• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

en kisa zamanda al mutlaka, ihmal etme. olmadi netten siparis verirsin
ultio90, süpersin! Allah bizlere de nasip etsin kilo vermeyi. hangi evredesin kacinci gunun?

seyir evresindeyim yaklasik atak haric 2. haftam atagi 5 gun yapmistim insallah hep beraber vericez o kilolari

Sadece dün akşam çok aşırı kaçırdım.
Daha önce yapmadım kaçamak. Ama motive değilim hiç.Bırakmam inş.

bırakmayalım bence basladık bikere benımde motıvasyonum pek iyi değil insan tartıda hartısayılır düşüşler görmek istio sabredicez artık vucut direniyor olabilir gecen yıl da ben baya bir kilo verdımama ilk haftalarda hızlı veremem gerekırken nerseyse 10 gun hiç veremedim baslar baslamaz hemde sonradan çözüldü sanırım gene böyle olucak bilemedim ki :(

yedim gitti... farklı bi tat istedi canım ya... yoğurt moğurt değil...

hindi jambon ya da tavuk salam yedeydin
veya yoğurtlu hardal soslu tavuk söğüş

ben de senin gibi hissediyorum bazen onun için yanımda tarçınlı muffin fln bulunduruyorum :34:

hindi jambon ya da tavuk salam yedeydin
veya yoğurtlu hardal soslu tavuk söğüş

ben de senin gibi hissediyorum bazen onun için yanımda tarçınlı muffin fln bulunduruyorum :34:

benim de yanımda herbişi vardı zaten seçemedim ne yiyiceğimi :9::9::9::9: acaba dedim dukan ekmekli hambuger mi yesem... yoksa dukan usulu pizzamı yesem diye :9:

kızlar bir şey sorcam

tatlı tariflerine bakıyorumda bazıları toz bazıları sıvı tatlandırıcı kullanmış
acaba bizim için en yasaksız olanı şu splenda mı
bu arada nereden bulabiliriz acaba netten ve eczanelerin dısında marketlerde var mısdır

veya toz tatlandırıcılar yasak mı dukanda

kızlar bir şey sorcam

bu arada nereden bulabiliriz acaba netten ve eczanelerin dısında marketlerde var mısdır

splenda toz migrosta görmüştüm...

bırakmayalım bence basladık bikere benımde motıvasyonum pek iyi değil insan tartıda hartısayılır düşüşler görmek istio sabredicez artık vucut direniyor olabilir gecen yıl da ben baya bir kilo verdımama ilk haftalarda hızlı veremem gerekırken nerseyse 10 gun hiç veremedim baslar baslamaz hemde sonradan çözüldü sanırım gene böyle olucak bilemedim ki :(

İnşallah canım.Benim kilom 66 hedefim 56 inşallah.

kızlar bir şey sorcam

Arkadaşlar tatlandırı ile ilgili bi haber okudum.
Çok zararlı olduğu söyleniyor.
Biraz tedirgin oldum ne dersiniz?
İnsilün direncini müthiş yükseltiyomuş.

ben de az ewel peynir tüketiminin sınırsız olmadığını öğrenerekten beynimden vurulmuşa döndüm :53:
zira sabah omletime diet karper koymuştum
biraz ewel de light beyaz peynir yemiştim
ben de nye kilo veremiyorum diye düşünüyorum günlerdir :44:
:43:

Back
X