merhabalar,
Ben 123 den dukan la vermeye baslamistim. Bugun 98.5 kiloydum. yarin insallah 97.x i gorecegim Artik iki basamaktan bir daha uce cikmaya hic niyetim yok.... :)
Bir de kilo vermesi duran arkadaslar.Umudunuzu yitimeyin. Bende 103 civarinda takilip kalmistim haftalarca, 100 un altina bri turlu inememistim. Ama burada diger arkadaslarin da onerdigi gibi, atakla yeniden kilo vermeye basladim. Boylece toplamda iki atak yapmis oldum. Kilo vermeniz durudgunda bence bunu bir sureligine umursamamaya calisin , vucut basarili olduguna yeterince inandiktan sonra gene bir sok hareketiyle ataga gecin...
merhaba öncelikle tebrik ediyorum bravo
Canim vuvuu cum destegin icin cok tesekkur ederim :)
Boyum aslinda 173 ama ben hesaplatirken duz 170 yazdim
Haklisin pes etmeyecegim ama kizlar gercekten sayenizde pes etmiyorum su an :)
Benim de boyum 1.73 ve ben senin şuanki kilona insem bayram edicem..
Niye veremediğin anlaşıldı:)
ben 59 kiloyken tam manken gibiydim...sen de nerdeyse öylesin...takma sakın kafana,bizlerle de kıyaslama kendini...millet 3 kilo sen bi kilo ok :)
kızlar kafama birşey takıldı.dukan kitapta salatalık turşusuna izin veriyor.ben acı biber delisiyim.şu minik acı turşu biberlerden yiyorum sizce sakıncası var mıdır?salatalık turşusu yerine acı biber turşusu.ne dersiniz???yememeli miyim acaba??
Kizlar ya asiri demoralize oldum ben ve toplayamiyorum olumlu yonde(
Insallah bozmam ve aranizdan ayrilmam
uff ben de çok demoralizeyim ...guya 2 haftadir takildim kaldim ayni kiloya diye bu pazartesi atak yapmaya basladim . Bakım cuma sabahi oldu tik yok bir de düne göre üzerine 200 gr daha alip 63.6yi gördüm yuh ya ..ne biçim metabolizamaymış anlamadım..
sıkıntım dukan tipi beslenme değil, sanki normali oymuş gibi alıştım 1 ayda .. ama gramların aşağı inmesini görmemek bir yana bir de kilo alıyorum bu nedir böyle anlamadım??
Ticker da hala geçen haftalarda bir gün görmüş olduğum 62li haneli rakamı gösteriyor , elim gitmiyor ne acı..
selamlar yulaf kepeğini bulamadım gebzede çok uzak bana kadıköy civarlarında satılan yer yokmu yada bu civarlarda bugün 4.günümdü atakta ama olmadığı için kullanamadım yulaf unundan krep yapanları okumuştum bu un serbestmiydi kitabı okudum ama hatırlamıyorum arayıncada bulunmuyor birde pko luyum gecikme oluyor devamlı buda şişiriyor doğal olarak ee zamanında olmayınca ben ne kadar verdim kg ne kadar aldım nerden anlıycam
Gunaydinlar herkese,
Aynen ya bu sabah yine kilo almisim(((
yumurta ikiden fazla olmamalı diye yazmış bir arkadaş evet
ama ben dün akşam eşimin ailesindeydim ve orada uygun hiç birşey olmadığından
yumurta yedim mecburen :))
ben ve iş yerimde 4 arkadaş biz bu dieti yaptık evet zayıfladıkda ama hepimizin adet düzeni bozuldu, bağırsak sorunu yaşadık, 2-3 ay adet göremedim bu dietten sonra, doktora gittim beslenme bozukluğu dedi, ve bu dietin çok zararlı olduğunu söyledi...bence yapmayın.. kendinizi yıpratmayın..
ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu:26:acaba ben de o günleri görebilecek miyim acaba
Darisi basimiza....
Tweet ne kadar surede verdin? seyir donemini kac protein kac p+sebze yaptin? Hareket, yuruyus yaptin mi? Masa basi mi calisiyorsun, yoksa aktif mi? Cok sordum ama bir anda umit oldun bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?