Yukarda arkadaslara akil verdim ama kendime verecek aklım yok. Su aralar depresyondayim resmen bazı olaylar yüzünden. artı evde 2 erkek cocuk, çalışıyorum da. Kafam bozuk yani su aralar. Cocuklar yemedikce yemek sectikce iyice deliriyorum. Sofrada her yemek çeşidine batırılmış ve yenmemiş artık birer yudum ekmek. Artı moral bozukluğu bunlar benim yeme istegimi iyice tetikliyor resmen doymuyorum yada öyle hissediyorum. Dün yediklerimi daha dogrusu kacamaklarimi sayıp akıl istiyorum sizden benim diyet gittimi yoksa ne yapmalıyım
Bir yudum kadar artık çikolata
Üstünden 1 yudum alınmış ve bırakılmış light olmayan meyveli yoğurt
1 adet keçi boynuzu
5 6 tane fındık
1 çatal tatlı
1 yudum pogaca
İnanın bunların hiç birini canım çektiğinden ac olduğumdan degil canımın sıkıntısından yedim
Bügünde tereyagli Menemen 3 yudum( cocukların artığı hemde ekmekli, Allah'tan yudumlar küçük)
Ne yapmalıyım bilmiyorum kızlar bana tavsiyeleriniz neler? tekrar atak mi yapmaliyim ve kac gun ?inşallah mesajım arada kaynamaz çünkü ciddi ciddi diyeti bırakmayı düşündüm kahrettim resmen.esim bı yandan sen düzgün bisey yemeyince bende yemek istemiyorum iştahım kalmadı aynı yemekten yemeyince diyor.1 buçuk aydır 4.500 kg verdim çok yavaş gidiyorum göğüs eti giyemiyorum çok kuru geliyor hep derisiz but yiyorum ondandami az verdim bilmem. Noolur bana yardım edin cevaplarinizibekliyorum sabırsızlıkla
Bir yudum kadar artık çikolata
Üstünden 1 yudum alınmış ve bırakılmış light olmayan meyveli yoğurt
1 adet keçi boynuzu
5 6 tane fındık
1 çatal tatlı
1 yudum pogaca
İnanın bunların hiç birini canım çektiğinden ac olduğumdan degil canımın sıkıntısından yedim
Bügünde tereyagli Menemen 3 yudum( cocukların artığı hemde ekmekli, Allah'tan yudumlar küçük)
Ne yapmalıyım bilmiyorum kızlar bana tavsiyeleriniz neler? tekrar atak mi yapmaliyim ve kac gun ?inşallah mesajım arada kaynamaz çünkü ciddi ciddi diyeti bırakmayı düşündüm kahrettim resmen.esim bı yandan sen düzgün bisey yemeyince bende yemek istemiyorum iştahım kalmadı aynı yemekten yemeyince diyor.1 buçuk aydır 4.500 kg verdim çok yavaş gidiyorum göğüs eti giyemiyorum çok kuru geliyor hep derisiz but yiyorum ondandami az verdim bilmem. Noolur bana yardım edin cevaplarinizibekliyorum sabırsızlıkla
Son düzenleme: