Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

atağın 4. yani son günündeyim sabah uyanınca tartıldım 2 kg vermişim akşam kitabın seyir bölümünü iyice tekrar okuyacağım yuppi seyir başlıyo...... burda arkadaşların başarılarını görünce acayip gaza geliyorum bu sefer başaracağım :)))

ben başlayalı 18 gün oldu ve tam olarak 2kg veremedim.canım sıkılsada takılmıyorum.sende gayet güzel vermişsin.ve de çok stres yaparak verdin bu kiloyu.bu kadar takarsan vücutta kendini sıkar ve kilo vermen zora girer.rahat ol.kaynının nişanına istediğin kadar olmasada zayıflamış olarak gideceğin kesin.

:KK16: saol bebeğimm bak hemen motive oluveriyorumm istediğim kiloya bi insem çoluk çocuk sevindircem valla:KK9:

bazı arkadaşlar daha fazla vermiş acaba benmi veremiyorum falan diye üzüldüm kendi kendime zaten motivasyon düşmeye hazır hemen sanki gitmeyecekmiş gibi geliyor:KK5:

tabiki her bünye farklı.bazı vucutlar daha çok ödem tutar bu da tartıya daha çok yansır.şu an hiç diyet yapmamış ya da çok za diyet yapmış kişiler daha şanslı.onların vucutlarıda bu yeni duruma daha kolay uyum sağlıyor.yaş var,boy var,kabızlık var,stres var.... ki sende stres çok var. benimde motivasyonum çok az bu günlerde ve ben artık kilo vermekte çok zorlanıyorum.ama bir hedefimiz varsa,kendimizi iyi hissetmek istiyorsak,psikolojimiz sağlıklı olsun istiyorsak sabredeceğiz.yapacak birşey yok.

tabiki her bünye farklı.bazı vucutlar daha çok ödem tutar bu da tartıya daha çok yansır.şu an hiç diyet yapmamış ya da çok za diyet yapmış kişiler daha şanslı.onların vucutlarıda bu yeni duruma daha kolay uyum sağlıyor.yaş var,boy var,kabızlık var,stres var.... ki sende stres çok var. benimde motivasyonum çok az bu günlerde ve ben artık kilo vermekte çok zorlanıyorum.ama bir hedefimiz varsa,kendimizi iyi hissetmek istiyorsak,psikolojimiz sağlıklı olsun istiyorsak sabredeceğiz.yapacak birşey yok.

haklısın vallahi yahu birde etrafında tığ gibi fitt vücutlar dolaşıyosa iyice stres oluyor insan ama sabırr elbet gidecekk :KK34:

ayy kızlar maşallah diyim:nazar:
keyfim pek bi yerinde :) normalde mutlu olunca hemen tatlı yemek vs yerdim ama mutlu olunca yemek yemek istemiyorum çünkü zayıf olunca dahada mutlu olcammmmmmm:)
iyiki varsınız hepiniz müthiş bi güç oldu benm için

kızlar siz olmasaydınız ben bu diyeti daha başladığım gün terkederdim iyiki varsınız dukan kızları :KK16: tamamen motivasyon kaynağım sizlersiniz teşekkürleeerrr :KK16:

sen kategori dışısın:KK1::KK1:şaka bir yana senin 5kilonun 3ü ödemdir.zaten sende hissetmişsindir bunu.

bence 5te 5 çünkü benim vücudum su tutuyor... bu yüzden ilaç bile kullandım dönem dönem... o yüzden normal yani 5 kilo gitmesi... şimdi haftada bir bir gidiyo... demekki böyle olucak...

bence 5te 5 çünkü benim vücudum su tutuyor... bu yüzden ilaç bile kullandım dönem dönem... o yüzden normal yani 5 kilo gitmesi... şimdi haftada bir bir gidiyo... demekki böyle olucak...

gitsinde haftada 1 gitsin-1.5 gitsin bizim 3-5 lerde zaten gözümüz yok:)
geç gitsin bir daha gelmesiiiiinnnnnnn:KK45:

X