telli turnaaam...
benim bugünkü kilom 58.600..
gerçi yılbaşı kaçamaklarından sonra +1 kilo almıştım ama 5+5 yaptıgım için,5 günlük proteinden sonra gitti biraz
tebrikler canim, 10 kilo vermissin süperrrrrsin masallahhh darisi bizim basimiza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
telli turnaaam...
benim bugünkü kilom 58.600..
gerçi yılbaşı kaçamaklarından sonra +1 kilo almıştım ama 5+5 yaptıgım için,5 günlük proteinden sonra gitti biraz
ben 5 kg kadar verdim ve pantolonlarima ve eteklerime pens yaptim yani on tarafinin 2 yanlardan iceri dogru daralttim gecen sabah uzun suredir giymedigim bir pantolonum vardi cok severim kendisini arada kaybolmus bi ara aaaa bi giydim, bosbol bende illa onu giyicem ya arkadan catal igneyle daraltiverdim hala ooole duruyo isteHep merak etmişimdir arkadaşlar, kilo verme süresince kıyafet işini nasıl hallediyorsunuz. Malum inceldikçe yeni kıyafet mi alıyorsunuz eskileri mi giyiyorsunuz bol bol :26:
ben 5 kg kadar verdim ve pantolonlarima ve eteklerime pens yaptim yani on tarafinin 2 yanlardan iceri dogru daralttim gecen sabah uzun suredir giymedigim bir pantolonum vardi cok severim kendisini arada kaybolmus bi ara aaaa bi giydim, bosbol bende illa onu giyicem ya arkadan catal igneyle daraltiverdim hala ooole duruyo iste
Sakın sakın bir daha yapma. Benim de adet dönemim aşırı tatlı isteğiyle boğuşmakla geçiyor. Light puding yapıyorum, tavsiye ederim.
bilgecim et, tavuk, balik ve süt ürünlerinden yiyebilirsin. yok simdi kim hazirlicak dersen sütlü kahve ic canim, acligini yatistiriyor.Acıktım :44::104:
Kızlar; insan inceldiği halde kilo vermemiş olabilir mi? Yani bedenen inceliyorsun ama kilon aynı..Böyle olan oldu mu hiç?
bilgecim et, tavuk, balik ve süt ürünlerinden yiyebilirsin. yok simdi kim hazirlicak dersen sütlü kahve ic canim, acligini yatistiriyor.
yürüyüs veya spor yapiyorsan incelme daha cok oluyor. tartida kilo vermis görünmesenden vucut SIKIlasiyor daha ince görünebilirsin canim
tebrikler canim, 10 kilo vermissin süperrrrrsin masallahhh darisi bizim basimiza
farketmez mi canim yaaa, 1 kilo bile farkediyor. insan kendini hafif hissediyor. , hamile kalan arkadaslarimizz sag salim saglicakla bebeklerini kucaklarina alirlar insallah!
desencim sen pilates yapiyordun yanlis hatirlamiyorsam. hala devam ediyormusun canim? bende hersey hazir bi tek ben hazir degilim.totisimi kaldirip yapsam eminim cok faydasi olacaktir. biraz önce esimlede konustukta ben kendimi hic hayal bile edemiyorum. birak 20 kiloyu 10 kilo vermis halimi bile düsünemiyorum. rüya gibi. allahiim rüyalarimizi gercekletirsin insallah!!!
canim benim simartmiyoruz, bu senin en dogal hakkin, dogrulari söylüyoruz!!!