattığıydı.
bu soğuk sıcak olayını da hala çözebilmiş değilim ben
kimi diyor ki soğuk içilen şeyler vücudun sıcaklığından farklı olduğu için vücuttan direk atılır faydası görülmez o yüzden
kimi de diyor ki soğuk içilenleri vücut kendi sıcaklığına getirmek için ısıtır bu da enerji harcatır
hangisine göre hareket edeyim ki ben şimdi
Dukanin kitabinda soguk tuketim diyor. Senin de dedigin gibi sogugu vucut kendi sicakligina getirmek icin kalori harciyormus. sayfa 240.
Hatta buz emmeyi oneriyor gunde 6 adet.
Sayfa 242'de su tablo var:
10 derecede 2 lt su icmek ........... 60 kalori
6 tane buz emmek...................... 60 kalori
25 derecede 2 dk dus..................100 kalori
oda sicakligini 3 derece dusurmek...100 kalori
hafif giyinmek.............................100 kalori
-------------------------------------------------
bunlari yaparsak gunde 420 kalori harcarmisiz
Dukanin kitabinda soguk tuketim diyor. Senin de dedigin gibi sogugu vucut kendi sicakligina getirmek icin kalori harciyormus. sayfa 240.
Hatta buz emmeyi oneriyor gunde 6 adet.
Sayfa 242'de su tablo var:
10 derecede 2 lt su icmek ........... 60 kalori
6 tane buz emmek...................... 60 kalori
25 derecede 2 dk dus..................100 kalori
oda sicakligini 3 derece dusurmek...100 kalori
hafif giyinmek.............................100 kalori
-------------------------------------------------
bunlari yaparsak gunde 420 kalori harcarmisiz
bi kere balık yaptım onda da evdekiler söylendi durdu kokuyo diye balıkla daha kolay verildiği için yapmak istiyorum oysa ki :44:
cnm bende somon yada alabalığı yaglı kagıdın içinde fırında yapıyorum ama çeşni değilde soğan biber domates sarımsak falan dograyıp koyuyorum neredeyse hiç koku olmuyo.evde balık piştiği hiç belli olmuyo.
canım dukancım; sımdı orda 2,5 bardak dıyor ya ben 2 bardaktan cok az fazla yapıyorum o zaman kıvamı guzel oluyor yanı cok koyu degıl cok sıvı da degıl benım sevdıgım gıbı oluyor
amannnnnn bende bu koca oldukdann sonra diyet yapmama hiç gerek yok vallahi.sinirden kendimi yedim mi doyuyorum diğer yemediklerim yanıma kar kalıyor böylece zayıflıyorum yarın sabah tartıda kesin - 500 gr görürüm
amannnnnn bende bu koca oldukdann sonra diyet yapmama hiç gerek yok vallahi.sinirden kendimi yedim mi doyuyorum diğer yemediklerim yanıma kar kalıyor böylece zayıflıyorum yarın sabah tartıda kesin - 500 gr görürüm
hahaha ayy ne güldüm canım ya napıyor kız benimki gibi karşında sürekli tıkınıyormu yoksa
o Allah"ın emri zaten.sürekli bir yeme faaliyeti var.
Abbooovvv herifimi kaç gündür görmemişim hemen gelir gelmez azarladı beni çocuk gibi
neyse efenim küstü bana şimdi.iyi bari banada gün doğdu oturup dukan kitabını okuyayım
Arkadaslar bu aksam Dr. Oetker light puding yaptim. Evdekiler de istedi ben de 2 poseti de kullandim 1 litre sute. Ama kaynayinca da kivami koyulasmadi. Dokmek zorunda kaldim.
Cok komik ya. Hazir bir urun. Tarifi var ustunde. Ve ben beceremedim. Evdekilere alay konusu oldum.
bosverrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?