- 4 Nisan 2009
- 951
- 1.181
arkadaşım gojiberry nedir diye sorsam ?
kurt üzümü de deniyor ya. dukan'da tek serbest meyve. aktarlarda malatya pazarında fln satılıyor. lezzetli de bişi. tavsiye ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım gojiberry nedir diye sorsam ?
Cevapladım
Neden diğer arkadaşlar yok bu arada dikkatimi çekti. Diyeti terki diyar mı eylediler nedir
arkadaşlar selam.. ben tecrübeli dukancılara bir soru sormak istiyorum.. karatayla 3 ayda 13 kilo verdim.. geçen hafta dukana geçmeyi düşündüm ve 5 gün atakta 2 kilo daha verdim.. ancak dukan çok zor geldi ve bıraktım. ama bu 5 günde iki kilo çok iyi geldi
ben diyorumki ayda 1 kere 5 gün atak yapsam sonra tekrar arada karatay yapsam sağlığım açısından zararlı olurmu??
Arkadaslar gojiberry kizilcik degil mi? google amcaya sordum resimlere baktim cok kizilciga benziyor :)
Günaydın geçti artık iyi günler kızlar demem lazım
Çok ama çok mutluyum nedense. Sanki 50 kilo vermiş gibi hissediyorum kendimi. Çok mutluyum yaa tarif edemiyorum. Hani kilo verme şeyi değil de inceldim, hafifledim, rahatladım, yeme düzeni oturttum, ekmek yok şeker yok çikolata yok hiçbirisi umrumda değil. Ben de zayıf olacağım be istediğim kıyafeti giyeceğim. Hemen olmasına gerek yok. Acelem yok. Zaman akıp gidiyor. Ama yaza bu koca göbekle girmemeye karaarlıyım
tebrik ederim arkadaşım;bende 3 gündür gram eksilmeme rağmen kendimi çok iyi hissediyorum;insan gerçekten inceliyor,giydiği kıyafetler daha farklı durmaya başlıyor;yemek yeme alışkanlığı kazanıyor ki bu diyetin en güzel yanı benim için bu oldu ki ben abur cubur delisi bir insandım yemekten çok onlara borçluyum fazla kilolarımı ama ne ilginç ki canım hiç çekmiyor artık.burdaki yorumlarla dukana başladım ben ve herkese çok teşekkür ederiyorum,foruma girmek benim için terapi gibi oluyor gerçekten;merak ediyorum kim ne durumda;yazılanlar beni çok motive diyor;hepimize bol ----ler:))
Sevgili arkadaşlarım 17 günlük duraklamamı yumruk ve leslie ile 3 mil yürüyüş sayesinde kırdım bugün giden eksi 1 kilo
haydi kızlar motivasyonumuzu yükseltelim...bu karlı kış gününde yazın incecik olacağımızı hayal edelim...yaza ne kaldı.bugün de kaçamaklara hayır diyebildiğimiiz günlerden olsun....
bilgeee.... ekledim... miray_hur...
ben buraya fazla girememeye başladım yaa bu hafta kendimi diyete hazırlıyorum aslında cuma kısmetse dikişlerim alınıyor... ve hızlı bir başlangıç yapmak istiyorum... yulaf kepeğim.... toz ve tablet splendam... hepsi hazır... hafta sonu da et-tavuk-light yoğurt-light süt-katkısız lor aldıkmı başlangıç için bir eksiğimiz kalmıyor.... su içmeyi de öğreniyorum yavaş yavaş... süper olucak süper..... :13:
Günaydın geçti artık iyi günler kızlar demem lazım
Çok ama çok mutluyum nedense. Sanki 50 kilo vermiş gibi hissediyorum kendimi. Çok mutluyum yaa tarif edemiyorum. Hani kilo verme şeyi değil de inceldim, hafifledim, rahatladım, yeme düzeni oturttum, ekmek yok şeker yok çikolata yok hiçbirisi umrumda değil. Ben de zayıf olacağım be istediğim kıyafeti giyeceğim. Hemen olmasına gerek yok. Acelem yok. Zaman akıp gidiyor. Ama yaza bu koca göbekle girmemeye karaarlıyım
bilgecimmmm, sana mesaj atamıyorum , çünkü henüz 26 iletim varmış zaten emo da kullanamıyorum
ama ekledim canım, bilgin olsun...
