- 11 Temmuz 2011
- 326
- 2
- 50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep merak etmişimdir arkadaşlar, kilo verme süresince kıyafet işini nasıl hallediyorsunuz. Malum inceldikçe yeni kıyafet mi alıyorsunuz eskileri mi giyiyorsunuz bol bol :26:
Tavsiye için sağol canım yaa iyi aklıma getirdin kahve içeyim en iyisi zaten uzun zamandır içmiyordum
Evet bu sıkılaşma aklıma hiç gelmemişti. Doğru. Sıkılaşınca doğal olarak inceliyoruz dimi :78: teşekkür ederim aydınlattığın için
kızlarrrrrrr..... henüz diyete başlamadım ama süper hazırlıklar yapıyorum bilginiz ola :=))) yağsız sütümü kaynattım boğazlarımı yumuşatıyorum... üşütmüüşüm de biraz üzerinize afiyett :=))
besi bir yerde cayla yesil cayi karistirdim en azindan yesil cay tadini daha az aliyorum ama yinede igrenc
canııım çok sağol..valla hiç zor olmadı desem inan..arada tatlı krizleri zorladı,küçük kaçamaklar yaptım.24 ekimde başlamıştım..kaldı 400gr..darısı başınıza
canım bende diyodum bu kız nerelerde hamileyim dedi bidaha uğramadı diye hatırlarsan ikimizde aynı zamanda vermiştik hamilelik haberlerimizi ama sanırım sen yanılmışsın çok üzüldüm inan fakat sakın üzülme herşeyde bi hayır vardır inşallah kilolarını verip öyle hamile kalırsın daha iyi olur ben 8 kilo verdikten sonra kaldım sonra hamilelikte miğde bulantısından 1,5 kilo daha verdim ve 3,5 aylık hamileyim ve inanırmısın sadece yarım kilo aldım daha bu diyetle yemem azalmıştı ve 3 ay hiçkilo almadım aksine verdim yani iyiki yapmışım bu diyeti sende ver kilolarını ve bebişlerimize arkadaş gtir bizim öpüyorum çok cnm
teşekkür ederim:)valla altı gün atak yapayım diyorum beni zorlamıyor benim için kahve ve sigara önemli ikisinide içiyorum zaten:)bu arada bugün 4. atak günüm sabah tartıldım 3.1 kilo gitti toplamda.ayh çok mutluyum ya
kilo bildiriimimi yapıyım, hoş hiç göremiyorum artık seni, unuttun mu yoksa bizi??????
eksikliğin hissediliyor arkadaşımmm
arada olsun gir, bebişinden ve kendinden bahset lütfen canım
kiloma gelince, yılbaşı kaçamağı ve peşine 4 günlük atak sonrası eski düzenime döndüm
veeee
74.3 kiloyummm
Harika gidiyorsun canım...
Ben hiç iyi değilim bu ara. Çok kötüyüm midem felaket şu an bile bunları yazarken zorlanan benim ne şartlar altında çalıştığımı var siz düşünün. Şu bulantılar fenalıklar bir geçse yaaa
canım merak etme, geçecek o bulantılarda, çoğu gitti azı kaldı, yavruşun sana haber veriyor,Harika gidiyorsun canım...
Ben hiç iyi değilim bu ara. Çok kötüyüm midem felaket şu an bile bunları yazarken zorlanan benim ne şartlar altında çalıştığımı var siz düşünün. Şu bulantılar fenalıklar bir geçse yaaa
peki sıfır yağlı sütü nerden buluyorsun ...
ya ben bu çizelgeyi nereden değiştrcem bilemedm bana yardım edermisiniz bir link falan..
bende sütü sek alıyorum, hatta şok marketlerde fiyatıda çok uygun, 1.85 tl,
sonuçta çok tüketiyorum, koliyle alıyorum duruyor kilerde...
canım merak etme, geçecek o bulantılarda, çoğu gitti azı kaldı, yavruşun sana haber veriyor,
bak anne ilk 3 ay çok önemli sakın beni riske atacak bişey yapıyım yada yiyim içiyim deme diye kendiiini unutturmamaya çalışıyor sadece
ilk 3 ay dolmadan mutlaka 1 tane olsun çilek ye arkadaşımmmmm
liste içinde ayrıca teşekkürler, şu halinle halen bizi düşünüp listemizi düzenliyorsun, çok sağolasınnnnn
Liste için teşekkürler telli turna.
Zaten bulantılarla uğraşırken buna da zaman ayırmışsın.
Allah güç versin canım . .sağlıklı bir hamelilik süreci geçirmeni sana ve diğer bebek bekleyen arkadaşlarım için diliyorum