Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

niye bozdun hee!! şimdi de ben sana vurarım görürsün aynen devamm br daha yapmaa :)

Sevgili Dukancılar herkese iyi akşamlarr

İki gündür demoralize olmuştum ve sizin sayenizde kızlar bırakmamıştım.

İki gün üst üste kilo almıştım, aslında ilk günkü alımı haketmiştim çünkü 3 kase pudingi birden yemiştim ama ikinci günde alınca cok moralim bozulmuştu.

61,2 kg a inmişken; 62 leri görmüştüm.

Ama sanırım vucudumun direncini kırdım. Bu sabah kalktıgımda 61,1 kg ı gördüm tartıda ve pes etmemem gerektigini anladım, moralim yerine geldi. Evet belki 4-5 gunku onceki kıloma geri dondum ama en azından artıs degıl dune gore azalma gordum.

Yarın seyır gunum anneme pazı yaptırdım saolsun kadıncagız okulda ogrencılerıyle evde benımle ugrasıyor

Sımdı de sımlanın krem vanılyasından yapacagım ama gecen gun sevgılı dukan 3 corba kasıgı koyup cok tatlı oldugunu soylemıstı sımdı ben onu 3 cay kasıgı ıle deneyecegım, deneyımımı sızınle paylasacagım.

Herkesı cok opuyorum. Sevgıler.

canım sakın pes etme.ben hayatım boyunca hic diyet yapmadım zaten yapanlarada şaşırır nasıl kibrit kutusu peynirle tüm gün kalıplar derdim.bu diyeti çok sevdim ama aç kalmıyorum istediklerimden yiyebilirum.12 günde kendimde harika değişimler görüyorum.kendime inanamıyorum nasıl bozmadım bu diyeti diye ama tartıda görülen rakamlar güzel

gördünmü ben sana söylemiştim hiç moralini bozma oluyor böyle şeyler

gördünmü ben sana söylemiştim hiç moralini bozma oluyor böyle şeyler

ssoleil cim; iyi ki dinledim ve bozmadım diyorum şu anda

Bozsam cok pısmanlık duyacaktım zaten.

Sımdı her sabah tartılmayacagım; cunku azalma gordugumuzde motıve edıcı olsa da artma gordugumuzde demotıve edıyor, 3-4 gunde bır tartılmak sanırım daha ıyı olacak.

Ben de yulaf kepeğinden kurabiye yapmıştım, istediğim gibi olmamıştı çünkü içine tatlandırıcı filan da koymamıştım :)

Saman yer gibi hissettim tatsız tuzsuz olduğu için ama bir kez daha denemek istiyorum, bu defa içine tatlandırıcı da eklicem

Yaptığın bu tatlı, fazlaca yumurta tadı hissedilmesini saymazsak, lezzet olarak güzel mi sence?

Belki yumurta sayısını azaltıp, şekerini biraz arttırıp ben de bir kez daha bunu deneyebilirim. Ama bu haliyle yiyemedim ben

Arkadaşlar siz hangi markaları kullanıyosunuz peynir süt yoğurtta yağsız olarak ?

bazı markaları yağsız light dediği halde besin değerine bakıyorm yağ ve karbonahidrat var az miktarda olsa ?

ben genelde sütaş kullnıyorum yoğurt süt peynir.yörsanın lor peyniri ve light ayranıda güzel ama bizim buralarda ayranı bulamıyorum pınarın normal ayranının değerlerine baktım yağ oranı 2.2 k.hidrat 3.5 gibi bişey bende aldım ama henüz kullanmadım sizce bi sakıncası olurmu ki ne dersiniz arkadaşlar?

Arkadaşlar siz hangi markaları kullanıyosunuz peynir süt yoğurtta yağsız olarak ?

bazı markaları yağsız light dediği halde besin değerine bakıyorm yağ ve karbonahidrat var az miktarda olsa ?

Ben sütte sek süt aldım cunku uzerınde %0 yag yazıyordu. Yogurtta da sek kullanıyorum.

Lor peynırı ıcın burdan bır arkadas yorsan lor peynırı tavsıye etmıstı ılk gunler yagsız tussuz buldum ama su an cok cok sevıyorum hatta dıyetı bıraktıktan sonra da buna devam ederım :)

Beyaz peynırde de bahcıvanın bembeyaz lıght peynırını aldım, beyaz peynır sevmeyen bırı olarak da fena gelmedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…