• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar,

Ben 123 den dukan la vermeye baslamistim. Bugun 98.5 kiloydum. yarin insallah 97.x i gorecegim :65: Artik iki basamaktan bir daha uce cikmaya hic niyetim yok.... :)

Bir de kilo vermesi duran arkadaslar. :74: Umudunuzu yitimeyin. :20: Bende 103 civarinda takilip kalmistim haftalarca, 100 un altina bri turlu inememistim. :53: Ama burada diger arkadaslarin da onerdigi gibi, atakla yeniden kilo vermeye basladim. Boylece toplamda iki atak yapmis oldum. Kilo vermeniz durudgunda bence bunu bir sureligine umursamamaya calisin :27:, vucut basarili olduguna yeterince inandiktan sonra gene bir sok hareketiyle ataga gecin... :47:

merhabalar,

Ben 123 den dukan la vermeye baslamist:46::46::46::46::46::46::46::48::48:im. Bugun 98.5 kiloydum. yarin insallah 97.x i gorecegim :65: Artik iki basamaktan bir daha uce cikmaya hic niyetim yok.... :)

Bir de kilo vermesi duran arkadaslar. :74: Umudunuzu yitimeyin. :20: Bende 103 civarinda takilip kalmistim haftalarca, 100 un altina bri turlu inememistim. :53: Ama burada diger arkadaslarin da onerdigi gibi, atakla yeniden kilo vermeye basladim. Boylece toplamda iki atak yapmis oldum. Kilo vermeniz durudgunda bence bunu bir sureligine umursamamaya calisin :27:, vucut basarili olduguna yeterince inandiktan sonra gene bir sok hareketiyle ataga gecin... :47:

merhaba öncelikle tebrik ediyorum bravo

Canim vuvuu cum destegin icin cok tesekkur ederim :)

Boyum aslinda 173 ama ben hesaplatirken duz 170 yazdim :27:

Haklisin pes etmeyecegim ama kizlar gercekten sayenizde pes etmiyorum su an :)

Benim de boyum 1.73 ve ben senin şuanki kilona insem bayram edicem..
Niye veremediğin anlaşıldı:)
ben 59 kiloyken tam manken gibiydim...sen de nerdeyse öylesin...takma sakın kafana,bizlerle de kıyaslama kendini...millet 3 kilo sen bi kilo ok :)

Benim de boyum 1.73 ve ben senin şuanki kilona insem bayram edicem..
Niye veremediğin anlaşıldı:)
ben 59 kiloyken tam manken gibiydim...sen de nerdeyse öylesin...takma sakın kafana,bizlerle de kıyaslama kendini...millet 3 kilo sen bi kilo ok :)

Vuvucum cok saol destegin icin.

Iyi ki varsiniz valla :46: bugun sizin sayenizde birakmadim valla bu rejimi, insallah dususler en kisa zamanda devam eder de moralim yerine gelir.

kızlar kafama birşey takıldı.dukan kitapta salatalık turşusuna izin veriyor.ben acı biber delisiyim.şu minik acı turşu biberlerden yiyorum sizce sakıncası var mıdır?salatalık turşusu yerine acı biber turşusu.ne dersiniz???yememeli miyim acaba??

Ben de aynısını yapıyorum..Ben de hem severim onları hem de bağırsaklarım çalışsın diye yiyorum öğünlerde 3-5 tane acı biber..işe yarıyor da...Arada erik turşusu yediğim de oldu..eşimle dedik dukan nerden bilsin erik turşusunu,bilseydi onu da yazardı :1:

selamlar yulaf kepeğini bulamadım gebzede çok uzak bana kadıköy civarlarında satılan yer yokmu yada bu civarlarda bugün 4.günümdü atakta ama olmadığı için kullanamadım yulaf unundan krep yapanları okumuştum bu un serbestmiydi kitabı okudum ama hatırlamıyorum arayıncada bulunmuyor birde pko luyum gecikme oluyor devamlı buda şişiriyor doğal olarak ee zamanında olmayınca ben ne kadar verdim kg ne kadar aldım nerden anlıycam

Kizlar ya asiri demoralize oldum ben ve toplayamiyorum olumlu yonde :((

Insallah bozmam ve aranizdan ayrilmam :(

uff ben de çok demoralizeyim ...guya 2 haftadir takildim kaldim ayni kiloya diye bu pazartesi atak yapmaya basladim . Bakım cuma sabahi oldu tik yok bir de düne göre üzerine 200 gr daha alip 63.6yi gördüm yuh ya ..ne biçim metabolizamaymış anlamadım..

sıkıntım dukan tipi beslenme değil, sanki normali oymuş gibi alıştım 1 ayda .. ama gramların aşağı inmesini görmemek bir yana bir de kilo alıyorum bu nedir böyle anlamadım??

Ticker da hala geçen haftalarda bir gün görmüş olduğum 62li haneli rakamı gösteriyor , elim gitmiyor ne acı..

Son düzenleme:
uff ben de çok demoralizeyim ...guya 2 haftadir takildim kaldim ayni kiloya diye bu pazartesi atak yapmaya basladim . Bakım cuma sabahi oldu tik yok bir de düne göre üzerine 200 gr daha alip 63.6yi gördüm yuh ya ..ne biçim metabolizamaymış anlamadım..

sıkıntım dukan tipi beslenme değil, sanki normali oymuş gibi alıştım 1 ayda .. ama gramların aşağı inmesini görmemek bir yana bir de kilo alıyorum bu nedir böyle anlamadım??

Ticker da hala geçen haftalarda bir gün görmüş olduğum 62li haneli rakamı gösteriyor , elim gitmiyor ne acı..

