• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ellerine sağlık canım, haftaya görürüz bizde artık --- leri.......

yaa bilmiyorum ben regl olamıyorum neden acaba?... bekar olduğum için öyle takvim de tutmam şu gün oldum bu gün olucam diye... dün kanamam oldu sandım ki regl oluyorum bugün hiçbişey yok... ilk defa böyle oldum neden olabilirki... :38::17:

bir de ben LAKTOZSUZ LİGHT süt alıyorum
acaba ondan mı tutumuyor bir türlü
walla yumurtalara acıyorum ya krep olmayınca hoooop çöpe :117:

canım ben de senin gibi krebi tutturamayanlaradandım

ve 2 gündür yapıyorum

inan mükemmeller.....:36: :56:

başlamadan önce tavanın altını yak sonra
1 yumurta akı ile 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeğini iyice çırp
sonra 4-5 yemek kaşığı kadar süt koy(ben ölçüsüz yapıyorum kek kıvamında)
sonra çırp ,1 damla yağı tavaya dök peçeteyle gezdir sonraaaaaa
krebi dök
bundan ince büyük 1 dilim ya da 1 çorba kasesi çapında 2 tane çıkıyo afiyet olsun

ben buna göre 2 gündür yapıyorum ve yiyiyorum :52:

tşekkür ederim cnm zira eşim ve ben tatlıya oldukça düşkünüz sen neler yapıyorsun tatlı olarak merak ettim mesela lıght puding yapıyor musun?

hatun taktı pudinge :9: ben bi kere yaptım iki kase çıktı bi tanesini yedim... ama annem geçenlerde tiramisu yapmıştıı öffffffff diyorum snaa öffff..... mad...nun tiramisusu halt etmiş yanında...

yarimm kurabiye tarifin için çok tesekkür ediyorum bir diyet kurabiyesi bu kadar güzel olabilir evdekiler bayıldı ben 3 tane yedm onlar 4 tane falan yedi yanii :):) emegine saglık canm.:):)

inanamıyorum güzel oldu muuuuu eve gidince hemen yapmalıyımmmmm YARİMCİM teşekkür ederizzz:29:

hatun taktı pudinge :9: ben bi kere yaptım iki kase çıktı bi tanesini yedim... ama annem geçenlerde tiramisu yapmıştıı öffffffff diyorum snaa öffff..... mad...nun tiramisusu halt etmiş yanında...

pudingi çok severim tiramisuyuda severim o da mı dukan tarfili öle ise rica edelim zira deneyimlerin oldukça güzel bakınız POKİ denmiş ve sonuş süper diyo sabırsızlandım valla akşama bir kase puding ve sein tarifini deneyip yemek istiyorum

yaa bilmiyorum ben regl olamıyorum neden acaba?... bekar olduğum için öyle takvim de tutmam şu gün oldum bu gün olucam diye... dün kanamam oldu sandım ki regl oluyorum bugün hiçbişey yok... ilk defa böyle oldum neden olabilirki... :38::17:
vücut kilo verdikçe malesef dengesi bozuluyor, benim normalde 28 günde saat gibi işleyen bir regl döngüm vardı
ama diyete başlayalı yani şu son 5 ayda tersi döndü resmen, nerdeyse 21 güne kadar düştü süre, bazen çok az bazen çok fazla...
doktora gidecektim o kadar yani, sonra aile hekimimiz
"kilo vermen bitsin, istediğin kiloya in o zamnada devam ederse git, vücudun uyum sağlamaya çalışıyor izin ver azcık ona " dedi
baktım haklı, nerdeyse kilomun %30 undan fazlasını vermeye çalışıyorum ve bişeylerin değişmesi normal bu durumda
ama yinede çok rahatsız olursan bir muayene ol bence, ben inşallah nisanda gidip muayene olcam yani 3. evreye geçince :9:

inanamıyorum güzel oldu muuuuu eve gidince hemen yapmalıyımmmmm YARİMCİM teşekkür ederizzz:29:

evet süper oldu kaldıki yulaf kepeğinden nefret ediyorumm bu sekilde bi kutu yulaf kepeğini bile yiyebilirim.. hemde cok pratik ya 15 20 dakikada hemen pişiyor. koy cantana acıktıgında dısardayken ye 2 tane ohh:):)