Bikaç arkadaş daha kilomu sorunca bende de bir merak oluştu suni de olsa Tartıldım korka korka. Ama nasıl korkuyorum anlatamam. Heyecan bastı resmen. Film gibi. Tartıya çıktım ve baktım. Kilom 109 olmuş arkadaşlar Çok az kaldı 100 olmama 9 kilocuk. Acaba şubata kadar 100 olur muyum ki. Biliyorsunuz hedefim şubatta 100 olmaktı. Öylesine hevesli ve hareketliyim ki anlatamam kızlar. Evi temizliyorum her gün. Çöpü atmak için yan sokağa gidiyor, markette market arabasıyla 4 dönüyor, her yere yürüme gidiyor, merdiveni 3-4 kez inip çıkıyorum. 87 basamak var. Her gün mutlaka 3 kez inip çıkıyorum
Yalnız geçen gün 7 km yürümüştüm. O çok iyi geldi bana. Havalar güzel olunca haftada 1 gün 2-3 saat yürümeyi planlıyorum. Şu an havalar kötü diye markete falan gidip geliyorum o da max. 45 dk. Bir de stepper o kadar. Bacaklarım incelmiş. Yarıya kadar çektiğim fermuarı dün kapadım. Ufak bi detay ama tüm bedenen inceldiğimin göstergesi sonuçta
Hadi kızlar. Deli gibi motive oldum ben. Yürüyemiyorum edemiyorum gidemiyorum demek yok. Bakın sadece 87 basamak merdiven çıkmak bile bacakları inceltiyor
ah tatlım evli ve çocuklu olup bir de çalışınca birşeyler eksik kalıyor maalesef.ama şubat tatili dönüşü yürüyüşlere başlayacağım....
Bikaç arkadaş daha kilomu sorunca bende de bir merak oluştu suni de olsa Tartıldım korka korka. Ama nasıl korkuyorum anlatamam. Heyecan bastı resmen. Film gibi. Tartıya çıktım ve baktım. Kilom 109 olmuş arkadaşlar Çok az kaldı 100 olmama 9 kilocuk. Acaba şubata kadar 100 olur muyum ki. Biliyorsunuz hedefim şubatta 100 olmaktı. Öylesine hevesli ve hareketliyim ki anlatamam kızlar. Evi temizliyorum her gün. Çöpü atmak için yan sokağa gidiyor, markette market arabasıyla 4 dönüyor, her yere yürüme gidiyor, merdiveni 3-4 kez inip çıkıyorum. 87 basamak var. Her gün mutlaka 3 kez inip çıkıyorum
Yalnız geçen gün 7 km yürümüştüm. O çok iyi geldi bana. Havalar güzel olunca haftada 1 gün 2-3 saat yürümeyi planlıyorum. Şu an havalar kötü diye markete falan gidip geliyorum o da max. 45 dk. Bir de stepper o kadar. Bacaklarım incelmiş. Yarıya kadar çektiğim fermuarı dün kapadım. Ufak bi detay ama tüm bedenen inceldiğimin göstergesi sonuçta
Hadi kızlar. Deli gibi motive oldum ben. Yürüyemiyorum edemiyorum gidemiyorum demek yok. Bakın sadece 87 basamak merdiven çıkmak bile bacakları inceltiyor
bilgecim süpersinnn, ne güzel..ben sadece 3 kilo verdim senin azmine hayran kaldım..bu akşam iş dönüşü , koşubandıyla samimiyet kuracağım, gaza geldimm :))
inşallah şubatta hedefine ulaşırsın, bende bi 15 kilo versem şubat sonuna kadar süper olur...
arkadaşlar 3 kilo vermeme rağmen belli olduğunu söylüyo, bende kendimi çok hafif hissediyorum..
Zor tabi. Anlıyorum. Koşuşturmaca falan. İş güç derken. İşin gerçekten zor. Allah kolaylık versin Ömürcüm Burda zamanımız bol. İnşallah hedefimiz yaza zayıf girmek. Bunu da başaracağız öyle ya da böyle