- 25 Şubat 2011
- 5.524
- 4
Acaba çok fazla diyet geçmişin olabilir mi? Belki vücudun direnç kazanmıştır ama dukanın dediğine göre en dirençli vücutta bile diyet etkisini gösteriyor. Atak kaç gün yapman gerekiyor, belki toplamda kilo kaybı görürsün, birden gidiverir.
Evet ben de merak ediyorum telli turnamı, inşallah bir ara girer de bi selam verir bize.
Canım benim biz burda birbirimize destek için varız. Sen bi iyileş bak nası bomba gibi devam ediyosun diyete. Bu seneki grip berbat valla. Nasıl oldun, daha iyi misin? Seninki de oğlandı dimi, oğluşun nasıl??
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Yağmur bebeği. Ne kadar güzel bak az kiloyla bitireceksin heralde hamileliğini, sonrasında kolay gidiyo kilolar zaten hiç kafana takma. Ben kızımda 25 kilo almıştım, doğumdan hemen sonra -13 tüm hiç bişey yapmadan hem de, daha sonra da rahatlıkla gitmişti kilolar. Hamilelik kiloları daha kolay gidiyor. Kendine de bebişine de iyi bak canım, öptüm
Amiiinnn darısı tüm dukancılar başına...
Kesinlikle kaçamaklarım olmadı benim, özellikle ilk üç ay çok sıkı yaptım, ağzıma bir lokma diyet dışı birşey sürmedim. Sadece son bir ay nasıl olsa verecek kilom azaldı diye az da olsa rahatlık sağladım kendime, mesela hafta sonları kahvaltımı dışarda yapıyorum ve herşeyden azıcık yiyiyorum. Arada kebap yiyiyorum ki üç aylık sıkı diyetim süresince asla dışardan ne kebap ne döner yedim. Yani hani ondan bi kaşık, şundan bi çatal alayım tarzı beslenmedim hiç. Yemeğe davet edildiğimizde bile açık açık ben diyetteyim dedim ve sadece et ve tavuk, balık (eğer sp günündeysem) salata-yoğurt yiyerek atlattım. Yanımda krebimi taşıdım devamlı. Toplantılarımızda çayın yanındaki kurabiyeleri değil de yanımda götürdüğüm dukan kurabiyelerinden yedim. İnan göründüğü kadar zor değil bu söylediklerim, sadece azim gerekiyor.Bu diyete başlamak için kafaya koymak çok önemli. Tamamiyle tüm şekliyle kafana yerleştir ve öyle başla. Bir dukancının tavsiyesi bu
slm siz 3 aydamı bu kiloları verdiniz