• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inşallah kazanırsın canı gönülden diliyorum

Canim ssoleil cim, o kadar guzel sekilde yazmissin ki pes etmek istemiyorum su anda :)

Ben bu aksam yine ete agirlik vereyim dedigin gibi ve goji berry i keseyim yarindan itibaren bakayim.

Vucudum bana karsi bir direncte ama umarim senin kazandigin savasin aynisini ben de vucuduma karsi kazanirim.

bugün güçlendirmemin 2. günü ama ben hala kendimi 2 . aşamada sanıyorum ekmek yemek için yada meyve yemek için elimi uzattığımda napıyorum diye düşünüyorum yedikten sonrada niye yedim diye :D dün akşam yediğim yarımdan daha az muz ve 1 susamlı çubuktan başka kaçamağım yok henüz pazartesi yada salı günü kilomu paylaşacağım şimdilik takipteyim :)

Kesinlikle sizlere katılıyorum..Bu rejimi yapmıyor olsaydım burger king,pizza hut,bol bol pasta börek gibi çok sağlıklı (!) şeylerle besleniyor olurdum herhalde :)
Ben de hiç bu kadar sağlıklı beslendiğimi bilmem..Bir kere insan herşeyi evde kendisi yapıyor...Tatlandırıcı dışında neredeyse sunii hiçbirşey yok..He4r güt süt,yoğurt,et yiyorsun..Nasıl sağlıksız olabilir ben de anlamadım..Bu diyetin sağlık açısından tek kötü yönü meyvesizlik=vitaminsizlik bence...Ama onu da goji berry yiyerek engelliyoruz( dünyadaki en çok vitamin-minerale sahip olduğu söyleniyor) Ayrıca isteyen vitamin takviyesi de alabilir tabii...
Ben de kendimi çok enerjik ve çok hafif hissediyorum...Hele bu diyetin adet dönemlerinde sorun yaratmasını hiç anlayamadım.Bence bu 4 arkadaşın durumu şöyle olabilir,bu diyetle beraber bir zayıflama ilacı kullanmışlardır ve onun da bu etkisi olmuştur..Çünkü zayıflama ilaçları tüm metabolizmayı bozabiliyor...Öyle olabilir mi acaba idildil???
Ama
bende size katılıyorum,troit sorunum yüzünden ne yapsam kilo veremiyordumve bi sürüde olumsuzluk yaşıyordum.dukan sayesinde yavaşda olsa kilolarım beni terk ediyor.kendimi çok zinde enerjik hissediyorum.tembelliklerim uyuklamalarım bitti.herkes kitabı alıp okumalı önce galiba yanlış birşeyler yapıyorlar.

selam! ben geldim. Bugün seyir evremin 1.günü idi. Neler yedim söyliyeyim. Yanlışlarım varsa uyarın lütfen.

sabah; 1tane jambonlu krep, lor, yarım domates yarım salatalık

öğlen- balık, cola zero

akşam; domatesli biberli mantar sote, baharatlı tavuk, yoğurt, cola zero

Bunların hepsi yağsız ve az tuzlu. Yanlış bir şey yapmamışım değil miii :)

selam! ben geldim. Bugün seyir evremin 1.günü idi. Neler yedim söyliyeyim. Yanlışlarım varsa uyarın lütfen.

sabah; 1tane jambonlu krep, lor, yarım domates yarım salatalık

öğlen- balık, cola zero

akşam; domatesli biberli mantar sote, baharatlı tavuk, yoğurt, cola zero

Bunların hepsi yağsız ve az tuzlu. Yanlış bir şey yapmamışım değil miii :)

Herşey yolunda :)):nazar:

Merhaba arkadaşlar,

sizce öngörülenden az yiyor veya sık yemiyor olmam kilo vermemi yavaşlatır mı??

benim de canım çok meyve istiyor son zamanlarda, goji bery yemeyi öneriyorsunuz sanırım, ancak ben hiç onun tadını beğenmedimm :((

:68:

bir de ticker factory i nasıl eklediniz profilinize, ben bi türlü yapamadım :(

teşekkürler :) bana sanki sebze biraz fazla kaçtı gibi geldi ama mantar soteden de çok az yedim. :12:

proteinli şeyler sebzelerden daha yoğun olursa sorun yok hatırladığım kadarıyla ama tuzu azaltmak selülitleri götürüyo gerçekten de bacaklarımdaki selülitler tamamen gitti nerdeyse :51:

Merhaba arkadaşlar,

benim de canım çok meyve istiyor son zamanlarda, goji bery yemeyi öneriyorsunuz sanırım, ancak ben hiç onun tadını beğenmedimm :((

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html nasıl koyulacağını da bulunca link koyarım birazdann :)

proteinli şeyler sebzelerden daha yoğun olursa sorun yok hatırladığım kadarıyla ama tuzu azaltmak selülitleri götürüyo gerçekten de bacaklarımdaki selülitler tamamen gitti nerdeyse :51:

ben zaten tuzu yok denecek kadar az koyuyordum. Bugün her zamankinden birazcık daha fazla koydum. ağız tadıyla bir yemek yiyeyim diye. Ama çok değildi yine de :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

evet,az yemek ve sık sık yememek az su içmek kilo vermeyi yavaşlatıyor.birde spor hiç olmassa yürüyüş şart.goji berry yede alışılıyor be arkadaş bi süre idare etmek gerek .emeksiz olmuyor.....

evet,az yemek ve sık sık yememek az su içmek kilo vermeyi yavaşlatıyor.birde spor hiç olmassa yürüyüş şart.goji berry yede alışılıyor be arkadaş bi süre idare etmek gerek .emeksiz olmuyor.....

Teşekkür ederim berkmine,

bazen canım hiç istemiyor yemek yemek ya da unutuyorum.
dediğin gibi spor gerçekten farkettiriyor, örneğin ben yürüdüğüm günler 500 gr kilo veriyorum ama eğer hep evde isem 100-200 gr :59:

aslınd abu diyetin sınırsız protein-sebze oluşunu seviyorum ama zaman zaman gercekten meyve özlüyorum :(

ben de bu diyeti yapıyorum bugün atak evresinin 4.günüydü 66 küsür ile başladım şimdi kaçım bilmiyorum 5.günün sonunda tartılacağım
ben fazla birşey yemiyorum evden dışarı çıkmadım bu 4 gün boyunca :((
biraz hareket katmam lazım diyetime

Back