Gunaydinlar herkese,

Aynen ya bu sabah yine kilo almisim :((((

yulaf unu yulaf ezmesi kullanan arkadaşlar var doğru ama yulaf kepeğine alternatif değil bunlar dukan kesinlikle yulaf kepeği diyor rossmanna telefon açarsan onlar sana nasıl alabileceğin konusunda yardımcı oluyor diğer sitelerde yada aktarlarda satılanlar orijinal kepek değil neredeyse her kepeği aldım o yüzden tavsiye etmiyorum en uygunu fiyat olarak ve orijinallik bakımından rossmann da olan

selamlar yulaf kepeğini bulamadım gebzede çok uzak bana kadıköy civarlarında satılan yer yokmu yada bu civarlarda bugün 4.günümdü atakta ama olmadığı için kullanamadım yulaf unundan krep yapanları okumuştum bu un serbestmiydi kitabı okudum ama hatırlamıyorum arayıncada bulunmuyor birde pko luyum gecikme oluyor devamlı buda şişiriyor doğal olarak ee zamanında olmayınca ben ne kadar verdim kg ne kadar aldım nerden anlıycam

bence sen biraz tartıdan uzak durmalısın sabah artış gördüğün zaman direk moralin bozluyor ve günün öyle geçiyor ben bunun diyetini etkilediğini düşünüyorum sabah kalktığımda tartı ne kadar artarsa artsın canım sıkılıyordu tabi ama hemen kendimi toparlayıp diyete devam ettim hep ne yediğini bize tam olarak yazarsan sana daha yardımcı olabiliriz belki farkında olmadan yanlış birşeyler yiyorsundur

Gunaydinlar herkese,

Aynen ya bu sabah yine kilo almisim :((((

yumurta ikiden fazla olmamalı diye yazmış bir arkadaş evet
ama ben dün akşam eşimin ailesindeydim ve orada uygun hiç birşey olmadığından
yumurta yedim mecburen :))

yumurtanın beyazı sınırsız sarısınıda kolestrol sorunu olanların dikkatli tüketmesi gerekiyor haftada 4_5 diye hatırlıyorum sarısını kolestrol sorunu olanlar için

yumurta ikiden fazla olmamalı diye yazmış bir arkadaş evet
ama ben dün akşam eşimin ailesindeydim ve orada uygun hiç birşey olmadığından
yumurta yedim mecburen :))

benim için hayat bu diyete başladığımdan sonra daha enerjik oldu sabahın 7 lerinde kalkıyorum ve oldukça dincim vucudumdada olumsuz herhangi bir gelişme yok 11 kilo vermiş biri olarak malesef sana katılmıyorum

beslenme bozukluğu diye adlandırılan bu diyet hem sporcular tarafından hemde benzeri önemli bir kurumda uygulatılan bir diyet üstelik yaşam boyu sürdürülmüyor belki başka nedenlerin etkisiyle sorunlar yaşamış olabileceğini düşünüyorum bu diyeti yazanda bir dr ayrıca burada dr kontrolünde uygulayan arkadaşlarda var beslenme bozukluğuna gelince türkiye şartlarında insanların beslenme düzenini düşünürsek biz oldukça iyi besleniyoruz bence vücudundan kestiğin şeyleri vitaminle takviye edebiliyorsun dukanın öneriside bu tavsiyem başka bir doktora daha gözükmen belki farklı bir sorunun var ve dr bundan diyerek atlamış olabilir :)

ben ve iş yerimde 4 arkadaş biz bu dieti yaptık evet zayıfladıkda ama hepimizin adet düzeni bozuldu, bağırsak sorunu yaşadık, 2-3 ay adet göremedim bu dietten sonra, doktora gittim beslenme bozukluğu dedi, ve bu dietin çok zararlı olduğunu söyledi...bence yapmayın.. kendinizi yıpratmayın..

arkadaşlar kabızlık için bildiğiniz kullandığınız bir ilaç varmı? eczaneden alayım.bugün atak 4. günümdeyim.çok kabızlık problemi yaşıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

8 atak gününden sonra bugün seyire geçiyorum. Atak bende pek işe yaramadı çünkü :) domates yicem salatalık yicem yuppi (: 77.7 kiloyum. dünden bu yana neredeyse 1 kilo oynamış :)

Darisi basimiza....

Tweet ne kadar surede verdin? seyir donemini kac protein kac p+sebze yaptin? Hareket, yuruyus yaptin mi? Masa basi mi calisiyorsun, yoksa aktif mi? Cok sordum ama bir anda umit oldun bana.

ben dukanla bu kılonun 11- 12 kılosunu verdım 86lardan akupunkturla ındım ama ara ara aldım ıstıkrarım olmadı ama dukana 8 martta basladım 3 kılo verdım bozdum mart sonu tekrar başladım ılk basta verıp aldıgım kılolarıda sayınca bır bucuk 2 ayda 13 kıloya yakın verdim.spor yapmadım cok atakta 20 dk yırıyordum ama seyırde yapmadım masa başı işim çok az hareket ımkanım vardı. ama bol proteın az sebze bol su zaten spor yapmıs gıbı yagdan verdırıyor doktor kontrolundeydım sadece yagdan kaybettım o yuzden kılomdan daha ınce duruyorum. ılk basta 58 hedeflemıstım sımdı 61 gıbı bırakacagım tıckerımıda bı ara degıstıreyım. 63.8 ıken su anda tatılde oldugumdan ara verdım sevdıgım seylerı yıyorum ptesı donup tekrar son kılolar ıcın sıkı baslayacagım.ınan 80lerde tanıssaydım dukanla cok daha kolay olurdu bı yıl alıp alıp vermezdım kılo.sakın bırakma cok ıyı bır dıyet.yagdan gıttıgı ıcın çok ıncelıyorsun.

Back