Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buarada arkadaslar arada atak da uyguladım yürüyüşümü 50 dk ya kadar çıkarabildim(çünkü dizlerimde sorun var) ve sonuc yok
cvp icin tesekkurler Kendi sitesindenmi atıyorum mesajı yada başka bir adres falan varmi birde zaten tuzu az yiyorum suda 2 lttuzu azaltın, bol su için. Pierre Dukan'a mail atın, hemen cevap geliyor.
ahhhhh o yeşil cayı bı icebilsem kökunu kurutucam da kusmamalı ramak kalıyor bazen başka nasıl icilirki yeşil çay formcayi cayı hele benim icin imkansızın ta kendisisonuca mutlaka ulaşacaksın bozma moralini. yeşil çay miktarını artırın demiş bir de. Yeşil çayı fazla tüketsen
Günaydın arkadaslar nasıl gidiyo diyet benim motivasyon diye birsey kalmadı nedenmi. Bugün dukan a başlayalım bir ay yirmi gun oldu ve ben 69.200 ile başladım bu gun itibariyle 64.200 üm. Yaklaşık 20 gundur 64 65 arası gidip geliyorum. Ben diyorum ki benim vücut dukan daki beslenme sekline çok alıştı. Bugün yada 2 günlük normal beslenme yapsam da sonra atakla tekrar mı başlasam? Ne dersiniz????? evde 5 karış suratla dolaşıyorum çok moralim bozuk moral olmayınca yeme istegi de artıyor .sporumu hergüne olmasada gun Asıri yapıyorum en az 2.5 km yürüyorum su kepek düzenli ama hiçbir ot çayını icemiyorum. Kendimi zorlayincada ögurmeye başlıyorum gabiz degilim kaçamak yok denecek kadar az. Oooooffffffff insan 1 ay boyunca hiçmi kilo veremez arkadaslar.nooolur cevap yazın bana!!....... arada 1 hafta kadar karatay yapıp dukana geri donmeyi bile düşündüm. Naaaaapiyim ben sizce?????
ahhhhh o yeşil cayı bı icebilsem kökunu kurutucam da kusmamalı ramak kalıyor bazen başka nasıl icilirki yeşil çay formcayi cayı hele benim icin imkansızın ta kendisi
cvp icin tesekkurler Kendi sitesindenmi atıyorum mesajı yada başka bir adres falan varmi birde zaten tuzu az yiyorum suda 2 lt
benim malesef yabancı dilim yok, yoksa dukanla mesajlaşmak hatta diyetim bitince verdiğim kiloyu bildirip teşekkür etmek isterdimben kendi hotmail adresimden support @ dukandiet . com adresine mail gönderdim.
amin canım, aminnnnnn, inşallah sağlıkla normal kilomuza iner ve korumayıda yaparızDoğru söze ne denir Nes . İyi açıklamışsın.
kontrollerimizi yaptırıyoruz. ilk birinci ayınkontorllerini yaptırdım
şimdi 2. ay olunca yine yaptıracağım. vitamin takviyelerini de alıyoruz.
Ve asıl olan nasılsa verdim diye tekrar yemeye başlamamkta ve kontrollü olabilmekte.
Allah hepimize dört aşamasını da tamamlamaızı ve verdiğimiz kiloollarıgeri almamaı nasip etsin
Karbonhidrat alınmadığı için "Tatlı krizi" yaşamıyor musunuz, yaşayınca ne yapıyorsunuz? Süt ürünlerinde biraz karbonhidrat mevcut, onları bol bol yiyince tatlı krizini önlüyor mu acaba?
