- 11 Mart 2008
- 125
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım..
Bişi dicem ben seyirdeyim demi şimdi, offf hiç bitmeyecek sanmıştım yaa bu atağı
Meyveli yoğurt günde iki taneyle sınırlı, ama ataktaysan hiç yememen daha iyi bana kalırsa...
Ben geldiiimmmmmmmmmmmmm
Kızlar sabah uyanır uyanmaz tartıldım ama burda elektrik yoktu ondan bari yürüyüşe çıkıyım dedim, yürüdüm geldim ve hemen kilo çizelgemi güncelledim
121 ile başladım şu an 113 kiloyum kızlar, bakalım ocak sonu kaç olacağım, inşallah aynen devam eder yaa çok mutluyum
haklısın ama tavuk haşlama yemekten sıkıntı gelmişti değişiklik olsun diye koydum. ama bir daha yok kesinlikle. taaaaa ki güçlendirme evresine kadar. bugün 3. atak günün. iki gün kaldı sebzelere kavuşmaya. domatesi ve diğerlerini bu kadar özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi:::)))
Ben Takita marka toz tatlandırıcı kullanıyorum, marketlerde rahatlıkla bulabilirsin (üzerinde pasta resmi olan). Fiyatı da diğerlerine göre daha uygun. Migros tan alıyorum ben ama diğerlerinde de bulabilirsin sanırım bi kaç yerde daha görmüştüm.
bayanlar, bu tatlandırıcıların(toz olabilir tablet olabilir) sınırı ne???
günlük belli bi miktar sınır varmı?seyir evresinde serbest mi??? ben kitapta buna dair bi bilgi bulamadım
kızlaaar sabah kahvaltıya gittim arkadasıma kızartmalar yumurtalı sucuklar neler neler gidtmeden yaptım krepimi ohhh yedim afiyetle astım ben vlla ben önceden tutamazdım kendimi
birde bisey soracam kefir içilebilirmi sizce
Bulantı sorunu yaşayan var mı ? ((
canim atak günlerinde oldu ama sonra vucut alisinca gecti. gececektir insallah merak etme.biraz sabir
bugün arkadaslardan biri sormus,kekte tatlandirici fazla geldi diye. ben hic toz halinde kullanmadim canim. caya veya kahveye tablet kullaniyorum nadiren. kekte sivi tüketiyorum. yurt disinda olan arkadaslar cogu marketlerde rahatca bulabilirler. ben LIDL dan aldim.