ben genelde sütaş kullnıyorum yoğurt süt peynir.yörsanın lor peyniri ve light ayranıda güzel ama bizim buralarda ayranı bulamıyorum pınarın normal ayranının değerlerine baktım yağ oranı 2.2 k.hidrat 3.5 gibi bişey bende aldım ama henüz kullanmadım sizce bi sakıncası olurmu ki ne dersiniz arkadaşlar?
Ben de yulaf kepeğinden kurabiye yapmıştım, istediğim gibi olmamıştı çünkü içine tatlandırıcı filan da koymamıştım :)
Saman yer gibi hissettim tatsız tuzsuz olduğu için ama bir kez daha denemek istiyorum, bu defa içine tatlandırıcı da eklicem
Yaptığın bu tatlı, fazlaca yumurta tadı hissedilmesini saymazsak, lezzet olarak güzel mi sence?
canım; ben bu dıyetten once o ayranları cok sevıyordum, ama bır arkadasım kı o sektorle alakalı bır ıs alanında kendisi, bbana aylar once bunların raf omru olsun dıye ıcıne bır madde katıldıgını ve kendım ayran yapma ımkanım oldugu zamanlarda ıcmessem daha ıyı olacagını soylemıstı.
Ben de sek yagsız yogurttan kendım yapıyorum ayranımı :)
anladım cnm kendim yapınca tatsız tutsuz gibi geliyo,onlar hafif ekşimsi daha bi cazip geliyoduama eğer öyleyse acelem olmadıkca kendim yapıyım en iyisi bende
Kizlar en son aldigim bilgilere gore Ebru Salli gece yatmadan once tarcinli sut iciyormus,tatli krizlerini onluyor ve zayiflamaya yardimci oluyormus..Ben dun aksam ictim hemen uyumusumAma bugun kuru erik ve kuru kayisi yedim cok utaniyorum
Bu da size diger guzel haberim,arkadasim yapiyormus..Bana cok iyi geldi diyor,kilo verdiriyormu bilemiyorum ama deliksiz uyuttugu kesin:) arkadasim 3 kilo verdi ama sadece bundan degildir.
New age fon müzikleri ile kilo verme zayıflama telkinli mp3 - Telkin Cd, Telkinli mp3, Bilinçaltı telkinli Cd, subliminal mp3, kişisel gelişim, spiritüel gelişim, Bilinçaltı Temizleme, Quantum Yasaları, Çekirdek inanç
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lonuza-ulasmak-icin-telkinli-ses-dosyasi.html
kk da da var telkinle kilo verme ses dosyası bende şimdi gördüm indirdim dinliyorum işe yarar inşallah
sadece su sesi bu değil mi, bir de kısa gibi:44:
evet akan su sesi 2.15 süresi kısacık ama günde en az 6 saat dinleyin demiş konuyu açan arkadaş gün içinde istenen saatte istenen şekilde dinlenebilirmiş uyurken falan da bakalım işe yarar bence çünkü aynı kişi göğüs büyütmek için telkin hazırlamış onda yüzlerce sayfa yorum var ve sonuç almış yapanlar
çok enteresan gercekten, teşekkür ederim.
yanlız insan bunu gercekten dinlerken tuvalete gidesi geliyorr ;:))))
gece uyurken de dinlersem aman neme lazım kendimi tuvalette falan sanarsammm
mrb arkdaşlar herkesi kutluyorum azminden dolayı geçmişi okuyarak bende bugün başladım dukana ama yanlış yapmaktan çok korkuyorum 71.8 başladım dukana şimdi 5 gün sadece proteğin tüketicem tabi yağsız olmak kaydıyla bide bugün ilk işim yulaf kepeğini aramak oldu direk gittiğim bir aktarda buldum sanırım ta kendisi ama yinede gebzede bir arkadaş oturuyor ona söyledim getircek şimdi ben 5 gün atak yapıcam ya acaba atak evresinde de sabah yulaflı omlet yiyebilirmiyim bu saate kadar 2 lt su içtim onu zaten kiç ihmal etmem normaldede bakalım inş başarıcam sizin sayenizde olcak bu sizlere galiba çok sorular sorucam şimdiden bağaşlayın kızlar
mrb arkdaşlar herkesi kutluyorum azminden dolayı geçmişi okuyarak bende bugün başladım dukana ama yanlış yapmaktan çok korkuyorum 71.8 başladım dukana şimdi 5 gün sadece proteğin tüketicem tabi yağsız olmak kaydıyla bide bugün ilk işim yulaf kepeğini aramak oldu direk gittiğim bir aktarda buldum sanırım ta kendisi ama yinede gebzede bir arkadaş oturuyor ona söyledim getircek şimdi ben 5 gün atak yapıcam ya acaba atak evresinde de sabah yulaflı omlet yiyebilirmiyim bu saate kadar 2 lt su içtim onu zaten kiç ihmal etmem normaldede bakalım inş başarıcam sizin sayenizde olcak bu sizlere galiba çok sorular sorucam şimdiden bağaşlayın kızlar
kolay gesin bende korkuyordum ama çok kolaymış bugün 6.günümdü hiç acıkmadım ama zorla yemeye çalıştım ben bugün sebzeyede geçtim ama yulaf kepeğini bulamadım sanırım ist dasınız nerden bulduğunuzu yazarsanız sevinirim
kolay gesin bende korkuyordum ama çok kolaymış bugün 6.günümdü hiç acıkmadım ama zorla yemeye çalıştım ben bugün sebzeyede geçtim ama yulaf kepeğini bulamadım sanırım ist dasınız nerden bulduğunuzu yazarsanız sevinirim
valla canım ben ümraniyedeyim burada bir aktarda buldum eminim anlatılana çok benziyor dur bakalım gebzedeki gelince bide onlan karşılaştırırız o zaman belli olurkolay gesin bende korkuyordum ama çok kolaymış bugün 6.günümdü hiç acıkmadım ama zorla yemeye çalıştım ben bugün sebzeyede geçtim ama yulaf kepeğini bulamadım sanırım ist dasınız nerden bulduğunuzu yazarsanız sevinirim
istanbulda kadıköydeki aktarlarda gördüm ben ama dukan kepeği değildi onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?