benim malesef yabancı dilim yok, yoksa dukanla mesajlaşmak hatta diyetim bitince verdiğim kiloyu bildirip teşekkür etmek isterdim
emzirdiğini bilmiyordum, kitapta zaten emzirirken hiçbir diyet yapılmazzzzzzz diye yazmış, 3-5 kilo için yavrunun sütünü azaltmaya değmez çünkü, bebeğin kaç aylık bu arada? emzirmen bitince bekleriz, ben daha uzuuuuuuuuuun zaman burdayım, 35 kilo ver ve 350 gün güçlendirme yap çok işim var çoooooooooooook (aslında hedefim 62 ama ben 58 olma niyatindeyimde)
benim malesef yabancı dilim yok, yoksa dukanla mesajlaşmak hatta diyetim bitince verdiğim kiloyu bildirip teşekkür etmek isterdim
emzirdiğini bilmiyordum, kitapta zaten emzirirken hiçbir diyet yapılmazzzzzzz diye yazmış, 3-5 kilo için yavrunun sütünü azaltmaya değmez çünkü, bebeğin kaç aylık bu arada? emzirmen bitince bekleriz, ben daha uzuuuuuuuuuun zaman burdayım, 35 kilo ver ve 350 gün güçlendirme yap çok işim var çoooooooooooook (aslında hedefim 62 ama ben 58 olma niyatindeyimde)
amin canım, aminnnnnn, inşallah sağlıkla normal kilomuza iner ve korumayıda yaparız
sen doktora gittin mi safra kesen için?
Merhaba arkadaşlar yulaf kepeğini ben gittigidiyordan aldım Yulaf kepeği %100 yulaf dukan diyeti için ideal GittiGidiyor.com'da 49415396 yanlız merak ettiğim bunu çorbalara vs atabilir miyiz acaba?
Merhaba Bayanlar
bende diyete yeni başlayanlardanım, hamileliğimde 30 kilo aldım ve şimdi bunu vermeye çalışıyorum. Oğlum 1 yaşına bastı ve ben hali doğum sonrasındaki halimleyim, artık insanlara doğum kilosu demeye utanıyorum, çünkü etrafımdaki doğum yapan herkes ilk 6 ayda kilolarını verdi.
12 aralıkta Dukan'a başladım. Atakta 4 kilo verdim ve şimdiye kadar 2 kilo daha gitti . Bu sabah 86 yı gördüm :)
Buradaki başarıları okudukça daha da azimleniyorum ve bende umarım sizler gibi 25-26 kg kayıpları görebilirim.
sizlere diyetle ilgili bir sorum olacak; arasıra yapılan kaçakların ardından hep protein yapıyormusunuz? Ben bu aralar inanılmaz aburcubur ozlüyorum ve dün akşam 1 kase sütlacı götürdüm:26:
kilo vermenin duraklamasına sebep olurmu bu tarz kaçamaklar....
iki haftadır seyir evresindeyşm hiç kilo vermedim arada kacamaklarım oldu ama tamamen durdururmuki kilo vermemi siz seyirde hemen kilo verdinizmine hızla kilo veriliyo bu arada benim küçük bebegim var emziriyorum ve sütüm azaldı iyice acaba nasıl takviye etsem
20/12/2011 den beri 67,4 ve 68 arası gidip geliyorum seyir dönemindeyim 1,5 haftadır nerdeyse seyirde hiç kilo vermedim bir + oluyor bir - oluyor ayın 20 den buyana 67,4 altına hiç inemedim arada bir iki küçük kaçamak oldu ama
ertesi gün saf protein günü yaptım hep bu kaçamklarda öyle abartılcak kadar büyük değil 3 tane fındık 1 elma o kadar sizce bu normal mi seyir döneminin başındayım daha 18/02/2012 de dukana göre seyir bitecek ama şuan ki duruma göre zor biraz çünkü kilo veremiyorum takıldı kaldı biraz bekleyip yumruk mu yapsam acaba gerek varmı sizce lütfen bu konuda deneyimi olanlar bana yardımcu olurmu çok sıkıldım 8 gündür kilom hep aynı 67,4- 68 arası gelip gidiyor
acil yardım lütfennnn
Merhaba Arkadaslar
Bende bu diyete baslayacagim, dün kitabini aldim ama daha okuma firsatim olmadi.
3 Sorum olcakta:
Kahve icebiliyormuyum yagsiz sütle ve gece yatana kadar yiyebiliyormuyum yoksa son yenmesi gereken bir saat var mi?
Ayrica kartta 0.1 yag aromali yogurtlar demis. Bu meyvelai yogurtlarda olabiliyor mu?
tesekkürler :)