- 25 Şubat 2011
- 5.524
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yulaf kepeğini bulamıyorum onun yerine ne yiyebiliriz?
Arkadaşlar dukan ile ilgili birşey sorabilirmiyim ? Ben hiç bir yerde yulaf kepeği bulamadım buğday kepeği olsa olabilir mi?
yulaf kepeğini bulamıyorum onun yerine ne yiyebiliriz?
Nerde oturuyosun internetten sipariş verebilirsin ya da migrosta varmış ordan alabilirsin
kipadada mevcut
ciddi misiniz? bizde bu akşam oraya gidecektik bursa da oturuyorum. çok teşekkürler :)
arkadaşlar nasıl gidiyo diet benim bugün 2. Ayım doldu ve 11 kilo verdim nasıl sizce ???
evra bende bursada oturuyorm sen neresindesin bilmiyorum ama ben de kipada buldum
harikasın banada yardımet ne olur
arkadaşlar nasıl gidiyo diet benim bugün 2. ayım doldu ve 11 kilo verdim nasıl sizce ???
bence süper vermissin canim masallah, tebrik ederim. böyle kilo veren arkadaslar olunca bizede moral oluyor
Tavsiye için teşekkür ederim. Gerçekten içilebilir benim için bu çay. Şu an annemle karşılıklı çay içiyoruz 27 yıllık hayatımda nadir yaptığım şey çay içmek
tşk ederim hepimiz amacımıza ulaşırız inş benim tek sorunum yürüyüş yapmıyorum sporsuz devam ediyorum inş bi sorun olmaz