- 8 Şubat 2009
- 24
- 0
- 36
Ben de dukana yeni başladım kızlar. Bütün arkadaşlarım dukanla kilolarını verdi benim de vermem artık farz oldu çünkü sürekli 5 kilo versen süper olur neden kilo vermiyosun yorumlarından bıktım usandım Bugün 4. günüm ben atak evresini bi hafta yapmayı düşünüyorum çünkü benim kullandığım zayıflama haplarından yaptığım diyetlerden vücudum çok dirençli hale geldi. En büyük sorunum sanırım kabızlık, sürekli şiş geziyorum. Yediklerime de nedense çeşit getiremiyorum atakta, 59 sayfa tarif okudum bir tanesini bile yapabileceğimi sanmıyorum sanırım biraz fazla beceriksizim. Sabah 8 akşam 5 işyerindeyim. Orda da bi küçük konserve ton balığı ve light bi içecekle ayakta kalmaya çalışıyorum resmen survivor adasındayımD Tek başıma yaşadığım için fırınım, tost makinem de daha yok o güzel ekmekleri kekleri yapamıyorum yani. Her neyse ben tartıya hiç çıkmıyorum şimdilik, çünkü kilo vermediğimi gördüğüm an bırakırım diye korkuyorum. en son 78'dim, boyum 1.73 ideal kilom dukanın sitesinde 67.9 çıktı Ben 70 olsam bileee ohh çekicem Allah hepimize sabır versin, hele bana extradan versin tatlısız yaşayamayan biri olarak. Ecel terleri döküyorum yani