- 10 Ocak 2012
- 1.631
- 2.877
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bir an önce başlamalısın. ben de yemek sınırlamaktan ve açlıktan çok korkan biri olarak diyetin 3. gününü bitirdim ve en ufak bir halsizlik bile hissetmedim. diyet zaten sana değerli tüm besinleri serbest kılıyor yalnızca işe yaramayan şeker, karbonhidrat vs. yasak. bir an önce başlamalısın. selamlar...
ayyy şu atak evrem bi bitseydiiii :) bi tartılsaydımmmm
Teşekkr ederim cvp için :) inşllah yrn başlıyorum artık :) sürekli erteliyorum çnkü ne kadar okusam etsemde sanırım nasıl başlayacağımdan emin değilim :) mesela süt ürünlerine baktım yagsız olanlar bile gayet yaglı oranlara bakınca bilemedim grçekten ne marka almam gerektiğini
slm siz hiç tartılmadınızmı ben dayanamıyorum hergün tartılıyorum aslında bende haftalık tartılsam iyi olur ama duramamki
Aslında hergün tartılıyordum ama artık haftada bir tartılıyorum. Tartımı anneme verdim o da sakladı :)
ben tartımı kimseye veremem daha yeni aldım bozarlar tartısız kalırım .senin kaçıncı günün
kilona göre atak günleri yapılıyor diye biliyorum kızım bana dedi 7 gün yap ben tamam dedimBen aslında 2 ocakta başladım ama geçen hafta üç gün bozup aşırıya kaçtığım için, tekrar atakla başladım bozmama kararı aldım. 10 gün atak yapacağım bugün 5. günüm.
Hiç çay içmeyen, bitki çaylarından nefret eden birisi olarak, yeşil çay içmek benim için işkence, zulüm tarifi yok.
Yeşil çay içmek nasıl zevkli hale getirilir önerisi olan var mıdır acaba? :)
kilona göre atak günleri yapılıyor diye biliyorum kızım bana dedi 7 gün yap ben tamam dedim
canım ben yeşil çaya taze nane yaprağı ve 1 dl portakal koyuyorum fincana acaip güzel oluyor
kabuk tarçında deneyebilirsin...
mutlaka dene =) yorumunu da sölersin bana olur mu =)
canım ben yeşil çaya taze nane yaprağı ve 1 dl portakal koyuyorum fincana acaip güzel oluyor
kabuk tarçında deneyebilirsin...
portakal yasak degilmiki
Canım sen aynen devam et diyetine, bak nasıl da birden gidivericek kilolar sen bile şaşıracaksın. Vücudunun direnç gösterdiği bi döneme girmişsin anlaşılan, öyle ya da böyle bu direnci kıracaksın. Moralini yüksek tut.