Son düzenleme:
vücut kilo verdikçe malesef dengesi bozuluyor, benim normalde 28 günde saat gibi işleyen bir regl döngüm vardı
ama diyete başlayalı yani şu son 5 ayda tersi döndü resmen, nerdeyse 21 güne kadar düştü süre, bazen çok az bazen çok fazla...
"kilo vermen bitsin, istediğin kiloya in o zamnada devam ederse git, vücudun uyum sağlamaya çalışıyor izin ver azcık ona " dedi
baktım haklı, nerdeyse kilomun %30 undan fazlasını vermeye çalışıyorum ve bişeylerin değişmesi normal bu durumda
ama yinede çok rahatsız olursan bir muayene ol bence, ben inşallah nisanda gidip muayene olcam yani 3. evreye geçince :9:

vay canısına... takip etmek lazım :9:

tşekkür ederim cnm zira eşim ve ben tatlıya oldukça düşkünüz sen neler yapıyorsun tatlı olarak merak ettim mesela lıght puding yapıyor musun?

canimcim beni öle sütlü tatlilar kesmez normalde yedimmi serbetli tatli yerim ben kabura basti lar filan yerdim yani :5:

ama simdi de puding le filan idare etmeye calisiyoruz ama aslinda
ben hic puding yapmadim hep muffin ve kek tarfielri deniyorum
dedigim gibi sütlü tatli sevmiyorum ben hatta bazilarini tarcinli splendali
yogurt kesiyor ama beni kesmiyor aksam esime dert yandim bu konuda da
diyor ki " senin tatli anlayisin farkli oldugu icin seni kesmiyor " diyor.
dogru valla o yüzden sana ancak muffin tarifi filan verebilirim
hatta bazen kek yapip kaynamis suya tatlandiric karistirp
cakma serbet yapip döküyorum sanki serbetli tatli yiymous gibi hissediyorum ama tabii ne kadar :50:

ama sen sütlü tatli seviyorsan yarim in dedigi sayfa tam sana göre süper tarfiler var hatta tirmisu yu bende yaptim süper olmustu.

ah be canim nerdeydin gecen hafta sen ben
burda kendimi yirttim benim gibi varmi diye. Gecen ay nerdeyse bütün ay regl oldum ben yaa ikiser gün arayla filan yani.
Tam da tiroid icin bi ilac vermisti kadin dokotorum o ilci aldigim gün basladi hah dedim bu ilac yüzünden.
Ama doktorum kesinlikle ilac regl e sebep olmaz dedi bende kadin bilmiyo diye uyuz olduydum kadina :9:

kızlar delirmek üzereyim karnım çok acıktı canım herşeyi istiyo... tatlı tuzlu hamurlu sulu aklınıza ne geliyosa... şu an dünyaları yiyebilrim...

kızlar delirmek üzereyim karnım çok acıktı canım herşeyi istiyo... tatlı tuzlu hamurlu sulu aklınıza ne geliyosa... şu an dünyaları yiyebilrim...

vallaha da yedim billlaha da yedim... van otlu peyniri yedim... hemde bi kibrit kutusu kadar...

valla benımde biraz moralım bozuk seyırın 1.gunundeyım ataktta ilk iki gün 2 kılo vrdım bdahada hıc vermedım sende baya az vermişsn uzuldum kacamak faln yaptın mı ıkı hfta byunca bnde 67yle bsldım heddefım 55 . 65 te takıldım maalesef

Sadece dün akşam çok aşırı kaçırdım.
Daha önce yapmadım kaçamak. Ama motive değilim hiç.Bırakmam inş.

ama yememelisin bu zamana kadr ne kadar ugrastıgını hatırla belki o zaman tokluk hissi verir :) yada yogurt falan yeme imkanın yokmu canm

Üzülmeyin benim yaklaşık 40 gün oldu,6 kilo verdim.
Ama atakta yağdan gitmiyor,2 kilo vermeniz de gayet iyi,demek ki vücudunuzdaki ödem o kadarmış.
Seyirin başında duraklama olması normal.1 hafta 10 gün içinde değişiklikler başlayacaktır.
Seyir atak gibi hızlı kilo verdirmiyor.Kiloların fazlalıklarını uzun zamanda aldığımız için vücut direniyor bir süre.

Çok sağol teşekkürler. Bozmuyorum diyeti işteeee.Yaşasınn

bence sizin vereceginiz kilolar fazla olmadigi icin cok veremiyorsunuz bir de hayatinizda cok diyet yaptiniz mi ?
bu da etkiliyor . vücut diyor ki nasilsa iki güne bu yemeye basla bosu bosuna vermiyim kilolari diyor bekliyor yanilip
da yerseniz vücutsisteminiz kazanir ama yemeyip sabrederseniz siz kazanirsiniz. Sekil örnek 1 A ben :52:
üc haftadir nerdeyse veremiyordum yaa artiya bile gecmistim düüsn yani. ama sabrettim ve de kazandim.

Tebrikler canım.Darısı başımıza...

Back
X